dazeman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...BEΒΑΙΩΣ και γίνεται..... Κι όμως γίνεται δέν τόξερα, δίκηο έχεις! Πολύ καλό site!!! Τι σου κάνει η ...επιστήμη σήμερα μωρέ 'γω το ξέρω.........αυτός όμως έκανε τον κόπο να ... τσεκάρει την πικ που ήθελε, μπας και υπάρχει στην db του tineye ; Αμφιβάλλω, και δικό του το κρίμα, αφού ήταν και επείγον... Σκέφτηκες την περίπτωση αυτό που ψάχνει να μην τόχει κάν στα χέρια του, επειδή του το .."πετάξανε" :fear: στις θάλασσες του διαδικτύου, και γι αυτό επομένως θέλει να το βρεί μόνο αυτός ;
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 είμαι σχεδόν σίγουρος πως τη μόνη θάλασσα την έκανε αυτός...
tete1234 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εχω τν φωτο μιασ κοπελας αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτη ... μπορω να την βρω ??? στο σαιτ του washcloud δεν ξερω αν το εκανα καλα παντος δεν μου εβγαλε κατι ...
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Από το(ν Μάη) 2009, κύλησε μπόλικο νερό στ' αυλάκι (...και αυλάκωσε και η μούρη μας επίσης...). Πλέον η καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις αναζήτηση μέσω της σχετικ΄ςη δυνατότητας της Google : κλίκαρε στο λινκ "εικόνες" που σου βγάζει πάνω στη σελίδα της και μετά στο εικονίδιο "φωτογραφικής μηχανής" που είναι μέσα στο searchbox και μετά στο "μεταφόρτωση εικόνας". Τέλος στο "επιλογή", και βρες την εικόνα που λες και (λογικά...) έχεις σώσει στον υπολογιστή σου (...κερατούκλη...) για να την συγκρίνει με την database της η Google... Πλέον αυτή χρησιμοποιώ κατευθείαν, H Tin Eye μάλλον έχει μείνει πίσω (...λογικότατον...), Φωτό που δεν θα βρω μέσω Tin Eye, παίζει να τη βρω μέσω Google. To ανάποδο, μπα. (...προκαταβολικά πάντως, λέω ότι δε θα βρεις κάτι γι' αυτήν. Δεν είμαστε -ακόμα, έστω- σε επίπεδα...Χόλιγουντ, όπου κάτι γαμηστεροί τυπάδες και κάτι έτι γαμηστερότερες τύπισσες βρίσκουν με λίγη πληκτρολόγηση τα πάντα για τους πάντες, καθώς συνεργάζεται μαζί τους το Σύμπαν όλο, μαζί με όλες τις κάμερες του πλανήτη, τις βάσεις δεδομένων, και τους δορυφόρους... Δεν πειράζει βέβαια, ας κουραστείς λίγο (υποθέτω θα σου βγάλει...."άπειρα" αποτελέσματα και θα βγάλεις τα μάτια να τα κοιτάς - ίσως να είναι για καλό...:ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα