Προς το περιεχόμενο

Auto Complete

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Win XP Pro SP2/ie 6

Exω ενεργοποιημενη αυτη την επιλογη ωστοσο αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι...(γιατι αραγε? ειναι φυσιολογικο?) δηλαδη σε καποια sites/forums λειτουργει και σε αλλα οχι.

Τωρα ομως ξεχασα τον κωδικο μου σε ενα site που δεν λειτουργει... Μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να τον αναβιωσω?

Δοκιμασα και το ΙΕ PassView αλλα ενω μου εχει αρκετα sites, το συγκεκριμενο που θελω δεν το εχει.

Δημοσ.

Να ζητήσεις password recovery.

Αν βάλεις λάθος κωδικό σου το προτείνει μόνο του με κάποιο λινκ.

Θα σου στείλει ένα mail με τον κωδικό ή με κάποιο λινκ για μηδενισμό κωδικού.

Για να μην έχεις τέτοια προβλήματα και για να έχεις μαζί σου τους κωδικούς σου, μπορείς να δοκιμάσεις το RoboForm Password Manager (δωρεάν) για διαχείριση και αποθήκευση κωδικών.

Αν θέλεις, μπορείς να το στήσεις και σε ένα στικάκι (RoboForm2Go) και να ορίσεις master password, έτσι όπου κι αν είσαι θα μπορείς να συνδέεσαι με τις αγαπημένες σου σελίδες και να έχεις και τους κωδικούς σου.

Επίσης ο Firefox έχει σύστημα αποθήκευσης κωδικών και τα προστατεύει επίσης με κεντρικό κωδικό.

Δημοσ.

Exω δοκιμασει μερικα προγραμματα κωδικων αλλα ολα ητανε μαπα (συμπεριλαμβανομενου και αυτου που ειπες).

Ξερει κανεις καποιο καλο και αξιοπιστο τετοιο προγραμμα?

Το βασικο ερωτημα μου ειναι, γιατι το Auto Complege του ie αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι??... Αν δουλευε παντα δεν θα υπηρχε προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...