AfterForever Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Στα Windows μπορώ μέσω flashgot & orbit downloader να πάρω πολλά links rapidshare (premium account) και μου τα κατεβάζει αυτόματα. Πως μπορώ να το κάνω αυτό σε ubuntu; Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να γίνεται όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αν χρησιμοποιείς firefox βάλε τα πρόσθετα flashgot και downthemall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δούλεψε όπως ακριβώς ήθελα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πολύ καλό πρόγραμμα γι'αυτή τη δουλειά (και όχι μονο σε premium και rapidshare) είναι το jdownloader που είναι γραμμένο σε java. Το έχω εδώ και ένα μήνα και δουλεύει απρόσκοπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Σωστός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το cryptload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Επειδή έχω κι εγω premium account στο rapidshare αλλά βασανίζομαι με το να κατεβάζω ένα-ένα τα κομμάτια,πως ακριβώς λειτουργούν αυτά τα προγράμματα? Πχ επιλέγεις το πρώτο κομμάτι και κατεβάζει και τα υπόλοιπα μόνο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ανοίγεις το πρόγραμμα, κάνεις copy paste τα links και πατάς start (για το jdownloader) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.