shkreliand Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Δεν ξερω αν το θεμα το ανοιγω στην σωστη κατηγορια... Εχω συνδεση Οτενετ στο σπιτι με router Saegem 1500WG. Εχω λαπτοπ, και αυτες τις μερες πηρα ενα desktop το οποιο το εχω μακρια απο το ρουτερ σε αλλο δοματιο και πηρα ενα USB NETGEAR για ασυρματο δικτυο. Το λαπτοπ πιανει κανονικα δικτυο και ειναι στο ιντερνετ εντομεταξι το σταθερο βρισκει το δικτυο και με καλο σημα αλλα καθε 1-2 λεπτα αλλαζει καναλι και αποσυνδεεται και εκτος απο αυτο ακομα και οταν ειναι συνδεμενο δεν μπενει στο ιντερνετ. plz help....... Αν θελετε οποιαδιποτε αλλη λεπτομερια πειτε μου.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:45 ---------- Οκ παιδια το ελυσα, ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 a.καλο ειναι να λες πως το ελυσες μηπως εχει καποιος καποιο προβλημα.και οταν εχουμε τετοιο προβλημα καποιες πιθανες λυσεις ειναι. 1.νεο firmware στο ρουτερ. β.νεους drivers στην καρτα. γ.τα φερνουμε πιο κοντα δ.αλλαγη usb ε.αλλαγη καναλιου στον ρουτερ ζ.αλλαγη κλειδωματος στον ρουτερ. η.αλλο κωδικο γιατι αμα βαλεις λαθος κωδικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.