carpe_diem_rj Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γεια σας. Αν για παραδειγμα εχουμε ενα καθαρο μηχανημα οπως το βγαζουμε απο το κουτι.....και ξεκιναμε την διαδικασια ια register κτλ .....εκει που ζηταει να βαλουμε τα στοιχεια μας ...email αν εχουμε απο mac.com η κατι αλλο,το καλυτερο ειναι να βαλουμε πραγματικα στοιχεια η οχι? Αν μετα εγκαταστησουμε καποιο προγραμα απο apple το οποιο ειναι c....ck μπορουν να εντοπισουν το μηχανημα με βαση τα στοιχεια που βαλαμε στο register.... Μαλλον ειναι αφελης η ερωτηση αλλα παρακαλω απαντηστε. Ας μπει ο τιτλος με μικρα συγνωμη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Προτείνω να μην κάνεις register. Δεν έχεις κάτι να κερδίσεις και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μπορείς να πατήσεις Command-Q σ' εκείνο το σημείο της εγκατάστασης για να προσπεράσεις το registration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για να έχεις εγγύηση και επέκταση εγγύησης, δεν πρέπει να κάνεις registration; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ τον δήλωσα τον δικό μου γιατί μου είπαν ότι σε περίπτωση κλοπής αν τον έχεις δηλωμένο μπορούν να τον βρούν πιο εύκολα. Όσο για την εγγύηση νομίζω ισχύει είτε κάνει έιτε όχι registration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εγγύηση ισχύει 1000% χωρίς registration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.