Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες,μια φορά ακόμη

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα κλασσικα τα πηδημενα τα δρομολογια!!!χαχαχα...ασε καποτε μας

πειραζαν οι ωρες στις σκοπιες , στις στασεις στα λεωφορεια τις μετράει

κανεις????χαχαχα

γενικα εχω παρει αρκετα πραματακια απο εδω και μονο μια φορα

εγινε ψηλοπαρεξηγηση ,αλλα εληξε ομαλα,

απο προσωπικη πειρα ποτε μα ποτε μα ΠΟΤΕ δεν προκειται να αγορασω

βασικα εξαρτηματα μτχ, γιατι εχω φαει κατι ακυρα απο τα δικα μου

pc που λες αμα δε σου τυχει κ δε το δεις δε το πιστευεις, οποτε δεν το

ρισκαρω, για αυτο ειπα οτι οι αγοραστες πρεπει να προσεχουν τι θα

παρουν...

κι αμα χασουμε και καμια ευκαιρια , δεν πειραζει, υπομονη μεχρι την

επομενη!!!

(ασχετο, γιατι τα αναλυτικα σχολια της αξιολογησης/ συναλλαγης δεν εμφανιζονται σε ολα τα μελη παρα μονο η σχετικη αγγελια????)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το bold να το ανακαλεσεις παρακαλω.

Δεν ξερω αν εγινε αντιληπτο, αλλα μιλησα για ΜΙΑ συναλλαγη (απο τις αρκετες δεκαδες) που εχω κανει. Αυτη ειναι περιπου στο ποσοστο των "μη φυσιολογικα φερομενων" που εσυ αυθαιρετα εδωσες...

Αν διαβάσεις καλά τι έγραψες θα διαπιστώσεις πως η δική σου αυθαίρετη άποψη πως ο κόσμος είναι γεμάτος από τρελούς-ψυχάκηδες-βιτσιόζους-hardware testers-car crashers έφτασε τη συζήτηση ώς εδώ,όχι το ποσοστό που έδωσα,το οποίο όπως είπα έχει να κάνει με στατιστική,η οποία έχει κι αυτή κάποια σχέση με την αυθαιρεσία ;)

Θα ειναι η πρωτη φορα που τα πετανε οπως οπως δεμα τα ταχυδρομεια ε?

Ούτε και η τελευταία φαντάζομαι...αλλά σε παρακαλώ μην αναλύσεις και πόσοι τρελοί δουλεύουν στα ελτα,φτάνει για σήμερα.

Οι αυθαιρετοι χαρακτηρισμοι αλλου. :mad:

...τους οποίους εσύ ξεκίνησες.Τώρα ξαφνικά σε θίγουν; :-)

Για το ποιος λεει αρλουμπες, σου απαντησε ηδη ο bluesattack.

Λυπάμαι αν δεν βλέπεις πέρα από τη ρινική σου κοιλότητα,αλλά δεν διαφώνούμε πουθενά με τον bluesattack.Το "ποτέ δεν ξέρεις" που περιγράφει απέχει παρασάγκας από τα "χαρακτηριστικά" παραδείγματα που παρέθεσες.Όποτε χρησιμοποίησε αυτό που έχεις πάνω από τη μύτη σου για να καταλάβεις ποιος λέει τις αρλούμπες :-)

Το bold να το ανακαλεσεις παρακαλω.

To bold;Ποιο bold;

Χμ,μάλλον πέσαμε στους βιτσιόζους που γράφουν μόνο με bold.

Δημοσ.

Δηλαδή roybatty αν κατάλαβα καλά,έστω ότι παίρνω μία κάρτα γραφικών που είναι μια χαρά και την 1η μέρα είτε μου πέφτει,είτε στραβώνω τις υποδοχές είτε την καίω καταλάθος κτλ κτλ.

Μετά μπορώ να πω,ρε ξες μπερδεύτηκα δεν ταιριάζει στη μητρική δώσε τα λεφτά πίσω;

Δηλαδή ο πωλητής θα βγει και κερατάς και δαρμένος αν δεχτεί να επιστρέψει τα λεφτά

Απο τη στιγμή που αγοράζεις τέλος,δεν έχει μα μου

Δημοσ.
Απο τη στιγμή που αγοράζεις τέλος,δεν έχει μα μου

Έτσι!

Αρκεί να μπορέσουν αμφότεροι να δουν το αντικείμενο σε πλήρη λειτουργία.Αν είναι κάρτα γραφικών (π.χ.) να την καρφώσουν σε κάποια μητρική,αν είναι τηλέφωνο να βάλουν μια κάρτα sim,αν είναι δίσκος να προσθαφαιρέσουν κανα-δυο αρχεία κλπ.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...