Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες,μια φορά ακόμη

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με την τιμη, το θεωρω κι εγω βασικο.

Το αλλο ομως με τις ανοικτες αγγελιες... ξερουμε εκ των προτερων οτι θα γινει μπαχαλο.

Μια πιο "σωστη" λυση θα θεωρουσα (για να μπουμε και στο πνευμα του μαγαζατορα), το να μπορει να απαντησει αυτος που δηλωνει το ενδιαφερον του, αλλα οχι με δικο του κειμενο, αλλα με καποιο ετοιμο (πχ. ενα απλο "ενδιαφερομαι")

Επισης ενα χρονικο οριο, απο τη στιγμη που καποιος ενδιαφερθει, μεχρι να απαντησει ο πωλητης.

Οποτε, εχοντας λοιπον την τιμη φανερη (αρα ξερω ποσο το πουλας) εχοντας τις αλλες πληροφοριες φανερες (τοποθεσια τροποι πληρωμης κλπ), αν δεχτω και απαντησω απο κατω οτι ενδιαφερομαι, ο πωλητης δεν θα μπορει (ηθικα τουλαχιστον), να το δωσει σε αλλον και θα υποχρεωθει να απαντησει γρηγορα. Αν οχι, αυτοματα παιρνει την αρνητικη ψηφο του, και εκτος των αλλων ολοι οι αλλοι βλεπουν τι εχει γινει, και φυλανε τα ρουχα τους.

Ξερω οτι προγραμματιστικα ειναι παλουκι αυτα που προτεινω, αλλα κουβεντα να γινεται ;)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βεβαια συμπληρωνω οτι το λυνονται που ειπα ειναι σχετικο.Γιατι το φορουμ εχει πολλες αγγελιες ,παρα πολλα μελη αρα και πολυ μεγαλο ενδιαφερον για αυτες .

Αλλα ειναι οτι ειναι οτι τα παραπανω ειναι το καλυτερο δυνατο που μπορει να γινει με αυτες τις συνθηκες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ----------

Αυτο με την τιμη, το θεωρω κι εγω βασικο.

Το αλλο ομως με τις ανοικτες αγγελιες... ξερουμε εκ των προτερων οτι θα γινει μπαχαλο.

Μια πιο "σωστη" λυση θα θεωρουσα (για να μπουμε και στο πνευμα του μαγαζατορα), το να μπορει να απαντησει αυτος που δηλωνει το ενδιαφερον του, αλλα οχι με δικο του κειμενο, αλλα με καποιο ετοιμο (πχ. ενα απλο "ενδιαφερομαι")

Επισης ενα χρονικο οριο, απο τη στιγμη που καποιος ενδιαφερθει, μεχρι να απαντησει ο πωλητης.

Οποτε, εχοντας λοιπον την τιμη φανερη (αρα ξερω ποσο το πουλας) εχοντας τις αλλες πληροφοριες φανερες (τοποθεσια τροποι πληρωμης κλπ), αν δεχτω και απαντησω απο κατω οτι ενδιαφερομαι, ο πωλητης δεν θα μπορει (ηθικα τουλαχιστον), να το δωσει σε αλλον και θα υποχρεωθει να απαντησει γρηγορα. Αν οχι, αυτοματα παιρνει την αρνητικη ψηφο του, και εκτος των αλλων ολοι οι αλλοι βλεπουν τι εχει γινει, και φυλανε τα ρουχα τους.

Νομιζω οτι καποτε ηταν ανοικτες οι αγγελιες (μπορει να κανω λαθος ) ,δεν εχω ζησει εδω τετοιες καταστασεις ,μπορω βεβαια να φανταστω (γενικως ).Παρολα αυτα δεν θεωρω οτι ειναι αδυνατον τα μελη να κρατησουν το καταλληλο επιπεδο.

Και δεν νομιζω οτι μπορει να γινει μπαχαλο οταν καποιος βαζει μια τιμη λογικη.Αλλα και να γινει μπορει να αναλαβει ο διαχειριστης.Γιατι και τωρα μπορω εγω να παω στο μπλα μπλα..και να πω σε καποιον..''τι λες ρε ** με τις ** σου''. Δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να αποφευγονται τετοια η τελωσπαντων να προσπαθησει ο καθενας οσο γινεται περισσοτερο (δεν το παιζω υπερανω ουτε ειμαι και ιδιαιτερα ψυχραιμος ..) να ειναι κοσμιος ?

Το ''ενδιαφερομαι '' σκετο αν συνοδευτευται πχ και με τροπο αποστολης που μπορει να επιθυμει ο αγοραστης κλπ , με συνδυασμο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα για ενημερωση εκ μερους του πωλητη..ναι μπορει να δουλεψει.Δυσκολα αλλα με την καταλληλη φορμουλα καποιο καλο θα φερει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ανοικτες αγγελιες .Να μπορει ο πιθανος αγοραστης να γραψει πιθανες αποριες του και να φαινεται οτι εκδηλωνει και ενδιαφερον για την αγγελια.

Καταλαβαινω οτι η προταση για ανοικτες αγγελιες μπορει να επιφερει σπαμαρισμα η αψιμαχιες .

δεν παίζει κάτι τέτοιο, τις είχαν ανοιχτές παλιότερα και έπεφτε το άπειρο κράξιμο σε "κωλοπιάστες"...

• Moderators
Δημοσ.
Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι απλώς η δική σου άποψη επί του θέματος.Επειδή όλοι μας είμαστε πρώτα αγοραστές και ύστερα πωλητές,καλό είναι να σκεφτόμαστε και τι θα μπορούσε να συμβεί αν ήμασταν εμείς στη θέση του αγοραστή.Ασχέτως αν ταίριαζε ή όχι η κάρτα γραφικών του με την μητρική,του πρότεινες να σου την επιστρέψει πίσω και να του δώσεις πίσω τα χρήματά του (μείον το κόστος των μεταφορικών-εαν υπήρχαν-αφού ήταν δικό του το λάθος)? Αν ναι,αμφιβάλλω αν θα έμπαινε στη διαδικασία να σου ρίξει αρνητική.Εκτός κι αν ήταν δα τόσο ανάποδος,ή είχε κανένα βίτσιο να δοκιμάζει κάρτες γραφικών στο pc του,η ακόμα χειρότερα πήρε motherboard με pci-e ενώ είχε κάρτα AGP :-D

Αν βαριόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να εξυπηρετήσουμε τον άλλο (οχι εσύ συγκεκριμένα GeorgeMan) τότε γιατί να έχουμε την απαίτηση να μας δώσει τα λεφτά του?

Προσωπικά προτιμώ να το πάρω πίσω (ειδικά αν είναι πράγμα μικρής αξίας) παρά να κάνω φασαρία.Δεν αξίζει και τον κόπο.

Ειχα ολη τη καλη διαθεση να ερθει πισω στο σπιτι μου, να του τη βαλω στο δικο μου hardware, και να δει ο ιδιος με τα ματακια του οτι δουλευει κατι παραπανω απο αψογα.

Με μια διαφορά ομως οτι μεχρι να το αποφασισει, ειχα πουλησει και τον επεξεργαστη, οποτε δεν υφιστατο τετοιο θεμα.

Επισης, δεν νομιζω να ειναι κανεις πωλητης υποχρεωμενος να δινει τα χρηματα πισω, γιατι στη τελικη ο αλλος μπορουσε κακοπροαιρετα να την επαιρνε, να την εκαιγε κ μετα να επαιρνε τα λεφτα του πισω, κι εγω να εμενα με μια καμμενη μητρικη εν τελει...

Συνεπως δε νομιζω να εχει και πολυ λογικη αυτο που λες. Οταν καποιος αποφασιζει να παρει κατι μεταχειρισμενο, παιρνει καποια ρισκα. Αν δεν ηθελε να παρει ρισκο, ας ρωταγε αν τη δεχομαι πισω. Θα του απαντουσα οχι, και θα την επαιρνε ο επομενος :-)

Αν του απαντουσα ναι και μετα δε τη δεχομουν, ας με εκανε βουκινο δημοσιως με screenshotάκια ;)

Πιστευω να καταλαβαινεις οτι υπαρχει μεγαλη διαφορά στο ενα και το αλλο ε...

Η προθεση μας για εξυπηρετηση των αλλων ως πωλητες συμπεριλαμβανει:

1) Την αναφορα καθε τυχον προβληματος ειτε λειτουργικου ειτε εμφανισιακου.

2) Την αναφορα αν εχει εγγυηση ή οχι.

3) Τον καθορισμο τιμης.

4) Την οσο το δυνατον αμεση αποστολη του προϊόντος.

5) Την εξασφαλιση καλης συσκευασιας για να προστατευθει το προϊόν κατα την αποστολη.

Εφοσον εκει δε περιλαμβανεται η επιστροφη χρηματων, δε βρισκω καπου τον λογο να δεχτω μια αμφιβολου λειτουργικοτητας (πλεον) μητρικη πισω.

Μη τρελαθουμε κιολας, σιγα μη δινω και εγγυηση DOA ως απλος περιστασιακος ιδιωτης πωλητης μεταχειρισμενων...:mad:

Δημοσ.

Επισης, δεν νομιζω να ειναι κανεις πωλητης υποχρεωμενος να δινει τα χρηματα πισω, γιατι στη τελικη ο αλλος μπορουσε κακοπροαιρετα να την επαιρνε, να την εκαιγε κ μετα να επαιρνε τα λεφτα του πισω, κι εγω να εμενα με μια καμμενη μητρικη εν τελει...

Η υποθέση που κάνεις είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει λογική ;)

Γιατί να θέλει να κάψει κανείς κάτι από τη στιγμή που το αγοράζει μεταχειρισμένο?Τι κερδίζει? Να πάει να το ξαναπάρει καινούριο από το κατάστημα ή να μπει στη διαδικασία να το επιστρέψει? Δεν θα κοιτούσε καν τα μεταχειρισμένα αν ήταν έτσι.

Ειδικά αν θεωρείς πως το να αγοράσεις από κάποιον κάτι είναι "ρίσκο",τότε η τοποθέτησή σου στη συγκεκριμένη συζήτηση είναι ατυχής.Όπως έγραψες και εσύ στο:

1) Την αναφορα καθε τυχον προβληματος ειτε λειτουργικου ειτε εμφανισιακου.

εαν πεις "λειτουργεί κανονικά" πρακτικά εγγυάσαι ότι όταν θα παραλάβει ο άλλος αυτό που του πουλάς,θα είναι όντως έτσι(το DOA που γράφεις...).Ειδάλλως,αν θέλαμε να είμαστε πολιτικά ορθοί θα γράφαμε "λειτουργεί,αλλά μεθαύριο μπορεί και να χαλάσει,ποτέ δεν ξέρεις" :-)

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δίνεις και εγγύηση.Ειδικά στην περίπτωσή σου,που από τη στιγμή που όντως του έδωσες ένα χρονικό διάστημα να το ελέγξετε και το αμέλησε,είναι δικό του πρόβλημα.

Δημοσ.
δεν παίζει κάτι τέτοιο, τις είχαν ανοιχτές παλιότερα και έπεφτε το άπειρο κράξιμο σε "κωλοπιάστες"...

Και πού ακριβώς είναι το πρόβλημα? Ίσα ίσα που αν κάποιος ξέρει ότι πρόκειται να φάει γιούχα δημοσίως επειδή πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, θα το ξανασκεφτεί να κάνει τις Αγγελίες του Insomnia δωρεάν ηλέκτρονικό κατάστημά του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια χαρά είναι οι αγγελίες τι παράλογες απαιτήσεις είναι αυτές?

Μήπως να βάζει και φωτογραφία εκτός από το τηλεφωνο και αν δεν μας επιλέξει για αγοραστή να τον παίρνουμε και να τον βρίζουμε?

Φυσικά και θα υπάρχει αδιαφάνεια, όπου θέλει θα το πουλήσει και αν δεν θέλει να βάλει τιμή δεν θα βάλει.

Δικιά του αγγελία είναι ότι προσφορά θέλει μπορεί να κάνει...

Εμένα μου φανήκε υπερβολικό το 2 την εβδομάδα. Καλό για να περιοριστούν οι έμποροι αλλά υπερβολικό για αυτούς που δεν ποστάρουν συχνά και καμιά φορά τους χρειάζονται περισσότερες.

Θα ήταν πιο βολικό πχ να ήταν 8 τον μήνα ώστε αν δεν τις χρησιμοποιήσεις την μια βδομάδα να σου μείνουν την άλλη.

Και περιορίζονται οι έμποροι και βοηθάται ο απλός χρήστης.

.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί να θέλει να κάψει κανείς κάτι από τη στιγμή που το αγοράζει μεταχειρισμένο?Τι κερδίζει?

Tιποτε.

Παρα πολλους τους ενδιαφερει ο ντορος ή αρεσκονται στο να δινουν αρνητικες. Δεν ειναι ολος ο κοσμος οπως εσυ κι εγω...

Π.χ.1) Αντιστοιχως οι σπαμμερς τι κερδιζουν? (σε καθε επιπεδο, απο το να λενε αρλουμπες στο φορουμ μεχρι να σου σπανε τα νευρα με το τηλεφωνο).

2) Χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τη καθημερινη ζωη:

Σημερα βγηκε ενας απο ενα στενο με ενα χιλιογδαρμενο, οχι και τοσο παλιο αυτοκινητο. Οπως ηταν σταματημενος πισω απο μια BMW σειρα 7 στο φαναρι (εγω στη σταση του λεωφορειου) μολις αναβει πρασινο ξεκιναει χωρις να εχει ξεκινησει η BMW και τη στουκαρει. Τελος παντων αφου τελειωνουν με τις δηλωσεις, τι κανει? Μπαινει στο αμαξι, κανει ενα γυρο το στενο και το ξανακανει στο επομενο αυτοκινητο που βρισκει...

Αυτο αποδεικνυει οτι δεν ξερεις τι μυαλο κουβαλαει ο αλλος που συναναστρεφεσαι μαζι του.

Οποτε το ερωτημα "τι εχει να κερδισει" ειτε ειναι ακυρο, ειτε προσπερναται με την απλη απαντηση "τιποτα, απο στενομυαλια/καπριτσιο/ανωριμοτητα το κανει".

εαν πεις "λειτουργεί κανονικά" πρακτικά εγγυάσαι ότι όταν θα παραλάβει ο άλλος αυτό που του πουλάς,θα είναι όντως έτσι(το DOA που γράφεις...).Ειδάλλως,αν θέλαμε να είμαστε πολιτικά ορθοί θα γράφαμε "λειτουργεί,αλλά μεθαύριο μπορεί και να χαλάσει,ποτέ δεν ξέρεις" :-)

Οχι. Δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα δουλευει απο τη στιγμη που

α) Αναλαμβανει αλλος τη μεταφορα. Που ξερω γω οτι δε θα του πεσει κατω ή δε θα το... κλωτσισει καποιος απο την εταιρεια μεταφορας?

β) Αναλαμβανει την εγκατασταση ο ιδιος. Δεν μπορω να γνωριζω αν π.χ. του πεσει μια βιδα πανω στο ολοκληρωμενο κυκλωμα και τα καψει ολα... (ειτε το καταλαβει και το παραδεχτει ειτε οχι, ειτε δε το καταλαβει καν).

Αυτο που εγγυωμαι ειναι οτι δουλευει κανονικα τη στιγμη που βγαινει απο το σπιτι μου, και οχι οταν το παραλαβει/εγκαταστησει αυτος. Τιποτε παραπανω.

@κατερινα: Οι 2 τη βδομαδα ειναι οκ, εχουν ηδη περιοριστει παρα πολλοι που ποσταρανε καθε όποτε εβγαινε η αγγελια τους απο τη πρωτη σελιδα (πολλες φορες αυθημερον).

Δημοσ.
Tιποτε.

Παρα πολλους τους ενδιαφερει ο ντορος ή αρεσκονται στο να δινουν αρνητικες. Δεν ειναι ολος ο κοσμος οπως εσυ κι εγω...

Μπορεί να μην είναι.Αλλά:

Π.χ.1) Αντιστοιχως οι σπαμμερς τι κερδιζουν? (σε καθε επιπεδο, απο το να λενε αρλουμπες στο φορουμ μεχρι να σου σπανε τα νευρα με το τηλεφωνο).

Λεφτά ίσως;

Ελπίζω να μην νόμιζες μέχρι τώρα πως το κάνουν για να λένε αρλούμπες ή να σου σπάνε τα νεύρα.. ;)

Σημερα βγηκε ενας απο ενα στενο με ενα χιλιογδαρμενο, οχι και τοσο παλιο αυτοκινητο. Οπως ηταν σταματημενος πισω απο μια BMW σειρα 7 στο φαναρι (εγω στη σταση του λεωφορειου) μολις αναβει πρασινο ξεκιναει χωρις να εχει ξεκινησει η BMW και τη στουκαρει. Τελος παντων αφου τελειωνουν με τις δηλωσεις, τι κανει? Μπαινει στο αμαξι, κανει ενα γυρο το στενο και το ξανακανει στο επομενο αυτοκινητο που βρισκει...

Αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα από το Grand Theft Auto,όχι από τη ζωή.Δεν συμβαίνει αυτό που περιγράφεις καθημερινά έτσι ώστε να είναι και "χαρακτηριστικό".

Στη ζωή υπάρχουν οι ασφαλιστικές,η αστυνομία και τα δικαστήρια.Και μην αρχίσουμε σε παρακαλώ καμιά ανάλυση για το αν και πόσο λειτουργούν τα παραπάνω,ήδη ξεφύγαμε από το θέμα :-)

Αυτο αποδεικνυει οτι δεν ξερεις τι μυαλο κουβαλαει ο αλλος που συναναστρεφεσαι μαζι του.

Οποτε το ερωτημα "τι εχει να κερδισει" ειτε ειναι ακυρο, ειτε προσπερναται με την απλη απαντηση "τιποτα, απο στενομυαλια/καπριτσιο/ανωριμοτητα το κανει".

Το μόνο μου αποδεικνύει είναι πως μάλλον τραβάς τους στενόμυαλους-καπριτσιόζους-ανώριμους,γιατί ακόμα και στατιστικά να το δείς αυτά είναι μόνο το 5% των περιπτώσεων :-)

Οχι. Δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα δουλευει απο τη στιγμη που

α) Αναλαμβανει αλλος τη μεταφορα. Που ξερω γω οτι δε θα του πεσει κατω ή δε θα το... κλωτσισει καποιος απο την εταιρεια μεταφορας?

β) Αναλαμβανει την εγκατασταση ο ιδιος. Δεν μπορω να γνωριζω αν π.χ. του πεσει μια βιδα πανω στο ολοκληρωμενο κυκλωμα και τα καψει ολα... (ειτε το καταλαβει και το παραδεχτει ειτε οχι, ειτε δε το καταλαβει καν).

Αυτο που εγγυωμαι ειναι οτι δουλευει κανονικα τη στιγμη που βγαινει απο το σπιτι μου, και οχι οταν το παραλαβει/εγκαταστησει αυτος. Τιποτε παραπανω.

...και που ξέρεις αν αύριο-μεθαύριο το μαγνητικό πεδίο της γης διαταραχθεί από μια ηλιακή κηλίδα και υπερφορτώσει τους πυκνωτές στην πλακέτα? Ούτε αυτό μπορείς να το εγγυηθείς :-)

Μην με παρεξηγείς,το παραπάνω δεν το λέω με καμία δόση ειρωνίας,απλώς σαν επιχείρημα το "και που να ξέρω εγώ" είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά(δεν φταίει ο άλλος η ο μεταφορέας αν δεν ξέρεις να πακετάρεις σωστά μια ηλεκτρονική συκευή),και δεν σε τιμάει κιόλας.

Δημοσ.

Μην με παρεξηγείς,το παραπάνω δεν το λέω με καμία δόση ειρωνίας,απλώς σαν επιχείρημα το "και που να ξέρω εγώ" είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά(δεν φταίει ο άλλος η ο μεταφορέας αν δεν ξέρεις να πακετάρεις σωστά μια ηλεκτρονική συκευή),και δεν σε τιμάει κιόλας.

Μερικες φορες πραγματικα μπορει να μην ξερεις .Ιδιως στα pc που παιζουν χιλοι δυο παραγοντες.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πονταρεις οσο μπορεις στην αξιοπιστια του πωλητη , να τον εχεις ''αξιολογησει '' ειτε απο συζητηση που εχεις κανει με pm η τηλεφωνικα ,ειτε απο τη παρουσια του εδω και ποσο γουσταρει το χομπυ μας (αρα θα εχει προσεξει τα πραγματα του ) ειτε αν ειναι διατεθειμενος σε ελεγχο και δοκιμη απο τον αγοραστη στο χωρο του ειτε ..κλπ.Και τελικα να δεχθει καποιος το ρισκο των αγγελιων.Και φυσικα καλο ειναι να παιρνει καποιος αποδειξη-εγγυηση.

Τωρα τα αλλα ειναι...

• Moderators
Δημοσ.

Το μόνο μου αποδεικνύει είναι πως μάλλον τραβάς τους στενόμυαλους-καπριτσιόζους-ανώριμους,γιατί ακόμα και στατιστικά να το δείς αυτά είναι μόνο το 5% των περιπτώσεων :-)

Το bold να το ανακαλεσεις παρακαλω.

Δεν ξερω αν εγινε αντιληπτο, αλλα μιλησα για ΜΙΑ συναλλαγη (απο τις αρκετες δεκαδες) που εχω κανει. Αυτη ειναι περιπου στο ποσοστο των "μη φυσιολογικα φερομενων" που εσυ αυθαιρετα εδωσες...

απλώς σαν επιχείρημα το "και που να ξέρω εγώ" είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά(δεν φταίει ο άλλος η ο μεταφορέας).

Θα ειναι η πρωτη φορα που τα πετανε οπως οπως δεμα τα ταχυδρομεια ε?

αν δεν ξέρεις να πακετάρεις σωστά μια ηλεκτρονική συκευή),και δεν σε τιμάει κιόλας

Οι αυθαιρετοι χαρακτηρισμοι αλλου. :mad:

Μην με παρεξηγείς

Συνεπεία του πρωτου quote και του αμεσως προηγουμενου, το εχω ηδη κανει και παυω να σου απαντω γιατι θα καταληξουμε σε κλειδωμα.

Για το ποιος λεει αρλουμπες, σου απαντησε ηδη ο bluesattack.

Αυτα που ηθελα να πω γιναν αντιληπτα πιστευω.

Δημοσ.

Καλα βρε Georgeman, ποση ωρα περιμενες στη στάση???χαχααα φιλικα παντα!!!

γενικα να σχολιασω οτι ολοι πρεπει να προσεχουμε τι επιλεγουμε να

αγορασουμε μτχ, γιατι εχει τεράστια διαφορα μια μητρικη η μια καρτα γραφικων που

ειναι 1002 οι πιθανοτητες κατι να εχει "κολλησει" και μαλιστα να μη γινει αμεσα

αντιληπτο απο τον αγοραστη, απο το παρεις μια ψυκτρα / οθονη / κουτι / κινητο

ή κατι αλλο απο τα εξωτικα που βλεπουμε κατα καιρους!!!

οσων αφορα στο θεμα λειτουργιας / μη λειτουργιας καποιου προιοντος, οκ τα pc

ειναι εντελως αναξιοπιστα και ποτε δεν ξερεις ποτε θα σταματησουν να δουλευουν

κατι που πιστευω εχει συμβει σε ολους,

αλλα αυτο δε σημαινει οτι καθενας με θρασος μπορει να πουλαει κατι για το οποιο

δεν ειναι σιγουρος και μετα να κατηγορει τον αγοραστη...

για αυτο και πρεπει οι αγοραστες να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι...

οι αγγελιες παντως δε νομιζω οτι χρειαζονται καποια τροποποιηση οσοι ειναι

"ξηγημενοι" και σωστα παρουσιαζουν τα προς πωληση , και η επικοινωνια γινεται

απροβληματιστα...

• Moderators
Δημοσ.
Καλα βρε Georgeman, ποση ωρα περιμενες στη στάση???χαχααα φιλικα παντα!!!

53 μετρημενα λεπτα. :mad:

Η πρωτη φορα αφοτου πηρα το διπλωμα (περσυ) που αποφασισα να μη μπλεξω με "αυτοκινητο, και που θα παρκαρωωωωωωω" κτλ για χαζοδουλειες. Προφανως και η τελευταια :lol:

αλλα αυτο δε σημαινει οτι καθενας με θρασος μπορει να πουλαει κατι για το οποιο

δεν ειναι σιγουρος και μετα να κατηγορει τον αγοραστη...

Το θεμα ειναι οτι αν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ βεβαιος οτι αυτο που πουλαει λειτουργει, γιατι πρωτον λειτουργουσε μεχρι που το "εκλεισε" και δευτερον εχει μια Χ εμπειρια να μη διαλαει μητρικες κατα την αποκαθηλωση τους απο το κουτι, τοτε πως μπορει να αντιμετωπισει το θρασος του αγοραστη που λεει "δε μου δουλευει" και αξιολογει αρνητικα? Μπορεις κι εσυ να τον αξιολογησεις αρνητικα?

για αυτο και πρεπει οι αγοραστες να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι...

οι αγγελιες παντως δε νομιζω οτι χρειαζονται καποια τροποποιηση οσοι ειναι

"ξηγημενοι" και σωστα παρουσιαζουν τα προς πωληση , και η επικοινωνια γινεται

απροβληματιστα...

Αυτα προφανη και συμφωνω :-)

Ειδικα με το τελευταιο, δεν ειναι αναγκη να υπαρχει τηλεφωνο επικοινωνιας στην αγγελια για να υπαρξει επιτυχια πωλησης και απροβληματιστη επικοινωνια. Κι αυτο το εχω διαπιστωσει ο ιδιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...