Προς το περιεχόμενο

Επηρεάζει το ρεύμα τα routers?

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ακούγεται λίγο περίεργο να ισχύει αλλά για να σιγουρευτώ:

Έχω συνδέσει το router πάνω σε ένα πολύμπριζο κι αυτό πάνω σε άλλο που συνδέεται μετά με την πρίζα. Πάνω στα πολύμπριζα παίζουν συνολικά 8-9 συσκευές. Κάπου διάβασα ότι το router καλό είναι να συνδέεται μόνο του απευθείας στην πρίζα καθώς οι πολλές συσκευές δημιουργούν θόρυβο στην γραμμή του με αποτέλεσμα να χρονίζει πιο χαμηλά..

Στέκει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για συμβουλή τύπου "έχω ένα γνωστό, που έχει ένα φίλο που έχει ένα ξάδερφο μες στους υπολογιστές"?

Δημοσ.
Μου ακούγεται λίγο περίεργο να ισχύει αλλά για να σιγουρευτώ:

Έχω συνδέσει το router πάνω σε ένα πολύμπριζο κι αυτό πάνω σε άλλο που συνδέεται μετά με την πρίζα. Πάνω στα πολύμπριζα παίζουν συνολικά 8-9 συσκευές. Κάπου διάβασα ότι το router καλό είναι να συνδέεται μόνο του απευθείας στην πρίζα καθώς οι πολλές συσκευές δημιουργούν θόρυβο στην γραμμή του με αποτέλεσμα να χρονίζει πιο χαμηλά..

Στέκει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για συμβουλή τύπου "έχω ένα γνωστό, που έχει ένα φίλο που έχει ένα ξάδερφο μες στους υπολογιστές"?

Εννοούν την πρίζα τηλεφώνου, όχι ρεύματος..αν και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα δεις διαφορά στη ταχύτητα που συγχρονίζει.

Δημοσ.

με την πριζα του ρευματος δεν θα δεις διαφορα αυτο ειναι σιγουρο.απο την αλλη στο τηλεφωνικο οσο περισοτερες συσκευες τοσο λιγοτερο συγχρονιζει αλλα ειναι απειροελαχιστο οποτε δεν εχει σημασια.καποιοι πετυχαν λιγο καλυτερα νουμερα περνωντας την γραμμη μεσα απο upς poy exei και σταθεροποιηση για τηλεφωνο και δικτυο.τωρα στην πραξη δεν θα δεις διαφορα.οποτε αφησε το εκει με τα 2 πολυπριζα.αν θες να σου φυγει η απορια καντο και δοκιμη και εσυ αλλα δεν θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις. Μπα δεν νομίζω να κάτσω να τραβάω καλώδια είτε τηλεφωνικά είτε του ρεύματος για απειροελάχιστες διαφορές. Εξάλλου από το τηλεφωνικό περνάνε μόνο τρεις συσκευές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...