Προς το περιεχόμενο

AMD 4770 σε CF

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
΄Οχι ότι είναι άσχημα τα αποτελέσματα, αλλά από την στιγμή που η τιμή μιας 4890 βρίσκεται τόσο κοντά σε 2*4770 (και αμφότερες λύσεις δείχνουν άριστη υπερχρονισιμότητα) στο δικό μου το μυαλό εξακολουθεί να υπερτερεί η 4890.

Αν και σε αυτή την περίπτωση απόδοσης CF vs 1 κάρτας δεν συμφωνώ, έχουμε ΑΚΟΜΗ καλύτερα νέα. Η τιμή της κάρτας πέφτει 10$ (20 με rebate) άρα λογικώς θα έχουμε μια μικρή μείωση και στην Ευρώπη.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13509&Itemid=1

Στο Σκρουτζ η φθηνότερη τώρα είναι στα 93Ε, φαντάζομαι ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα τη δούμε κοντά στα 85Ε...ΤΕΛΕΙΑ :-D

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα ειναι 40μμ η 4770 μαλλον τα 850mhz χ2 τα εχει λογικα απο 750 χ2 ,αλλα ερχετε παλι ισοπαλη με μια 4890 στα 950 περιπου

για μενα καλυτερα 4890

Δημοσ.
Παιδιά πως παρακολουθείτε την κατανάλωση;

ψηφιακος μετρητης στην μπριζα που μετραει συνολικα το συστημα και ο,τι αλλη συσκευη θες. για μετρησεις μεμονομενων κοματιων μεσα στο PC (CPU,VGA,κλπ) χρειαζονται ειδικα μετρητικα οργανα. δεν γνωριζω απο αυτα.

Δημοσ.
Αν και σε αυτή την περίπτωση απόδοσης CF vs 1 κάρτας δεν συμφωνώ,

Σε μόνο 6 εφαρμογές που μετρήθηκαν οι κάρτες κερδίζει σε 2 η 4890 σε 2 το 4770@CF και στις υπόλοιπες 2 έχουμε ισοπαλία. ΄Οσο και να το τριχοτομήσεις αν συνυπολογίσεις τις περιπτώσεις που το AFR σου δείξει το μεσαίο δάχτυλο σε πραγματικό χρόνο η μονή λύση εξακολουθεί να έχει αρκετά περισσότερα προτερήματα.

έχουμε ΑΚΟΜΗ καλύτερα νέα. Η τιμή της κάρτας πέφτει 10$ (20 με rebate) άρα λογικώς θα έχουμε μια μικρή μείωση και στην Ευρώπη.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13509&Itemid=1

Στο Σκρουτζ η φθηνότερη τώρα είναι στα 93Ε, φαντάζομαι ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα τη δούμε κοντά στα 85Ε...ΤΕΛΕΙΑ :-D

Yπάρχει στο skroutz OEM 4890 με € 189.90

Δημοσ.

Yπάρχει στο skroutz OEM 4890 με € 189.90

Μήπως δεν υπολόγισες τα μεταφορικά απο το Pixmania?

Η 4770 είναι στα 93Ε και αναμένεται μια μικρή πτώση. Πολύ πιθανό 2 απο αυτές μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κοστίζουν 170Ε μαζί με τα μεταφορικά από ελληνικό ιστότοπο.

Νομίζω ότι συμφέρει.

Δημοσ.

εγώ λέω να βολευτούμε όσοι δεν έχουμε καλή κάρτα με μια 4770 μέχρι του χρόνου που έρχονται τα θηρία με το DX11. έτσι και αλλιώς καλοκαιράκι έρχεται και τα βραδια με ένα projectora 720p για full γραφικά και λιώσιμο με τους κολλητούς είναι υπεραρκετή η καρτούλα.

e ρε γλέντια :D

Δημοσ.
Μήπως δεν υπολόγισες τα μεταφορικά απο το Pixmania?

Η 4770 είναι στα 93Ε και αναμένεται μια μικρή πτώση. Πολύ πιθανό 2 απο αυτές μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κοστίζουν 170Ε μαζί με τα μεταφορικά από ελληνικό ιστότοπο.

Νομίζω ότι συμφέρει.

Σαφώς και συμφέρει να έχει κανείς όλους τους πονοκεφάλους με τους οδηγούς όσων αφορά το CF, τα προβλήματα συμβατότητας με παιχνίδια όπου δεν δουλεύει το AFR, το γεγονός ότι ότι και να πιάσεις πάντα μόνο 512ΜΒ μνήμης θα έχεις ανά GPU μεταξύ πολλών άλλων....

Και 20 και 30€ να μου πεις ότι είναι η διαφορά πάλι προσωπικά την 4890 θα προτιμήσω.

Δημοσ.

αγόρασα sapphire 4890 μια εβδομάδα πριν από 4770, 4770 cf = 190 ευρο

4890 = 230 ευρο .. αλλά δεν μετανόησα. 4890 είναι μια τρομερή γραφική κάρτα

• Moderators
Δημοσ.
αγόρασα sapphire 4890 μια εβδομάδα πριν από 4770, 4770 cf = 190 ευρο

4890 = 230 ευρο .. αλλά δεν μετανόησα. 4890 είναι μια τρομερή γραφική κάρτα

Μετανοειτε με τη γραφικη 4770!!! :lol::lol:

Σοβαρα τωρα, εγω λεω να περιμενω τις dx11. Ας παιξω και μισο χρονο σε medium settings με τη 3870, δε πειραζει. :-)

Δημοσ.
Μετανοειτε με τη γραφικη 4770!!! :lol::lol:

Σοβαρα τωρα, εγω λεω να περιμενω τις dx11. Ας παιξω και μισο χρονο σε medium settings με τη 3870, δε πειραζει. :-)

:-D

καλή επιλογή. 5000 σειρά καρτών θα είναι πολύ καλή

• Super Moderators
Δημοσ.

σε σύγκριση με ποιες με τις αντίστοιχες της DX11 Nvidia?

γιατί με τις παλιότερες είναι κάπως αυτονόητο :o

Δημοσ.

Πηρα και εγω λοιπον χθες την 4890 απο την Asus...

Μεχρι στιγμης πεταει σε ολα..Μονο που ειναι ζεστη...μαλλον θα αλλαξω ψυκτρουλα..

(και σε 1 μηνα θα τσιμπησω αλλη μια για cf να γινει της.... ιεροδουλης..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...