Προς το περιεχόμενο

AMD 4770 σε CF

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε δει λίγο-πολύ το τι μπορεί να κάνει η 4770 και νομίζω ότι είναι γενικώς μια πολύ καλή κάρτα για τη τιμή της. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι η απόδοση της σε CF. Αν αληθεύει το συγκριτικό του παρακάτω λινκ το CF της 4770 είναι σούπερ, τουλάχιστον για τα παιχνίδια που αναφέρει.

http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html

Με το καιρό ελπίζω να δούμε περισσότερα.

Υ.Γ. Tresh, μη στεναχωρεθείς για τους λίγους τίτλους του τεστ :P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμφέρει λοιπόν 2x4770 από μια 4890 σε όλους τους τομείς. αρκεί βεβαια να φτιάξουν και το bug με την ψιλή IDLE κατανάλωση :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Υ.Γ. Tresh, μη στεναχωρεθείς για τους λίγους τίτλους του τεστ :P

it's Thresh god damn it! @!%$&@#_$$@#$

συμφέρει λοιπόν 2x4770 από μια 4890 σε όλους τους τομείς.

και πάλι θα προτιμούσα single card :P

Δημοσ.

Σιγουρα αν εχει καποιος σκοπο να τα σκασει τωρα να προτιμησει την 4890 αν ομως παρει τωρα μια 4770 και μετα απο καιρο που θα ζοριζεται της βαλλει μια αδερφουλα δεν θα ειναι και ασχημα αν συνυπολογισεις και τους καλυτερους drivers που θα εχουν βγει μεχρι τοτε...

Τελικα αυτη η καρτα στην mainstream αγορα θα κανει τρελες πωλησεις μεχρι τις καρτες της επομενης γενια που θα ερθουν καπου xmas...

Δημοσ.
it's Thresh god damn it! @!%$&@#_$$@#$

Αλήθεια έχεις καμιά σχέση με τον Τειρεσία;

Eίναι κουραστικό να επαναλαμβάνεσαι συνέχεια ε;

• Super Moderators
Δημοσ.

μυρίζω τα νύχια μου μερικές φορές, κάνει? :P

ναι είναι αλλά αυξάνεται το post counter :o

Δημοσ.
μυρίζω τα νύχια μου μερικές φορές, κάνει? :P

Bαρέθηκα να μετράω πρόβατα με ζαρτιέρες μιας και δεν με παίρνει ο ύπνος και είπα να σε πειράξω λίγο... :P

ναι είναι αλλά αυξάνεται το post counter :o
Aha! Post whore :P
Δημοσ.
δες Αγγελόπουλο, βοηθάει απίστευτα...(true story)

Την μία και μοναδική φορά που αποπειράθηκα ("Τοπίο στην ομίχλη"), εκνευρίστηκα τόσο που πήρα την καλή μου και φύγαμε από τον κινηματογράφο κάπου στην μέση. ΄Οταν φτάσαμε σπίτι και έβαλα το κλειδί στην πόρτα στοιχημάτισα ότι αν γυρίζαμε πίσω τα δύο λαλακισμένα θα περπατάγανε ακόμα στην ομίχλη....

Η επόμενή του ταινία ήταν αν θυμάμαι καλά "Το μετέωρο βήμα του πελαργού". Υποψιασμένος πλέον υπέθεσα ότι στην μισή ταινία ο μαμημένος πελαργός θα στέκεται στο αριστερό και στην άλλη μισή στο δεξί πόδι αποφάσισα να μην την τιμήσω, ούτε κανένα άλλο "δημιούργημά" του από τότε...

Δημοσ.
συμφέρει λοιπόν 2x4770 από μια 4890 σε όλους τους τομείς. αρκεί βεβαια να φτιάξουν και το bug με την ψιλή IDLE κατανάλωση :)

δεν ξερω αν ειναι bug αλλα απο το bios της καρτας μπορει να γινεται να κατεβασεις την καταναλωση -κατεβαζοντας την αποδοση ομως.

Δημοσ.

βλέπω καλά? με 200e παίρνεις μια GTX280?????

αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου :)

φαντάσου να βάλεις 3x 4770 με ένα 600αράκι τροφοδοτικό!!!

λες να γίνεται?

lol

Δημοσ.

Λογικώς θα γίνεται, αλλά μάλλον τα 512MB της 4770 θα την κόβουν στις υψηλές αναλύσεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρξει 1GB έκδοση και τι θα μπορεί να πετύχει σε CF. Τι να πω, αυτή η ΑΤΙ όλο εκπλήξεις ήτανε τους τελευταίους 11 μήνες.

Δημοσ.
Ακόμη ένα συγκριτικό, αυτή τη φορά "ολοκληρωμένο" :

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html,

αξιοζήλευτο CF.

΄Οχι ότι είναι άσχημα τα αποτελέσματα, αλλά από την στιγμή που η τιμή μιας 4890 βρίσκεται τόσο κοντά σε 2*4770 (και αμφότερες λύσεις δείχνουν άριστη υπερχρονισιμότητα) στο δικό μου το μυαλό εξακολουθεί να υπερτερεί η 4890.

Δημοσ.

ok παιδες...το πρωτο τεστακι με την PowerColor 4770 ειναι γεγονος. δυστυχως δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τις καταναλωσεις. Εξηγουμαι:

συστημα(ASUS IGP 730i,E7400 (3.5G default vcore),WD 1TB green,2x2GB 800αρες απλες και DVDRW) ολα αυτα με ενα απλο PSU 300αρι.

Καταναλωσεις: IDLE=64W / FULL=120W (orthos,games,κλπ)

οταν προσ8εσα την VGA πηγα:

IDLE=115W / FULL 180-220W (αναλογα τη δραση του παιχνιδιου)

το IDLE δεν το περιμενα τοσο πολυ !

το θεμα ειναι ομως οτι και με 300αρι PSU δεν μασησε.

βεβαια καλυτερα να παρω ενα 400αρακι για να ειμαι πιο ανετος.

θα δοκιμασω και μια 4850 ενος φιλου και θα ποσταρω.

απο θορυβο μονο οταν εφτανε τα 200W αρχιζε να ακουγεται

το ανεμηστηρι,βεβαια μεσα στις εκρηξεις και το μουγκρησμα των μηχανων δεν δινεις σημασια :D

εχω μονο XP 32b. θα δοκιμασω και Vista καποια στιγμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...