Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Opti, γερά! Πάρ' τους τα λεφτά...

Και μετά γίνε Λούης!

(μπας και είναι Έλληνες???)

B)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η OPTi είναι τελικά. Υπάρχει ακόμα :confused:

Αλλά πως να ξέρω εγώ ο απλός καταναλωτής ότι υπάρχει ακόμα, αφού όπως λέει το άρθρο έλεισε τις γραμμές παραγωγής και η κύρια πηγή εσόδων απο το 2003 είναι οι μυνήσεις: AMD, Broadcom, Silicon Storage, SMSC, VIA

http://news.softpedia.com/news/Apple-Pays-19-Million-to-OPTI-Inc-for-Patent-Infringement-110190.shtml

http://www.neoseeker.com/news/10570-apple-found-guilty-of-patent-infringement/

θε ι κο

....

Δημοσ.
Το αστείο είναι πως σε αντίστοιχες ειδήσεις αντί να ασχολούμαστε με το θέμα και να δουμε τι έγινε με λεπτομέρειες, βγάζουμε τα απωθημένα μας!

Κάτι αντίστοιχο με το "Θέλει η π.... να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει"!

B)

Ευτυχώς τουλάχιστον τις πατέντες για το το iphone τις έχει καλύτερα κατοχυρωμένες ( :SSSSSSSSSSS) :P

Δεν είναι επειδή την έπαθε η Apple,είναι λόγω της τακτικής της Apple στο θέμα πατέντα,ε 350 μηνύσεις έχει κάνει,ας φάει και μία

Και για την MS το ίδιο θα ταν

Δημοσ.
Κάτι αντίστοιχο με το "Θέλει η π.... να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει"!

B)

ούτε καν θα το αρνηθώ .... :-D

Δημοσ.

Οποτε λογικα θα μπουν στην θεση τους, πατεντες σημειωτεον εχει παραβιασει και η εταιρεια του κ .Γκειτς αλλα αυτο ειναι αλλη υποθση..

Δημοσ.

το καταπληκτικο ειναι οτι για το iphone εχουν κλεψει αλλων πατεντες κ τις εχουν πανενταροι για παρτη τους.Ετσι καμια αλλη εταιρια δεν εχει δικαιωμα να κανει multitouch ασχετο αν εκλεψε αυτην την τεχνολογια

• Super Moderators
Δημοσ.
το καταπληκτικο ειναι οτι για το iphone εχουν κλεψει αλλων πατεντες κ τις εχουν πανενταροι για παρτη τους.Ετσι καμια αλλη εταιρια δεν εχει δικαιωμα να κανει multitouch ασχετο αν εκλεψε αυτην την τεχνολογια

Αλήθεια, ποιές πατέντες έχουν κλέψει και τις πατεντάρανε για πάρτη τους; Έχεις κάποιο link να διαβάσουμε κι εμείς; :-)

Δημοσ.
Αλήθεια, ποιές πατέντες έχουν κλέψει και τις πατεντάρανε για πάρτη τους; Έχεις κάποιο link να διαβάσουμε κι εμείς; :-)

Τώρα εσύ περιμένεις links για να διαβάσεις? :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα εσύ περιμένεις links για να διαβάσεις? :devil:

Όχι βέβαια. :-D

Αλλά κι ο κατήφορος της παραπληροφόρησης πρέπει κάπου να έχει ένα τέρμα...

• Super Moderators
Δημοσ.
μην το ψάχνεις, δεν πρόκειται να απαντήσει...δες εδώ τι άλλες μπαρούφες γράφει http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2688482&postcount=71

Κλασσική νοοτροπία αντί-fanboy': θάβω κάτι το οποίο δεν έχω χειριστεί ποτέ μου. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κλασσική νοοτροπία αντί-fanboy': θάβω κάτι το οποίο δεν έχω χειριστεί ποτέ μου. :-)

Φαντάσου όμως πόσο βασανίζονται που δεν ...πρέπει να το χειριστούν ενώ κατά βάθος θέλουν! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι κάτι τέτοιο!

B):lol:

Δημοσ.

Δεν παίρνω μέρος για το ποιος έχει δίκιο γιατί δεν γνωρίζω κιολας, αλλά έτσι να βρίσκεται

Apple Sued Over Multitouch Patent

At issue are two multi-touch patents held by the Taiwan-based chip maker, which claims that Apple has been illegally using the technology. According to court documents, these are Patent No. 5,825,352 entitled "Multiple Finger Contact Sensing Method for Emulating Mouse Buttons and Mouse Operations on a Touch Sensor Pad," and Patent No. 7,274,353, called "Capacitative Touchpad Integrated with Key and Handwriting Functions."

Multiple fingers contact sensing method for emulating mouse buttons and mouse operations on a touch sensor pad

US Patent 5825352 - Multiple fingers contact sensing method for emulating mouse buttons and mouse operations on a touch sensor pad

US Patent Issued on October 20, 1998

Estimated Patent Expiration Date: Icon_subject February 28, 2016

Abstract

Method and apparatus for detecting an operative coupling between one or more fingers or other appropriate objects and a touch pad includes processes for detection of multiple maxima with intermediate minima in appropriate sequences to emulate the operations of cursor control and button actuations in a pointing and control device.

Inventors: Bisset; Stephen J. (Palo Alto, CA), Kasser; Bernard (Menlo Park, CA)

Assignee: Logitech, Inc. (Fremont, CA)

Appl. No.: 08/608,116

Filed: February 28, 1996

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...