sstaf06 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος χρήστης στο forum και πρόσφατα έμαθα ότι η LG βγάζει τηλεοράσεις με 0pixel εγύηση. Επειδης χρησιμοποιώ μονιτορ απο την LG με που έχουν εγγύηση για τα καμένα pixel, μπορώ να το καταλάβς για τα μονιτορς.... για την τηλεόραση όμως τι σημαινει αυτό/:rolleyes: δηλαδή αν μου καεί ενα Pixel, θα μου την αλλάξουν; και πως θα το καταλάβω; Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; γιατι θέλω να παρω καινουργια τηλεόραση και δεν το πολυ κατεχω το θεμα... ευχαριστω πολύ!
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Κατά πάσα πιθανότητα εννοούν τηλεοράσεις LCD/TFT.
Kolimenos_13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπέρα και σε εσένα. Γενικά από όσο γνωρίζω για τα monitos η lg δίνει εγγύση για ένα καμένο pixel. Από ότι άκουσα πρόσφατα δίνει και για τις τηλεοράσεις. Δηλαδή αν σου καεί ένα pixel στην αλλάζει. Δεν ξέρω πως θα το καταλάβεις. Δες παρακάτω http://hellas.lge.com/ir/html/ABboards.do?action=read&group_code=AB&list_code=PRE_MENU&seq=6214&page=2&target=pressreleases_read.jsp
nickarmy Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 βλεπεις μια μαυρη κουκιδα στη μεση τις οθονης όταν ειναι καμένη
psycoclan1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 μολις καει και το πρωτο Pixel σου την αλλαζουν με καινουργια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.