soturin Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε ήδη θέμα αλλά δε βρήκα κάτι. http://larisa.fosscomm.gr/ Εγώ που είμαι και κοντά και είναι στην πατρίδα () στάνταρ θα πάω. Από εδώ θα πάει κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Θα προσπαθήσω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 soturin, θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω. Θα πας και τις δύο ημέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Και τις δύο μέρες θα είμαι, ναι. Αυτήν τη στιγμή είμαι στο αμφιθέατρο και μιλάει ο κ. Ανδρεάτος της Κοινότητας Ελεύθερου λογισμικού Σχολής Ικάρων. Πιθανότητα θα κάτσω αύριο και στο workshop της fedora Fedora-11-el-hackfest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εδώ για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε το live stream http://blade01.teilar.gr:8000/fosscomm.ogg και εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα http://larisa.fosscomm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=66 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εντόπισα τη φωλιά των gentooers επίσης Παρακολουθώ live flame fedora-ubuntu, απόλαυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Παρακολουθώ live flame fedora-ubuntu, απόλαυση Πήγαινε στους BSDαδες και πες ότι η άδει χρήσης του BSD είναι της πλάκας. Μέτα τρέξε να κρυφτείς. Σήμερα δούλευα. Ίσως αύριο να μπορέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Έχω κάνει allies τους fedorιους, που είναι δίπλα και περισσότεροι, δε φοβάμαι Αντε έλα, εγώ θα είμαι από πρωί λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 επειδή το stream δεν είναι διαθέσιμο(όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον), όποιος βρει εναλλακτικό link ή μάθει ότι το πρόβλημα λύθηκε ας το ποστάρει παρακαλώ για μας τα καημένα που δεν μπορέσαμε να πάμε... [edit] αποκαταστάθηκαν τα links! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 φαΐ και μετά workshops android και fedora hackfest, φάηρ έρχεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 φαΐ και μετά workshops android και fedora hackfest, φάηρ έρχεσαι; ξεκίνησα να έρθω αλλά έφαγα ήττα. Με πήραν τηλ για μία μηχανή που ήθελε αρχείο καταγραφής και μέχρι να τελειώσω... Κατά τις 15:00 τελικά με πήγε και λέω άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εεε κρίμα τώρα γύρισα sweet home κι εγώ γενικά πολύ ωραία διοργάνωση αν και είχε λίγο κόσμο σχετικά, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για όλα και όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα αντιδρούσαν άμεσα Συγχαρητήρια στα παιδιά του Linux team τει λάρισας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.