Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλημερα, εχω ενα πολυμηχανημα Epson Stylys Dx4450 και το ubuntu τον αναγνριζει σαν εκτυπωτη. Το θεμα ειναι πως θελω να τον χρησιμοποιησω και ως scanner. Πως γινεται αυτο μεσω ubuntu 9? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εχεις το xsane εγκατεστημενο?αν οχι περασε το.ανοιξε το και ελπιζω να το βρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ναι το εχω και οταν το τρεχς αφου κανει scan για devices λεει no devices available env to πολυμηχανημα ειναι connected sthn usb κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εχεις δικιο δεν το βρισκει..η λυση βρισκεται ακριβως εδω http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=627471&highlight=dx4450 θα τα καταφερεις!καλα σκαναρισματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 πωπω! τοσα πολλα πραματα θελει για να λειτουργησει! μα καλα ο εκτυπωτης πως επαιξε αμεσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 για τον εκτυπωτη υπάρχει κατευθείαν στο database του foomatic το συγκεκριμένο μοντέλο η κάποιο άλλο με παρόμοιο τσιπάκι..για το σκανάρισμα ή είμαστε τυχεροί και το xsane το βρίσκει αμέσως η χρειζόμαστε κάποια διαδικασία! υγ δοκίμασε πριν απο αυτά να τρέξεις sudo xsane και δες αν το βρίσκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 με προειδοποιησε και μετα παλι μου ειπε "No devices available" Kκαως αγορασα αυτο το πολυμηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 οκ κανε την διαδικασια που περιγραφεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.