norita Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γειά σας. Πλησίασε μια διαφημιστική εταιρεία τον πατέρα μου και του ζήτησε να βάλει μιά ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα 8m στην ταράτσα του μαγαζιού του (ιδιόκτητο). Του δίνουν 3.000 ευρώ το χρόνο. Το μαγαζί είναι στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ευόσμου. Ήθελα να ρωτήσω αν η τιμή θεωρείται καλή και τί πρέπει να προσέξω στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.
Timour21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γειά σας. Πλησίασε μια διαφημιστική εταιρεία τον πατέρα μου και του ζήτησε να βάλει μιά ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα 8m στην ταράτσα του μαγαζιού του (ιδιόκτητο). Του δίνουν 3.000 ευρώ το χρόνο. Το μαγαζί είναι στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ευόσμου. Ήθελα να ρωτήσω αν η τιμή θεωρείται καλή και τί πρέπει να προσέξω στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. 8 μέτρα επι πόσο? Αν δεν ενοχλεί τον πατέρα σου, τότε ως έξτρα εισόδημα είναι καλή φάση. Τα λεφτά δεν είναι τόσο καλά (έχω ακούσει για μεγαλύτερα ποσά) αλλά αυτό θα έχει να κάνει και με την περιοχή/κίνηση που έχει. Σε αυτά τα 3000 περιλαμβάνονται και τα ρεύματα που θα πρέπει να πληρώνει ο πατέρας σου για την πινακίδα? Αν είναι για παραπάνω απο ένα χρόνο το συμβόλαιο (που θα είναι) μήπως να προέβλεπε κάτι για αναπροσαρμογή του ενοικίου?
De@th L0rd Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γειά σας. Πλησίασε μια διαφημιστική εταιρεία τον πατέρα μου και του ζήτησε να βάλει μιά ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα 8m στην ταράτσα του μαγαζιού του (ιδιόκτητο). Του δίνουν 3.000 ευρώ το χρόνο. Το μαγαζί είναι στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ευόσμου. Ήθελα να ρωτήσω αν η τιμή θεωρείται καλή και τί πρέπει να προσέξω στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Να υπολογίσει και τον θόρυβο που κάνουν οι μηχανισμοί της πινακίδας όταν αλλάζει διαφήμιση.Επίσης με τη πολεοδομία τι γίνεται;
zazik Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 επίσης να εξετάσει την διαφημιστική που βρίσκεται απο πίσω και το προιον/υπηρεσία που θα διαφημίζεται. Αλλο η Interamerican , άλλο τα κοτόπουλα Μιμίκος ... εκεί μπορεί να χτυπήσει λίγο καλύτερες τιμές αν το bussiness-ωειδήσει λίγο το θέμα.
eSATA Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Να υπολογίσει και τον θόρυβο που κάνουν οι μηχανισμοί της πινακίδας όταν αλλάζει διαφήμιση.Επίσης με τη πολεοδομία τι γίνεται; ηλεκτρονικη ειπε..εχει μηχανισμους;
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 επίσης να εξετάσει την διαφημιστική που βρίσκεται απο πίσω και το προιον/υπηρεσία που θα διαφημίζεται. Αλλο η Interamerican , άλλο τα κοτόπουλα Μιμίκος ... εκεί μπορεί να χτυπήσει λίγο καλύτερες τιμές αν το bussiness-ωειδήσει λίγο το θέμα. Την πινακίδα δεν την αγοράζει ο διαφημιζόμενος αλλά την νοικιάζει η διαφημιστική εταιρία που προσφέρει την υπηρεσία εξωτερικής διαφήμισης. Οπότε η διαφήμιση που προβάλλεται στην συγκεκριμένη πινακίδα μπορεί να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
eSATA Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αν σκεφτεις οτι μια γκαρσονιερα στην περιοχη μου ενοικιαζεται 250ευρω το μηνα...ειναι σα να νοικιαζεις μια γκαρσινιερα στην περιοχη μου:p:p εσυ ομως νοικιαζεις την ταρατσα σου...μια χαρα ειναι
kgian Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Έχω ακούσει κάτι περιπτώσεις που βάζουν την πινακίδα, σου δίνουν κάτι λεφτά στην αρχή και μετά κάνουν την πάπια. Μετά τι θα κάνεις; Πως θα την ξηλώσεις που μερικές είναι κάτι θηρία που θέλουν γερανό; Σου κάνουν κατάληψη και δεν μπορείς να την διώξεις με τίποτα.. για πρόσεξέ το.
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Έχω ακούσει κάτι περιπτώσεις που βάζουν την πινακίδα, σου δίνουν κάτι λεφτά στην αρχή και μετά κάνουν την πάπια. Μετά τι θα κάνεις; Πως θα την ξηλώσεις που μερικές είναι κάτι θηρία που θέλουν γερανό; Σου κάνουν κατάληψη και δεν μπορείς να την διώξεις με τίποτα.. για πρόσεξέ το. Ειναι ηλεκτρονικη. Απλα το βγαζεις απο τη μπριζα
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Και γινετε αορατη Γινεται πολυ ωραια μια αχρηστη κλειστη πινακιδα, που την εχει πληρωμενη η διαφημιστικη εταιρια, και δεν μπορει να την λειτουργησει (Αν στο παιξει και τσαμπουκας, του τραβας και ενα φορματ το κομπιουτερ )
De@th L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ηλεκτρονική δεν σημαίνει απαραίτητα και LED display ή ολογραμματική για να χάνεται με το που τι βγάζεις από τη πρίζα.Γνώμη μου να μην τη βάλει καθόλου.
norita Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Βασικά, όσον αφορά στο ρεύμα, είπαν στον πατέρα μου πως θα βάλουν μετρητή και θα πληρώνουν αυτό που τους αντιστοιχει. Εμείς φοβόμαστε όμως αν τελειώνοντας το συμβόλαιο αρνηθούν να απομακρύνουν την όλη εγκατάσταση και μπλεχτούμε, διότι σε 3 χρόνια ο πατέρας βγαίνει στη σύνταξη και το μαγαζί θα πουληθεί. Δηλαδή θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν τόσα έξοδα για την εγκατάσταση και μετά χωρίς αντιρήσεις θα έρθουν να τα ξηλώσουν ή θα μπαστακωθούν στην ταράτσα.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το πιθανότερο είναι να μπαστακωθούν στη ταράτσα.Γιατί δε ρωτάς και τους ίδιους όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.