captain556 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλημερα Για οσους δεν γνωριζουν το logmein ειναι μια ιστιοσελιδα η οποια σου επιτρεπει να έχεις πλήρη απομακρυσμένη πρόσβαση, ενός η και περισσοτέρων υπολογιστών ,αρκεί στο pc που θελουμε να χειριστουμε να εγκαταστησουμε ενα προγραμμα της logmein και να το δηλωσουμε στον λογαριασμο που εχουμε στην logmein. Απλα το μονο κακο (η καλο ,οπως το παρει κανεις) της υποθεσης ειναι οτι καθε φορα που συνδεομαι σε καποιον απομακρυσμενο υπολογιση απο το pc μου ,η επιφανεια εργασιας του απομακρισμενου υπολογιστη γινεται μαυρη. Με λιγα λογια καταλαβαινει ο αλλος ποτε μπαινω εγω στο pc του. Το ερωτημα μου ειναι ,υπαρχει τροπος να συνδεθω σε καποιον υπολογιστη χωρις να με καταλαβει ο αλλος ? Δεν θελω να το χειριστω ,απλα να δω τι κανει ,γινεται ? Παιδια ο σκοπος ειναι Ιερος ,οποιος ξερει ας βοηθησει...
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VNC (είτε αυτό είναι το RealVNC, είτε το TightVNC, είτε οποιοδήποτε άλλο) για να δεις την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον αντίστοιχο server στο απομακρυσμένο μηχάνημα (δεν είναι τπτ). Πλεονέκτημα : Δεν μαυρίζει η οθόνη του απομακρυσμένου υπολογιστή. Μειονέκτημα : Δίπλα από την ώρα στην taskbar φαίνεται ένα εικονιδιάκι. Από άσπρο (όταν δεν έχεις συνδεθεί remotely) γίνεται μαύρο (όταν συνδέεσαι).
captain556 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VNC (είτε αυτό είναι το RealVNC, είτε το TightVNC, είτε οποιοδήποτε άλλο) για να δεις την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.Βέβαια, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον αντίστοιχο server στο απομακρυσμένο μηχάνημα (δεν είναι τπτ). Πλεονέκτημα : Δεν μαυρίζει η οθόνη του απομακρυσμένου υπολογιστή. Μειονέκτημα : Δίπλα από την ώρα στην taskbar φαίνεται ένα εικονιδιάκι. Από άσπρο (όταν δεν έχεις συνδεθεί remotely) γίνεται μαύρο (όταν συνδέεσαι). Καλο μου φενεται ,και δυσκολα θα προσεξει το εικονιδιο αυτο ο αλλος. Ειναι free το προγραμμα αυτο ?
100 010 00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μπορεις το εικονιδιο απο customize να το εχεις συνεχεια hide ετσι ο αλλος να μη το δει ποτε
captain556 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μπορεις το εικονιδιο απο customize να το εχεις συνεχεια hide ετσι ο αλλος να μη το δει ποτε Πως το κανω αυτο ? Εχω κατεβασει το tightVNC ,αλλα ειδα οτι εχει και ενα αλλο μειονεκτημα. Οταν μπαινω στον απομακρυσμενο υπολογιστη ,βγαζει εναν ηχο που σε προηδοποιει οτι καποιος μπηκε. Πως το απενοργοποιο αυτο..
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 κατεβαζε το ultravnc! σε αυτο απενεργοποιουνται ολα....
captain556 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 κατεβαζε το ultravnc! σε αυτο απενεργοποιουνται ολα.... Μπωρεις να μου πεις πως... Το κατεβασα ,αλλα δεν ξερω που να τα απενεργοποιησο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.