kvgreco Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Δεν μου ανοίγει η ανασυγκρότηση δίσκων στα windows vista.Δεν παρατηρώ κάποια άλλη δυσλειτουργία.Τι μπορώ να κάνω? Έβαλα το δισκάκι με την εντολή sfc /scannnow, το σύστημα έκανε γιά κανένα δεκάλεπτο τον έλεγχο αρχείων αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.Πιστεύω ότι ίσως είναι θέμα registry αλλά δεν ξέρω τι κα πω.Πείτε μου κάτι.
stambo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλημέρα παιδιά.Δεν μου ανοίγει η ανασυγκρότηση δίσκων στα windows vista.Δεν παρατηρώ κάποια άλλη δυσλειτουργία.Τι μπορώ να κάνω? Έβαλα το δισκάκι με την εντολή sfc /scannnow, το σύστημα έκανε γιά κανένα δεκάλεπτο τον έλεγχο αρχείων αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.Πιστεύω ότι ίσως είναι θέμα registry αλλά δεν ξέρω τι κα πω.Πείτε μου κάτι. και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αφού πατήσω αποδοχή δεν ανοίγει κανένα παράθυρο έτσι ώστε να προχωρήσω στο παράθυρο για την ανασυγκρότηση...
Nord_Chaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 στην τελικη και αφου βλεπεις πως δεν λειτουργει η ανασυγκροτηση δισκου, μπορεις να κατεβαζεις ενα προγραμματακι disk defragmentation απο το ιντερνετ και να κανεις τη δουλεια σου.. ενα πολυ αξιολογο ειναι αυτο: http://www.auslogics.com/disk-defrag .. συμβατο για vista και ταχυτατο..και εγω vista χρησιμοποιω και με το συγκεκριμενο προγραμμα κανω τη δουλεια μου...ασε που ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το εργαλειο ανασυγκροτησης των windows..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.