Προς το περιεχόμενο

Σβήνει γιατί έτσι γουστάρει...

GusGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi Guys!!!!!

Ένα PC τελευταία παρουσιάζει το εξής περίεργο..: Αφού το ανοίξω μετά από 3 με 4 λεπτά ΣΒΗΝΕΙ!!!!

Πρώτη σκέψη μου ήταν τροφοδοτικό...(νομίζω σωστή), το αλλάζω αλλά τα ίδια...

Δεύτερη σκέψη μου ήταν ασυμβατότητα των RAM αλλά και πάλι τζίφος.....

Τρίτη σκέψη μου ήταν μήπως η motherboard είναι στα τελευταία της....οπότε βγάζω τις RAM και κάνει αυτόν τον εκνευριστικό ήχο που σου λέει πως η motherboard δυλεύει και βάλε πάλι πίσω τις RAM βλάκα...

Άρα τι μπορεί να είναι;;;

Αύριο θα το φυσήξω μήπως και η ψύκτρα του επεξεργαστή έχει πρόβλημα...αν πάλι όχι έχω ήδη βρει έναν ίδιο επεξεργαστή να δοκιμάσω μήπως και έχει προβληματάκι αυτός που φοράει...(AMD ATHLON)..

PLEASE θέλω προτάσεις δικές σας μπας και τον βάλω σε λειτουργία γιατί είναι καλό μηχανάκι...

Δημοσ.

Στα 3 4 λεπτά έχει φορτώσει το λειτουργικό που χρησιμοποιείς ??

Έλεγξε θερμοκρασίες επεξεργαστή και μητρικής αν είναι υψηλές !!

Ο καθαρισμός επιβάλλεται !!!

Δώσε και την σύσταση του υπολογιστή σου

Δημοσ.
Στα 3 4 λεπτά έχει φορτώσει το λειτουργικό που χρησιμοποιείς ??

Έλεγξε θερμοκρασίες επεξεργαστή και μητρικής αν είναι υψηλές !!

Ο καθαρισμός επιβάλλεται !!!

Δώσε και την σύσταση του υπολογιστή σου

Το φορτώνει κανονικά το λογισμικό και αφού μπει και ανοίγω κανα δυο προγραμματάκια (μην φανταστεις... Word και Firefox) κλείνει..Αυτό την πρώτη φορά γιατί τις επόμενες κλείνει πιο γρήγορα!!!

Δημοσ.
Το φορτώνει κανονικά το λογισμικό και αφού μπει και ανοίγω κανα δυο προγραμματάκια (μην φανταστεις... Word και Firefox) κλείνει..Αυτό την πρώτη φορά γιατί τις επόμενες κλείνει πιο γρήγορα!!!

Είναι φυσικό άλλο να ξεκινά από χαμηλή 20C θερμοκρασία και να φτάνει στα επίπεδα όπου έχει ρυθμιστή σβήνει και άλλο να είναι στην μέση 50 C

Λειτουργεί ο ανεμιστήρας ?? υπάρχει και αυτή η εκδοχή να λειτουργεί με χαμηλές στροφές

Πάντως ξεκίνα καθαρισμό τις ψήκτρας πρώτα με σεσουάρ σε ψυχρό αέρα πρέπει να έχει μαζέψει αρκετά !!

Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το καλώδιο ρεύματος μετά την ψήκτρα , τον ανεμιστήρα από την ψήκτρα, να την πλύνεις καλά με απορρυπαντικό ,να καθαρίσεις τον επεξεργαστή από την παλιά θερμοαγώγιμη πάστα και αφού στέγνωση η ψήκτρα την τοποθετείς με νέα πάστα ενδιάμεσα

Δημοσ.

Αφού είναι AMD ... κάτι με θερμοκρασίες παίζει.

Με το που ξεκινάει , μπες στο BIOS και επέλεξε την επιλογή να βλέπεις τις θερμοκρασίες.

Σε ένα τέτοιο pc ορκίστηκα το 2003 να μην ξαναπάρω ποτέ στη ζωή μου AMD. Εκείνο με το που ξεκίναγε , η θερμοκρασία της CPU ανέβαινε σαν κοντέρ σε πλακωμένο mitsubishi evo , μέχρι που έφθανε τους 90 C. Εκεί ... έμενε σταθερό.

Στο desktop λειτουργούσε ωστόσο κανονικά.Μόλις έτρεχα παιχνίδι όμως ...

Δημοσ.

Στα 3-4 λεπτα σου ανεβαζει τοσες θερμορκασιες??χμμ ωραια!ουτε ενα everest δεν προλαβαινεις να ανοιξεις ή τπτ τετοιο..ο φιλος που ειπε απο πανω για την παστα εχει δικιο!δοκιμασε αυτο!

εμενα παλι κλεινει μεσα στα games οχι απο θερμοκρασιες!και δεν ξερω τον λογο!ολα φαινονται καλα!υπαρχει περιπτωση να κλεινει το pc απο κακο crack file σε παιχνιδι?το παραξενο ειναι οτι απο τοτε που εφτιαξα κουτια,ram,θερμοκρασιες και τετοια μονο σε 2 παιχνιδια της EA games μου κλεινει!στο Long of the rings:conquest και στο Godfather 2!και στα 2 τυχαινει να τα εχω κατεβασει..παιζει να κλεινει λογο crack??

Δημοσ.
Στα 3-4 λεπτα σου ανεβαζει τοσες θερμορκασιες??χμμ ωραια!ουτε ενα everest δεν προλαβαινεις να ανοιξεις ή τπτ τετοιο..ο φιλος που ειπε απο πανω για την παστα εχει δικιο!δοκιμασε αυτο!

εμενα παλι κλεινει μεσα στα games οχι απο θερμοκρασιες!και δεν ξερω τον λογο!ολα φαινονται καλα!υπαρχει περιπτωση να κλεινει το pc απο κακο crack file σε παιχνιδι?το παραξενο ειναι οτι απο τοτε που εφτιαξα κουτια,ram,θερμοκρασιες και τετοια μονο σε 2 παιχνιδια της EA games μου κλεινει!στο Long of the rings:conquest και στο Godfather 2!και στα 2 τυχαινει να τα εχω κατεβασει..παιζει να κλεινει λογο crack??

πολλοι λογοι να σου κλεινει:

μπορει να κλεινει λογω crack, λογω θερμοκρασιας καρτας γραφικων,CPU και chipset (αυτο το ελεγξες? καιει?)

ακομα κακοι ATI drivers με bugs σε συγκεκριμενα games.

τρεχα γυρευε δηλαδη.

Δημοσ.
πολλοι λογοι να σου κλεινει:

μπορει να κλεινει λογω crack, λογω θερμοκρασιας καρτας γραφικων,CPU και chipset (αυτο το ελεγξες? καιει?)

ακομα κακοι ATI drivers με bugs σε συγκεκριμενα games.

τρεχα γυρευε δηλαδη.

Αυτο το τρεχα γυρευε με ανησυχει και μενα φιλε μ!!!θερμοκρασιες δεν παιζει να ανεβαζει το pc μου!το εχω τσεκαρει με 2η οθονη διπλα everest ανοιχτο και το ματι τσιτωμενο :-)

τιποτα δεν ανεβαινει πανω απο 50!!!αυτο βεβαια που λες για ati drivers δεν το εχω σκεφτει γιατι εχω ως δεδομενο οτι αφου τους κατεβαζω απο επισιμη σελιδα θα ειναι οκ!θα το ψαξω κ αυτο!!:lol:

Δημοσ.

κατι με υπερθερμανση cpu ειναι.

περα απο το καθαρισμα της ψυκτρας δες αν παταει καλα πανω στον επεξεργαστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...