Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wireless

pakal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα συνδεση και internet κανονικα και μολις αλλαξα channel (απο 6 σε 7) δεν μπορω να συνδεθω με το router. το προγραμμα της καρτας μου, μου το δειχνει οταν κανει monitor αλλα δεν μου το βγαζει εκει που ειναι να συνδεθω. στα windows στο wireless networks δεν μου το βγαζει καθολου. καμια ιδεα?

Υ.Γ με αλλα δυκτια μπορω να συνδεθω.

Δημοσ.

ναι οκ αυτο το εκανα απο τη πρωτη στιγμη

αλλα γιατι δεν μπορουσα να κανω συνδεση οταν ηταν στο 7?

Δημοσ.

to giatι δεν επαιζε στο 7 δεν ξερω.αν τωρα θες να αλλαξεις καναλι θα βαζεις ειτε 1 ειτε 6 ειτε 11 που ειναι τελειως ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο και δεν πεφτει καθολου η μια συχνοτητα πανω στην αλλη.για αυτο θα δεις οτι ολα τα ρουτερ ειναι ειτε 1 ειτε 6 ειτε 11 apo default.

Δημοσ.
δες τις ρυθμισεις της καρτας σου μην παιζει κατι απο εκει...

εfoson η καρτα παιζει στο 6 θα πρεπε να παιζει και σε ολα γιατι υποτιθεται οτι το βρισκει μονο του το καναλι.καναλι δηλωνεις στην καρτα μονο αν παιξεις ad hoc δηλαδη κανεις την καρτα σου να εχεει ssid και να παιζει σαν ρουτερ.απο εκει και περα οπως ειπα καλο ειναι να βαζει 1,6,11 .εκτος αν ετυχε να μην παιξει απο καποιο κολλημα .κανονικα θα πρεπε να παιζει αυτοματ;α αλλα θα μπορουσε να δοκιμασει ειτε να κανει το router και το pc restart η να δοκιμασει με πιο νεο firmware στον ρουτερ η με πιο νεους drivers στην καρτα.η να σβησει το δικτυο και να το ξαναπερασει.

Δημοσ.
δες τις ρυθμισεις της καρτας σου μην παιζει κατι απο εκει...

εχει ρυθμιση για το channel και ειναι και για τα 14 καναλια

εχω και τα τελευταια drivers...

δοκιμασα και με καρτα usb και ενω το εβγαζε στο wireless network οταν παταω να κανω συνδεση βγαζει προβλημα οτι δεν ειναι σε επαφη η κατι τετοιο(ενω εχει τουλαχιστον 3 μπαρες στις 5 στο σημα.

δεν με πειραζει που δεν παιζει στο 7 το εχω στο 6, αλλα εχω φαει κολλημα...

Δημοσ.

βεβαια! αν παιζει στο channel 6 και οχι στα υπολοιπα και δεν εχει πειραξει καποια παραξενη ρυθμιση τοτε oh yes! ειναι πολυ πιθανον να καηκε! βσκ...σιγουρα καηκε!

Δημοσ.

xteς που ειχα μια συζητηση καποιος ειπε κατι σωστο.οτι ισως απλα υπαρχει καποιο προβλημα με το κοματι hardware που βγαζει την συχνοτητα 7.δοκιμασε την 8,9,10 να δεις αν παιζει.αν παιζει τοτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...