geldwer1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εδώ κ μερικές μέρες η ένδειξη city του αυτοκινήτου είναι κόκκινη.Δέ το κάνει συνέχεια,αλλά όταν το κάνει το τιμόνι γίνεται πολύ βαρύ Ξέρει κανένας να μου πεί τί συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 χαλασε η ηλεκτρικη υποβοηθηση του υδραυλικου τιμονιου. αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιο κουμπι που το πατας κ μπαινει σε city mode.δηλ το τιμονι εχει εξτρα υποβοηθηση για να στριβει πιο ευκολα στην πολη που κινεισε με μικροτερες ταχυτητες εως 70κμ +ευκολια κ για το παρκαρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 xm... κανονικα το city ειναι για να γινεται πιο ελαφρυ το τιμονι (εκνευριστικα ελαφρυ εγς ποτε δεν το χρεισιμοποιουσα) για να γινεται πολυ βαρυ σημαινει πως υπαρχει καποιο προβλημα με τα ηλεκτρικα. το προβλημα ομως ειναι οτι το κανει μονο του κ οχι οταν παταε εσυ το κουμπι (αν καταλαβα καλα) οποτε παντο σε καποια φιατ για εναν ελεγχο κ πρατεις αναλογως (μπορει να μην συμφερει η επισκευη του αλλα απλα να στο απενεγοποιησουν τελειως, μην παθεις κ καμια ζημια στο δρομο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ακριβως, το κουμπι City με την εξτρα υποβοηθηση χρησιμευει κυριως για χρηση σε κινηση/παρκαρισμα. Και οντως κανει εκνευριστικα ελαφρυ το τιμονι... Πρεπει να μας εξηγησεις, οταν λες οτι βαραινει εννοεις χανει τελειως την υποβοηθηση ή απλα χανει την εξτρα υποβοηθηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geldwer1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Όταν λέω βαραίνει εννοώ γίνεται πολλές φορές χειρότερο απο ένα αυτοκίνητο που δέν έχει υδραυλικό τιμόνι(θα μπορούσα να πώ ότι σε διαδρομή 9χμ μου "πιάστηκαν" τα χέρια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αρα χανει τελειως την υποβοηθηση. Αρα πας καρφωτος σε συνεργειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vazpapaz Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν θέλω να σε τρομάξω φιλε... αλλα το πρόβλημα μπορει να ειναι απο 200 ευρω εως 1000. Μπορει να ειναι το moter απλα ή ολοκληρη η κολωνα. Το εχω παθει, το ξέρω, το εχω μελετήσει για αυτο σου λεω. Αν σε μοντελο του 2000 εισαι super τυχερος που σου βγηκε τωρα!!! Εμενα σε Lancia Y του 2005 βγηκε πριν απο κατι μήνες και οταν πήγα για έλεγχο στην Auteco (με 5 ευρω εχουν ενα σύστημα που σου τσεκάρουν ενα σωρό σημεία!!) ενα αλλο αυτοκινητο της οικογένειας μου βρήκαν το πρόβλημα. Εμεις ποτε δεν βάζαμε το city και παρόλα αυτο το προβλημα εμφανίστηκε, οπότε μην νομιζεις οτι φταει το city. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geldwer1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν θέλω να σε τρομάξω φιλε... αλλα το πρόβλημα μπορει να ειναι απο 200 ευρω εως 1000. Μπορει να ειναι το moter απλα ή ολοκληρη η κολωνα. Το εχω παθει, το ξέρω, το εχω μελετήσει για αυτο σου λεω. Αν σε μοντελο του 2000 εισαι super τυχερος που σου βγηκε τωρα!!! Εμενα σε Lancia Y του 2005 βγηκε πριν απο κατι μήνες και οταν πήγα για έλεγχο στην Auteco (με 5 ευρω εχουν ενα σύστημα που σου τσεκάρουν ενα σωρό σημεία!!) ενα αλλο αυτοκινητο της οικογένειας μου βρήκαν το πρόβλημα. Εμεις ποτε δεν βάζαμε το city και παρόλα αυτο το προβλημα εμφανίστηκε, οπότε μην νομιζεις οτι φταει το city. Τώρα το πήρα το αυτοκίνητο μεταχειρισμένο(έχει κανα μήνα).Θα το επισκευάσουν τα κα...λια της nissan(απο εκεί το πήρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 οπως ειπε και ο vazpapaz ειναι παιδικη αρρωστια της fiat το 90 % των περιπτωσεων ειναι η το μοτερ ή ολοκληρη η κολωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Kαι να χαιρεσαι που δεν στο εκανε πανω σε στροφη.Ξερω περιπτωση που το τιμονι επαθε αυτη αυτη τη ζημια ενω εστριβε με αποτελεσμα να φυγει ευθεια.Αν γινεται πες τους να το απενεργοποιησουν τελειως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 k οταν πας πες μας τι ηταν κ ποσο πηγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geldwer1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέσα στη βδομάδα πιστεύω να το πάω.Όσο για τα λεφτά δέ θα πληρώσω (λογικά) αφού είναι μέσα στην εγγύηση που μου έδωσν όταν το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.