Hades21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με διάφορα αρχεία μέσα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: όταν κάνω δεξί click σ'ενα φάκελλο π.χ. στο tab permission μου γράφει: owner: root folder access: create and delete files group: root folder access: create and delete files others folder access: create and delete files το others τι ακριβώς σημαίνει;, δλδ αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο pc μου με οποιοδήποτε τρόπο θα μπορεί να σβήσει αρχεία απο το δίσκο και γενικα θα έχει πλήρη πρόσβαση σ'αυτό το δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=217456#%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_(groups) δες το Δικαιώματα αρχείων others είναι οι άλλοι χρήστες εκτός του root που είναι "υπερχρήστης" δεν εννοεί τους "κακόβουλους" αυτοί τα "ανοίγουν" και με κατσαβίδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Προσπαθώ μπαίνοντας με gksudo nautilus να αλλάξω αυτά τα δικαιώματα αλλά ενώ μου δίνει την επιλογή να τα αλλάξω μoυ τα γυρνάει ξανά όπως ήταν.. Ο δίσκος μου είναι φορμαρισμένος σε NTFS αν αυτό έχει καμία σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.