kryonts Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν μπόρεσα να το βάλω το SP2 του Office2k7. Πρόβλημα! Μήπως επειδή έχω ταυτόχρονα και Office 2003;
skiabox Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγω παντως εδω και χρονια χρησιμοποιω τον FoxIt Reader για να ανοιγω pdf αρχεια που ειναι και αξιπιστος και παναλαφρος!
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 FoxIt Reader FTW! Ακριβώς όπως τα λέει ο skiabox. Καμία σχέση με τη πατάτα της adobe.
Panahs Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 FoxIt Reader FTW! Ακριβώς όπως τα λέει ο skiabox. Καμία σχέση με τη πατάτα της adobe. Foxit Reader for the Win κλπ αλλά γιατί εμένα δε μου κάνει scroll down με τα βελάκια? Τη μία το κάνει την άλλη δεν το κάνει. Είναι τόσο πολύπλοκο πια για να πιάνει πάντα? Προσωπικά με έχει εκνευρίσει ο Foxit.
elven Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Βασικά δε νομίζω να επιτρέπεται στη microsoft να προσθέσει δυνατότητα για να ανάγνωση pdf αρχείων.. Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος. Η Microsoft απ' ότι φαίνεται έχει βάλει στο μάτι την κυριαρχία της adobe... Λίγο το silverlight (αντίπαλος του flash) τώρα αυτό, λέτε να δούμε να έχουν στα σκαριά και μελλοντικό αντίπαλο των photosoft και των λοιπών συγγενών του; Έχει το Digital Image Suite σαν παραπλήσιο του Photoshop,καλούτσικο είναι
Dark_son20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 βγήκε πριν λίγο σε RTM...δλδ final version... το είδα σε γνωστό/αξιόπιστο private tracker καμία σχέση, anyway πολύ αθόρυβα δε βγήκαν και τα 2 sp2?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το 2ο των Vista δεν έχει βγει ακόμα στο windows update για αυτό...βγήκε MSDN και έγινε leak
Gerostef Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ναι ακριβως αυτο Ερώτηση: Να ανησυχώ πολύ που εγώ, μετά την εγκατάσταση του SP2, δεν βλέπω στην "Αποθήκευση ως" την επιλογή OpenDocument Text (ODF); Κάτι δεν πάει καλά...
jpan Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ερώτηση:Να ανησυχώ πολύ που εγώ, μετά την εγκατάσταση του SP2, δεν βλέπω στην "Αποθήκευση ως" την επιλογή OpenDocument Text (ODF); Κάτι δεν πάει καλά... Βάλε το Sun ODF Plugin for Microsoft Office http://www.sun.com/software/star/odf_plugin/get.jsp
elteo Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Σιγά τα λάχανα...το save as pdf υπήρχε και πριν ως plugin. Απλά τώρα το ενσωμάτωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα