Προς το περιεχόμενο

Έπεσε πορτοκαλάδα στη μονάδα

Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μυρίζουν και κολλάνε λίγο μερικά σημεία ακόμα. Θα τα μουλιάσω σε μια λεκάνη νερό , θα τα αφήσω να στεγνώσουν και θα τα πάω =ρ

Τζαστ φορ δι ρέκορντ δεν ήταν ανοιχτό το καπάκι , η πορτοκαλάδα εισχώρησε απο τις τρύπες , εκεί που έχει θέση για ανεμιστηράκι πάνω απο τη κάρτα γραφικών περίπου.

Συνεχίζεις το ξύλο με τον κολλητό .

Με μπριζώσατε. Πάω να τον προκαλέσω σε μονομαχία.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εεεε με βενζινη!!! καθαρη βενζινη...εκανα ενα mobo albatron s478 καινουργιο...η και με καθαρο οινοπνευμα...+ μια εβδομαδα στεγνωμα...

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ...

Κάνε καθαρισμό με λάδι, αλλά πάει η μητρική 100%, και αν δουλεύει ακόμα μέσα σε κάμια βδομάδα θα τα φτύσει τελείως. Μια φορά μου έπεσε καφές στο πληκτρολόγιο που ευτυχώς ήταν αδιάβροχο και από τότε προσέχω πολύ με τα υγρά στο pc...

Δημοσ.

με λαδι? πως σου ηρθε αυτο ρε φιλε? τι να καθαρισει με λαδι? με τι διαλιτες? αφου σε προηγουμενα posts του λεμε κιολας με κατι ΧΩΡΙΣ λαδι...καθαριστικο επαφων χωρις λαδι...

Δημοσ.

ρε n00bάδες τι λάδια και μαλακίες λέτε :P

σπρέι επαφών λέγετε και δεν περιέχει λάδι....

κατά 90% εγώ λέω πως αν τα καθάριζε στα μπαμ δεν θα είχε πάθει τίποτα κανένα εξάρτημα αλλά ακόμα αν δεν τα έχει βάλει στο ρεύμα παίζει να ζήσουν

Δημοσ.

Παντως αφου ηταν ανοικτο και μετα εσβησε 99.99999999% παει η μητρικη.

Καλα ο κολλητος, καλα οι μπουνιες, καλα το τρυπιο pc!!!, η πορτοκαλαδα που κολλαει στο ολο σκηνικο?Την πεινατε για δυναμοτικο και μετα ξαναπεζατε μπουνιες?

Δημοσ.
Παντως αφου ηταν ανοικτο και μετα εσβησε 99.99999999% παει η μητρικη.

Καλα ο κολλητος, καλα οι μπουνιες, καλα το τρυπιο pc!!!, η πορτοκαλαδα που κολλαει στο ολο σκηνικο?Την πεινατε για δυναμοτικο και μετα ξαναπεζατε μπουνιες?

χαχαχαχαα απο την πολύ βιταμιναααα C της έπαιξαν της μπουνιές τους χαχαχα :lol:

XANTOYKEEEN!

Δημοσ.

Εγώ πάντως επιμένω καθαρισμό με σπρέι καθαρισμού επαφών η ποτενσιόμετρων και χωρίς λάδι (το λάδι είναι για καμία σαλάτα η πατάτες τηγανητές )

Και θέλω να πιστεύω ότι θα την γλιτώσεις την μητρική

Δημοσ.
[λετς τόταλι φακ δις mode on]

;

χαχαχα...τι μου θυμισεεες....6η δημοτικου ειχα παιζει στο ρολο "θελω μια πορτοκαλαδα" σε παρασταση του σχολειου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...