ageliko445 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 γεια παιδια καταρχιν οποιος θελει να παιζει avi το μικρο νετμπουκ θα κανει τα εξης. αφου κσεκλιδωσει το μενου κ παει στα προγραματα αφαιρεσεις κτλ θα βαλει στο σειαρτσ xine και θα επιλεξει ολα του xine k toy kaffeine με τικ. μια ερωτιση.πως κανεις κοπυ παστε στο νετ βοοκ ασερ ονε 110 απο το download φακελο στο ''σκληρο του? δεν εχει σκληρο στη μνημη τεσ πα. κσανα. πως κανω κοπθ παστε ποιο πισο κ απο το ''ο δισκος μου. δλδ. θελω απο το download na pav στο /usr/share/xine/xine1/fonts αρχεια ποιος ξερει? ευχαριστω παιδια εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 γεια παιδιακαταρχιν οποιος θελει να παιζει avi το μικρο νετμπουκ θα κανει τα εξης. αφου κσεκλιδωσει το μενου κ παει στα προγραματα αφαιρεσεις κτλ θα βαλει στο σειαρτσ xine και θα επιλεξει ολα του xine k toy kaffeine με τικ. μια ερωτιση.πως κανεις κοπυ παστε στο νετ βοοκ ασερ ονε 110 απο το download φακελο στο ''σκληρο του? δεν εχει σκληρο στη μνημη τεσ πα. κσανα. πως κανω κοπθ παστε ποιο πισο κ απο το ''ο δισκος μου. δλδ. θελω απο το download na pav στο /usr/share/xine/xine1/fonts αρχεια ποιος ξερει? ευχαριστω παιδια εκ των προτερων H γλώσσα του forum είναι η ελληνική. Αυτά που γράφεις δεν ξέρω τι γλώσσα είναι αλλά σίγουρα δεν είναι ελληνικά. Σε παρακαλώ προσπάθησε ξανά, στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.