Phantolino Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικα μου φανηκε μικρο, τουλαχιστον το βασικο στοριλαην δεν ηταν οσο μεγαλο οσο περιμενα. Το ειχα εγκατεστημενο απο την ημερα που κυκλοφορησε αλλα επειδη εχω ATI καρτα περιμενα το πατς, το τερματισα μεσα σε 2-3 μερες και επαιξα μερικες εξτρα αποστολες, ανατιναξα μερικες ντουζινες γερμανους, εκανα 1-2 μεγαλες βολτες να δω ολο το παρισι και αυτό ηταν, το βαρεθηκα. Το A.I. οντως δεν είναι απο τα καλυτερα, για να μην πω για τα αυτοκινητα τανκς. Εκτος το γεγονος ότι ο χειρισμος στα οχηματα είναι αρκετα αρκεηντ, κάθε οχημα αντεχει ένα φορτηγο σφαιρες και με τις απαραιτητες οδηγικες ικανοτητες δεν προκειτε να σε ανατιναξουν ποτε, συν το γεγονως ότι ο Ιρλανδος είναι ο σταλονε ο ιδιος και αντεχει τα οσα χωρις να πεθανει. Για παραδειγμα εγω για συντομια επεφτα από ταρατσες και μετα τρεχοντας ξεφευγα από τους από ένα τσουρμο γερμανων. Σε γενικες γραμμες μου φανηκε πολύ ευκολο αν και όπως ανεφερε ο Rubin074 τα γραφικα , η ατμοσφαιρα και το σεναριο είναι αρκετα καλα. Τα κατ-σινς επισης και οι διαλογοι είναι καλοστημενοι και σαν συνολο το παιχνιδι σε γεμιζει. Αυτό με τα σεηβς δεν είναι τοσο τραγικο εκτος αμα αρχιζεις στις κλωτσιες κάθε γερμανο που βλεπεις και ψοφας κάθε 5 λεπτα. Πιστευω ότι το παιχνιδι σου προσφερει πολλα για να μην δωσεις σημασια σε αυτο. Αυτο που με ξενερωσε πραγματικα ηταν που ενώ σε ολο το παιχνιδι ετρεχα να εκδικηθω τον θανατο του φιλου μου, η τελευταια αποστολη τελειωνει με ένα χεντσοτ. Ειλικρινα περιμενα καποια επικη μονομαχια ή εστω ένα κατ-σιν. Το μονο που εκανα ηταν να ανεβω 3 ανσανσερ, να φτασω στην κορυφη του πυργου και με μια σφαιρα να δω τα κρεντιτς.. Δηλαδη γουατ δε φακ.
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 παιδια αν εχει παιξει κανενας το σαμποτερ μετα το 60% τι κανω? δεν εχει αποστολες μονο κατι mission targets τι ειναι αυτα? μου φενεται οτι εχει κολησει δεν παει ως το τελος γι αυτο ρωταω αν ξερει καποιος
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Για αυτό λες; http://www.insomnia.gr/topic/292110-the-saboteur/ Στο ign έχουν ένα αρκετά οργανωμένο walkthrough. Ίσως σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις.
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ναι γιατι το εφτασα μεχρι ενα συμειο και μετα μου εβγαλε εκεινους τους ρομβους πανω στον χαρτη και τα missions targets που πρεπει να καταστρεψεις τους ναζι τον εξοπλισμο αλλα πρεπει να κανω εκεινα για να δω αποστολη καινουρια?
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παω να το ξεκινησω αφου το εγκατεστησα,αφου πατησω το εικονιδιο δλδ το exe αναβοσβηνει το τρυφιλι στο LOADING... περιμενα περιμενα περιπου 5 λεπτα κ δεν εμπαινα στο παιχνιδι, ειμουν στην εικονα με το τρυφιλι να αναβοσβυνει και το loading να δειχνει οτι φορτωνει.Και το συστημα μου δεν ειναι της πλακας (4γιγα 800μηζ ραμ, Ε8400 ΣΤΑ 3,6GHZ, WIN7 64BIT, 5850 VGA).Δε μπορω να καταλαβω τι γινετε
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μόλις το άρχισα!.Φοβερό και *** φαίνεται!!
klainmaingr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Yup είναι υπέροχο και δυστυχώς καθόλου δημοφιλές παιχνίδι. Μερικά towers μου έχουνε ξεμείνει απο παλιά για το 100%. Ευκαιρία είναι να το πιάσω κάποια στιγμή.
3DViRuS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ωραιο παιχνιδι αλλα απο ενα σημειο και μετα γινετε αρκετα δυσκολο....
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ωραιο παιχνιδι αλλα απο ενα σημειο και μετα γινετε αρκετα δυσκολο.... απο ποιο και μετα? H Terror Squad ειναι καπως, αλλα αν εχεις Μ60 τοτε δεν υπαρχει και τοσο προβλημα. Το τερματισα και γω (αψογο παιχνιδι, με προβλημα ομως στον χαρτη οπου οι αποστολες και ολα αυτα "φευγουν" καπως προς τα δεξια απ την πολη), μονο μια ερωτηση εχω, οταν διαλυω sniper nest,fuel stations,propaganda speakers κτλπ μετα δεν υπαρχουν ετσι? δηλαδη αν καταστρεψω ο,τι υπαρχει μετα απλα θα εχω να σκοτωνω ναζι στον δρομο και τιποτα αλλο?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεθάβω το thread, γιατί το παιχνίδι είναι από την περασμένη εβδομάδα πλέον διαθέσιμο και στο GOG, DRM-free και με έκπτωση -50% μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. https://www.gog.com/game/saboteur Ξεκίνησα ένα playthrough και το παιχνίδι, παρά το open world GTA/ Mafia/ και λίγο από Assassin's Creed στυλ του, έχει δικό του ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα και για την ώρα τουλάχιστον το βρισκω αρκετά διασκεδαστικό (σε αντίθεση πχ με το Black Flag που ξεκίνησα και το ενδιαφέρον μου έκανε βουτιά μετά την 1η ώρα). Όταν είχε βγει το παιχνίδι το σύστημά μου δεν το υποστήριζε και, αργότερα, όταν το πήρα στο Origin είχε διάφορα θέματα που το έκαναν unplayable (...) και δεν πρέπει να είχα ασχοληθεί πολύ να βρω workarounds. Για την έκδοση του GOG (uncut, uncensored) όπως είναι αυτή τη στιγμή χρειάστηκε να απενεργοποιήσω 2 CPU cores (αφήνοντας 4 ενεργά) για να τρέξει το παιχνίδι. Ίσως από το GOG καταφέρουν να το φτιάξουν και αυτό με patch (που αποτελεί πρόβλημα από την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2009). Δεν είμαι σίγουρος επίσης αν έχουν ενσωματώσει το 1.03 beta patch για τα προβλήματα με τις παλίες ATI κάρτες (σε σύγχρονες AMD δεν φαίνεται να έχει προβλήματα). 4
vste Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Που το θυμηθηκες βρε θηριο αυτο; Ενω δεν ηταν ασχημο παιχνιδι, περασε και δεν ακουμπησε. Σε αντιθεση με τους 8 bit προγονους του που ειχαν κανει παταγο.
SOADNICK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεθάβω το thread, γιατί το παιχνίδι είναι από την περασμένη εβδομάδα πλέον διαθέσιμο και στο GOG, DRM-free και με έκπτωση -50% μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. https://www.gog.com/game/saboteur Ξεκίνησα ένα playthrough και το παιχνίδι, παρά το open world GTA/ Mafia/ και λίγο από Assassin's Creed στυλ του, έχει δικό του ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα και για την ώρα τουλάχιστον το βρισκω αρκετά διασκεδαστικό (σε αντίθεση πχ με το Black Flag που ξεκίνησα και το ενδιαφέρον μου έκανε βουτιά μετά την 1η ώρα). Όταν είχε βγει το παιχνίδι το σύστημά μου δεν το υποστήριζε και, αργότερα, όταν το πήρα στο Origin είχε διάφορα θέματα που το έκαναν unplayable (...) και δεν πρέπει να είχα ασχοληθεί πολύ να βρω workarounds. Για την έκδοση του GOG (uncut, uncensored) όπως είναι αυτή τη στιγμή χρειάστηκε να απενεργοποιήσω 2 CPU cores (αφήνοντας 4 ενεργά) για να τρέξει το παιχνίδι. Ίσως από το GOG καταφέρουν να το φτιάξουν και αυτό με patch (που αποτελεί πρόβλημα από την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2009). Δεν είμαι σίγουρος επίσης αν έχουν ενσωματώσει το 1.03 beta patch για τα προβλήματα με τις παλίες ATI κάρτες (σε σύγχρονες AMD δεν φαίνεται να έχει προβλήματα). Πώς; Γιατι και το LotR: War in the North εχει θεμα με >4πυρηνους, ανεβαζει τρελο cpu usage χωρις λογο. Το Saboteur παντως παιχνιδαρα, το ειχα τελειωσει πριν καιρο και συνεχιζα να παιζω για να το φτασω 100%, full worth it.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πώς; Γιατι και το LotR: War in the North εχει θεμα με >4πυρηνους, ανεβαζει τρελο cpu usage χωρις λογο. Από το BIOS. Έχει επιλογή για manual έλεγχο ποια cores θα είναι enabled ή disabled. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Πχ: (1) από task manager μπορείς να θέσεις το CPU Affinity μιας εφαρμογής, εφόσον ξεκινάει η εφαρμογή βέβαια (το Saboteur σε μένα έκλεινε άμεσα). (2) Ή από command line με την εντολή Start. Αναλυτικά αυτό το δείχνει εδώ: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/start-an-application-assigned-to-a-specific-cpu-in-windows-vista/ (ούτε αυτό με το command line δουλεύει για το Saboteur. Έχει δουλέψει όμως για άλλα παιχνίδια). (3) Επίσης στο παλιό beta patch 1.03 της Pandemic Studios (2009), όπου το αναφέρουν ως known issue, το workaround που προτείνουν είναι να θέσεις τους cores από το msconfig (δουλεύει σε Windows 7, Vista, 8, 10) και να κάνεις reboot. Όλες οι αλλαγές αυτές (εκτός από την αλλαγή στο BIOS που την ελέγχεις μόνο σου) είναι προσωρινές. Δηλαδή για την περίπτωση των (1) και (2) στην επόμενη εκκίνηση της εφαρμογής πρέπει να ξαναθέτεις το affinity κάθε φορά. Και για την περίπτωση (3) στο επόμενο reboot ο αριθμός των cores θα επιστρέψει στο κανονικό και θα χρειαστεί πάλι msconfig, να θέσεις τα cores και reboot. Για αυτό αναφέρω ότι ιδανικά το GOG θα βγάλει patch και για αυτό (όπως έχουν φτιάξει το πρόβλημα με το χάρτη σε υψηλά resolutions). 2
-TRANE- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 wow ωραιο παιχνιδακι,και τα χρωματα που ειχε μαζι με το χιτλερικο παρισι ηταν ομορφο.Ωραιες αποστολες αλλα ναι.Περασε και δεν ακουμπησε. Θυμαμαι ενα achievement που ελεγε,καπνισε καμια 50αρα τσιγαρα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 πωωω τι μου θυμισες...λες να το ξαναπαιξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα