kostacurtas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Saboteur-ATI PC Patch This Friday A beta PC patch that addresses the problems that make The Saboteur unplayable on ATI-equipped PCs will be released this Friday, though there are no guarantees that it will work: We have been working tirelessly to address the current reported PC issues for The Saboteur over the last few weeks & I am happy to announce that we will be releasing a BETA patch this coming Friday to address ATI and Nvidia graphics card compatibility issues. The initial testing of the BETA Patch has rendered promising results.. For those who do not want to wait for the final graphics card patch to release, we want to give you the opportunity to be part of the testing process and therefore the chance to have some issues you may be experiencing resolved sooner rather than later. The BETA patch was designed to address some of the key issues with ATI & Nvidia graphics cards and resulting freezing issues. We are aware of and committed to providing extended support for other PC issues being reported & want to ask you, the community, to help keep those reports coming in.
EKTELESTES Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ati patch λέει ο τίτλος αλλά στις ειδήσεις περιγράφει... The BETA patch was designed to address some of the key issues with ATI & Nvidia graphics cards and resulting freezing issues. Δε το έχω τσεκάρει πάντως απο περιέργεια να δω τι παίζει με τα προβλήματα.
manost Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Το παιχνίδι πότε τελειώνει; Έβγαλα και την πίστα όπου πηγαίνω στις κατακόμβες για να βοηθήσω τους Αντιστασιακούς (στο τέλος η Veronique σκοώνει κάποιον επειδή εγκλωβίζεται από βράχια, δεν θυμάμαι το όνομα του) και δεν υπάρχει πλέον στον χάρτη κάποια αποστολή!! Τί πρέπει να κάνω;
alexx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μολις βγαλανε το patch. http://www.pandemicstudios.com/thesaboteur/patch
chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Beta patch λέει . Πρώτη φορά βρίσκομαι μπροστά σε αυτόν τον όρο Δηλαδή δεν φτάνει που βγάζουν ένα game σε beta phase βγάζουν και beta patch? Για γέλια..........
john2gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλύτερο είναι πάντως από την κατάντια του Red Faction: Guerilla που αντί να το βγάλουν κι αυτοί ως beta patch, κάθονται και περιμένουν θεώρηση από την MS... τον Οκτώβριο ήταν ήδη έτοιμο και τότε έπρεπε να βγει, όχι μετά από δύο μήνες
Rubin074 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το παιχνίδι πότε τελειώνει;Έβγαλα και την πίστα όπου πηγαίνω στις κατακόμβες για να βοηθήσω τους Αντιστασιακούς (στο τέλος η Veronique σκοώνει κάποιον επειδή εγκλωβίζεται από βράχια, δεν θυμάμαι το όνομα του) και δεν υπάρχει πλέον στον χάρτη κάποια αποστολή!! Τί πρέπει να κάνω; Μετά, αν θυμάμαι καλά, δεν ξαναπάς στις κατακόμβες μιας και πλέον οι Γερμανοί ξέρουν τι παίζει εκεί κάτω. Χμμ... Νομίζω ότι πρέπει να σου 'χει σημαδάκι στον χάρτη για το πού πας. Νομίζω στο αρχηγείο των άλλων αντισταστιακών -δεν θυμάμαι πώς λέγονται- στις σπηλιές.
manost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μετά, αν θυμάμαι καλά, δεν ξαναπάς στις κατακόμβες μιας και πλέον οι Γερμανοί ξέρουν τι παίζει εκεί κάτω. Χμμ... Νομίζω ότι πρέπει να σου 'χει σημαδάκι στον χάρτη για το πού πας. Νομίζω στο αρχηγείο των άλλων αντισταστιακών -δεν θυμάμαι πώς λέγονται- στις σπηλιές. Δεν υπήρχε πουθενά σημάδι για επόμενη αποστολή. Μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο, ήρθε κάποιος περαστικός και μου έδωσε κάποιο 'ραβασάκι' της Skylar και έτσι έκανα την προ-τελευταία ή την τελευταία αποστολή (αν θυμάμαι καλά).
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλό είναι το παιχνιδάκι. Δε με τρέλανε, αλλά καλό. =) Αλλά ρε σεις, τι το χτυπάς το αυτοκίνητο, δε καταλαβαίνει τίποτα. Γιατί το έκαναν αυτό;
nickvog Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 EΡΩΤΗΣΗ από καινούργιο στο παιχνιδάκι... Τα F5 και F6 (quicksave και quickload) χρησιμεύουν ρε παιδιά ??? Και γενικά το να σώζεις σε όποιο σημείο θέλεις.... Το ρωτάω γιατί στο manual λέει.... the saboteur automatically saves your progress when you complete a mission. Though you're free to save and load files at any time from the Pause menu, you always start at the beginning of your last completed mission. Δηλαδή όπου και να σώσω (μιλάω για την αρχή μετά το κλαμπ το ξύλο στους δύο ναζί βγαίνοντας από το αυτοκίνητο και μετά το σκαρφάλωμα στο κτήριο, η εξουδετέρωση του φρουρού στην κορυφή, το κατέβασμα, ξύλο στους 2 ναζί που φυλάνε τα κιβώτια και μετά πίσω πάλι στο αυτοκίνητο), όπου και να σώσω είτε quick είτε μέσω του μενού.... με πετάει στην αρχή του παιχνιδιού.... Δηλαδή, έτσι και χρησιμοποιήσω αργότερα το quicksave κάπου στη μέση μίας αποστολής και κάνω quickload θα με βγάλει ξανά σε αυτό το σημείο ή θα με πετάξει στην αρχή της αποστολής ???? Sorry για το ερώτημα αλλά νοιώθω κάπως και θα ήθελα τα φώτα σας. Καλή χρονιά σε όλους.
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Όλα τα παιχνίδια που όταν χάνεις σε βγάζουν από την αρχή τις πίστας ή αρκετά πιο πίσω, τα θεωρώ κομπλεξικά και ελεεινά! 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Your damn wrong! There must be a freagin harsh penalty for your n00bish death! Seriously.. Έχω τερματίσει Diablo μέχρι ΚΑΙ NM diff με Hardcore mode on.. (Πέφτεις μια φορά και χαζεύεις το "Game Over") Ontopic: Αξίζει την προσοχή μου τώρα αυτό το Game (είναι ίσως το μόνο από τα latest που δεν έχω παίξει)? Μπορεί να μου δώσει ένας που το τερμάτισε τα Pros/Cons του?
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Όλα τα παιχνίδια που όταν χάνεις σε βγάζουν από την αρχή τις πίστας ή αρκετά πιο πίσω, τα θεωρώ κομπλεξικά και ελεεινά! Εχει σημασια για τι ειδους παιχνιδι μιλαμε. Αν παιζω κατι σαν Zelda σιγουρα ειναι ψιλοξενερουα να αρχισεις απο την αρχη του dungeon. Αν παιζεις ομως κατι σαν το Devil May Cry τοτε το θεωρω -επιτακτικο- να υπαρχει επιλογη που να μπορω να το ενεργοποιησω ωστε να ισχυει κατι τετοιο κατα τη διαρκεια του gameplay. Ετσι θα μπορω να εχω και εγω το προσωπικο "κατορθωμα" και να ειμαι 100% -σιγουρα- αρκετα καλυτερος απο τους "n00bs" που παιζουν και -νομιζουν- πως ειναι και καλοι.
Rubin074 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το σύστημα save του παιχνιδιού είναι ψιλοπερίεργο. Στη μέση της αποστολής δεν παίζει να σώσει σωστά την πρόοδό σου, οπότε μένεις στα διάφορα checkpoints που έχει από μόνο του. Από 'κει και πέρα, αντί για load game μπορείς να κάνεις continue game και καθαρίζεις. Το παιχνίδι για τον φίλο που ρωτάει, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, "τα σπάει". Έχει κορυφαία ατμόσφαιρα, πανέμορφα γραφικά, τεράστιο κόσμο, συμπαθές σενάριο και απίστευτα πολλά πράγματα να κάνεις. Το Παρίσι είναι αντίγραφο του Παρισιού εκείνης της εποχής και επίσης το artistic style "γράφει". Από 'κει και πέρα δεν ευνοείται η stealth τακτική, τα αυτοκίνητα δεν καταστρέφονται, έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα πρόβληματα σε PC με κάρτες ATi και τα επίπεδα της Α.Ι. δεν είναι και τα καλύτερα. Ρίξε μια ματιά και σε ένα review και θα 'σαι κομπλέ
nickvog Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Το σύστημα save του παιχνιδιού είναι ψιλοπερίεργο. Στη μέση της αποστολής δεν παίζει να σώσει σωστά την πρόοδό σου, οπότε μένεις στα διάφορα checkpoints που έχει από μόνο του. Από 'κει και πέρα, αντί για load game μπορείς να κάνεις continue game και καθαρίζεις. Αν μόνο το αυτόματο checkpoint λειτουργεί, τότε τα quicksave και quickload τί ρόλο παίζουν ???? Επίσης το checkpoint ΔΕΝ λειτουργεί από την αρχή του παιχνιδιού ???? Και αυτό το ρωτάω γιατί εμένα αν και μου δείχνει σε κάποια σημεία το πλαινό ταμπελάκι με την ένδειξη checkpoint στην αρχή (πριν την πρώτη αποστολή στο εργοστάσιο που πρέπει να περάσει με σκοινί στο απέναντι κτήριο κλπ.), ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, όταν κλείνω και μετά αρχίζω με continue... με πάει στην αρχή του παιχνιδιού με τα credits και την opening sequence...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα