Προς το περιεχόμενο

The Saboteur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει περάσει κανείς την αποστολή όπου πρέπει να καταστρέψεις την βάση που υπάρχει στο/ην L' Ossuaire;

Μόλις φτάνεις εκεί, εμφανίζονται στον χάρτη αρκετά κίτρινα pins (στόχοι) και ενώ καταστρέφω τα περισσότερα, μένουν 3-4 και δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς είναι. Δοκίμασα να σκαρφαλώσω στο κεντρικό κτίριο μήπως και υπάρχει κάτι εκεί επάνω, αλλά δεν υπάρχουν εξογκώματα για να πιαστώ. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ συνεχώς έρχονται παζή ενισχύσεις, έρχονται και τα zeppelin και πυροβολούν χωρίς οίκτο.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά εχω ati θα μπορέσω να το παίξω το παίγνιο πολλά παράπονα ακούω στα foroum απο αυτούς που έχουν ati εχει βγεί κανένα patch τ΄ονα τ'αλο ξέρω γω?

Δημοσ.

A few days ago our sister site Gamingheaven reviewed The Saboteur on both Playstation 3 and Xbox 360. We noticed people on our forums complaining about issues when running with ATI graphics cards on the PC platform. We were also pointed to a forum thread on Electronic Arts support forums about the same issues.

I decided to give AMD a call to inform them of the issue and they immediately got in touch with Electronic Arts to try and work through the issues. AMD's official response to us was "Thanks for bringing this to our attention, we are now fully engaged with EA, and are helping them any way we can to patch the game for users experiencing crashes. Although the updates from the patch will have to come from EA, all I can say is that they have our full engineering support to root cause the issue."

AMD are now working with Electronic Arts to resolve these issues for AMD/ATI users.

Read more: The Saboteur - ATI PC driver issues - DriverHeaven.net

http://www.driverheaven.net/news.php?newsid=441#ixzz0YpWLdqOX

κουραστικό αυτό με τα ελληνικά

κουραστικό αυτό με τα ελληνικάκουραστικό αυτό με τα ελληνικά

Δημοσ.

guys εγω με win 7 και ατι 4770 καταφερα και το παιζω το game κανοντας το :

-Gia ATI card users:

1- open game from saboteur.exe

2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe

3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time

4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only

αλλα μονο μεχρι το 3ο βημα.Το 4ο δεν το εκανα.Βεβαια που και που κανει ενα κολλημα το game αλλα το μονο που χρειαζεται ειναι ενα alt+tab και ειναι παλι νορμαλ.

επισης ειναι η ιδεα μου ή τρεχει και πηδαει σαν τον alex mercer απτο prototype??:P

Δημοσ.

επισης ειναι η ιδεα μου ή τρεχει και πηδαει σαν τον alex mercer απτο prototype??:P

Θέλει να μοιάσει αλλά η αλήθεια είναι ότι τόσο καλή κίνηση και χειρισμός δεν επαναλαμβάνεται εύκολα:-)

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς λύση για nvidia και ελαχιστοποίηση στο desktop? Δε μπορώ να παίξω ούτε δεπτερόλεπτο. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει μόνο όταν κινώ το ποντίκι. Αν δεν το χρησιμοποιώ, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Έχει βρει κανείς λύση για nvidia και ελαχιστοποίηση στο desktop? Δε μπορώ να παίξω ούτε δεπτερόλεπτο. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει μόνο όταν κινώ το ποντίκι. Αν δεν το χρησιμοποιώ, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα στο pc που γράφω στην υπογραφή μου.

Ούτε ένα crash μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που το έπαθε κι άλλος, το έλυσα. Το προβλημα ήταν ότι μάλλον με το ποντίκι ενεργοποιούταν το Aero Shake. To απενεργοποίησα και όλα εντάξει.

Δημοσ.

Απο private tracker που παρακολουθω

from the EA forum :

Quote:

We have identified the issue & we are running the current patch in QA (Testing) to make sure it is not causing any other issues. Once we are sure the patch is stable & fixes all the issues it will be released. The last thing we want to do is release a patch that breaks something else.

Αρα προφανώς είναι λάθος στο παιχνίδι, στον κώδικα αυτού, το έχουν εντοπίσει, έχουν βγάλει Patch και απλά τώρα τεστάρουν το patch μήπως δημιουργεί κάπου αλλού προβλήματα.

Δείτε και εδώ

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/350030.page

Δημοσ.

Μπορούμε να τους κατηγορήσουμε, αλλά από την άλλη τρώνε πιέσεις να λανσάρουν γρήγορα το κάθε game στην αγορά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι έχετε nvidia, να ρωτήσω κάτι... το παιχνίδι κάνει κανονικά, από την πρώτη οθόνη, restore από κάποιο save που έχετε κάνει (είτε κανονικό save είτε quicksave) ??? :confused:

To ρωτάω αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι στην αρχή αρχή δεν μπορείς να σώσεις (όταν παίζοντας το παιχνίδι σου δείχνει ποια πλήκτρα να πατήσεις για την τάδε ενέργεια κλπ. κάτι σαν το tutorial). :o

Η ερώτηση απευθύνεται σε κατόχους nvidia καρτών γιατί με τις ΑΤΙ υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα νομίζω.... :rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά, όσοι έχετε nvidia, να ρωτήσω κάτι... το παιχνίδι κάνει κανονικά, από την πρώτη οθόνη, restore από κάποιο save που έχετε κάνει (είτε κανονικό save είτε quicksave) ??? :confused:

To ρωτάω αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι στην αρχή αρχή δεν μπορείς να σώσεις (όταν παίζοντας το παιχνίδι σου δείχνει ποια πλήκτρα να πατήσεις για την τάδε ενέργεια κλπ. κάτι σαν το tutorial). :o

Η ερώτηση απευθύνεται σε κατόχους nvidia καρτών γιατί με τις ΑΤΙ υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα νομίζω.... :rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :-)

Ναι, κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...