alexx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το εβαλα και γω σημερα αλλα δεν φωρτωνει. Εχω την ατι 1950x και απ οτι διαβαζω υπαρχουν παρα πολλοι με ατι καρτες που εχουν προβλημα με το παιχνιδι. μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε καποιο φιχ ειτε απο την ατι η απο την εα. Ειδωμεν
VAssassin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε η 1950x πρέπει να είναι κάτω από τα minimum requirements οπότε και με το fix δεν βλέπω να κάνεις δουλειά...
alexx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε η 1950x πρέπει να είναι κάτω από τα minimum requirements οπότε και με το fix δεν βλέπω να κάνεις δουλειά... Κατι θα κανει. Αφου τ αλλα τα παιχνιδια (Call of duty , gta, wolfenstein και πολλα αλλα ) τα παιζει μια χαρα. Σ αυτο θα κολλησει? Τοσο τρελες απαιτησεις σε καρτα γραφικων θελει?
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Συμβατότητας πρόβλημα είναι, όχι απαιτήσεων. Τα γραφικά είναι πολύ μέτρια.
alexis333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Συμβατότητας πρόβλημα είναι, όχι απαιτήσεων.Τα γραφικά είναι πολύ μέτρια. Εχουν κυκλοφορησει καποια Fix αν δε κανω λαθος... Για κανε κανα search μπας και το λυσεις το προβληματακι σου...
alexx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν κυκλοφορησει καποια Fix αν δε κανω λαθος... Για κανε κανα search μπας και το λυσεις το προβληματακι σου... Μηπως εχεις κανα λινκ προχειρο? Δεν βρηκα κατι εγω.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 To παιχνιδι εχει ενα σωρο προβληματα στις ΑΤΙ.Οσοι εχετε ΑΤΙ και προβλημα καλο ειναι να στειλετε κανα 'γραμματακι' στην ΑΤΙ.Δεν ειναι δυνατον καθε παιχνιδι που κυκλοφορει να εχει προβλημα με τις ΑΤΙ.Καθε δεκαετια βγαζει drivers η ΑΤΙ?Δεν μπορω να καταλαβω.Αν ειναι ετσι καλυτερα να βαλετε unofficial omega drivers μπας και δειτε ασπρη μερα.
VAssassin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως σε XP παίζει κανονικά και με ΑΤΙ απ' ότι λένε...
alexis333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως εχεις κανα λινκ προχειρο? Δεν βρηκα κατι εγω. Επειδη ακομα το παιχνιδι δε το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν αυτα τα Fix που εχω δει λειτουργουν δε θελω να σου δωσω κατι που να ειναι λαθος... Θα προσπαθησω να το σιγουρεψω και θα σου δωσω καποιο λινκ σημερα ή αυριο... edit .:: Fixes For ATI Users ::. Fix #1 Quote: 1- open game from saboteur.exe 2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe 3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time 4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only 5- go back to game should be fixed . Fix #2 Quote: 1- go to my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt 2- find the refresh rate and make it 60 3- find vysinc and change it to 0 4-write this line under the vysinc line "" Windowed 1 "" without the quotes 5- File>Save ... File>Exit 6- Run Game it should work Δοκιμασε το αν θες... Δεν εχω ιδεα αν δουλευει ή αν ειναι σωστο ολο αυτο... It's up to you now..
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν κυκλοφορησει καποια Fix αν δε κανω λαθος... Για κανε κανα search μπας και το λυσεις το προβληματακι σου... Δεν έχω ATi, απλά απάντησα για το πρόβλημα.
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη ακομα το παιχνιδι δε το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν αυτα τα Fix που εχω δει λειτουργουν δε θελω να σου δωσω κατι που να ειναι λαθος... Θα προσπαθησω να το σιγουρεψω και θα σου δωσω καποιο λινκ σημερα ή αυριο... edit .:: Fixes For ATI Users ::. Fix #1 Quote: 1- open game from saboteur.exe 2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe 3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time 4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only 5- go back to game should be fixed . Fix #2 Quote: 1- go to my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt 2- find the refresh rate and make it 60 3- find vysinc and change it to 0 4-write this line under the vysinc line "" Windowed 1 "" without the quotes 5- File>Save ... File>Exit 6- Run Game it should work Δοκιμασε το αν θες... Δεν εχω ιδεα αν δουλευει ή αν ειναι σωστο ολο αυτο... It's up to you now.. ΤΟ πρωτο φιξ δεν μπορω να το κανω, γιατι οταν ανοιγω το παιχνιδι και παταω Alt+Ctrl+delete με βγαζει ενα μηνυμα λαθους σχετικα με τα γραφικα και τερματιζει το saboteur.exe. Το δευτερο το ειχα βρει και γω το απογευμα αλλα παλι τιποτα. Σ ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.
VAssassin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τίποτα από αυτά δεν δουλεύει. Δεν φαίνεται να υπάρχει λύση μέχρι τώρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:57 ---------- Λοιπόν, μία προσωρινή λύση είναι να τρέξετε το παιχνίδι με έναν πυρήνα αλλά όχι με τον τρόπο που πόσταρε ο alexis333. Περιττό το να πω ότι το game ψιλό-σέρνεται με έναν πυρήνα. Δουλεύουν, λέει, για το patch στην EA. Λεπτομέρειες: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/135/346070.page#3312000
newlynx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μου αρέσει που μερικοί κατηγορουν την ΑΤΙ και όχι την ΕΑ για τα προβήματα. Το ίδιο δεν έγινε και με το NFS Shift όπου με το τελευταιο patch οι ΑΤΙ παίζουν μια χαρά?
fearwhatnow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μου αρέσει που μερικοί κατηγορουν την ΑΤΙ και όχι την ΕΑ για τα προβήματα. Το ίδιο δεν έγινε και με το NFS Shift όπου με το τελευταιο patch οι ΑΤΙ παίζουν μια χαρά? Και η ΕΑ και η ΑΤΙ και η ΑMD εχουν αμαρτωλο παρελθον,παρον και...μελλον.Αν συνδυαστουν κιολας ειναι σαν πυρηνικη βομβα.
Souvlatzis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 To fix που τρέχει τον επεξεργαστή με 1 core δεν το καταλαβαίνω. Το δοκίμασα μεσα από το MSCONFIG αλλά μετά υπήρχε το πρόβλημα πως δεν μπορούσε ο επεξεργαστής να σηκώσει το παιχνίδι Παρακαλώ άμα μάθει κανείς κάποιο fix που δουλεύει η βγάλουν update είτε από την EA είτε από την AMD ας το γράψει εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα