Προς το περιεχόμενο

The Saboteur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'το βιντεο που εβαλε ο kostacurtas φαινεται να εχει λιγο διαφορετικο gamplay απ'τα συνηθισμενα WW2 games..εδω οδηγας κι αμαξια (το πρωτο αμαξι στο βιντεο..η μπλε κουρσα μου αρεσε..:lol:)..εμενα καλο μου φαινεται..πιστευω θα πουλησει αρκετα..:-)

Δημοσ.
Εντωμεταξυ,μονο οι σημαιες και το αμαξι ξεχωριζουν απο το υπολοιπο περιβαλλον....:lol:

Ειδικα το αμαξι με το μπλε χρωμα του κανει μπαμ μεσα στο υπολοιπο γκριζοπο περιβαλλον..παντως θα γουσταρουμε πολυ δευτερο παγκοσμιο πολεμο με γρηγορα αμαξια..(εστω και αντικες):lol:

Δημοσ.

φαινεται οτι και σε αυτο η καμερα καθως οδηγας αλλαζει με το mouse.Τι μαγκια ειναι αυτη τελευταια σε ολα τα games δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάλι με απογοήτευσε το συγκεκριμένο video.

Ο ρεαλισμός στο gameplay και στην κίνηση του παιχνιδιού γενικότερα μοιάζει προηγούμενης δεκαετίας.

Την οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας ατμόσφαιρας δε, την καταστρέφουν τα φανταζί αμάξια (έστω εποχής) και τα "σκαρφαλώνω στα κτίρια monkey style".

Επεξ/σία από liopyr
Δημοσ.

Αυτό το σκαρφάλωμα ήταν απογοήτευση. Όπως και το αμάξι που λες. Θα μπορούσε να ήταν όπως στο Mafia, όπου υπήρχαν και αγωνιστικά της τότε εποχής αλλά δεν βγάζαν μάτι.

Δημοσ.

Μονο το σκαρφαλωμα ηταν απογοητευση;

To οτι γαζωθηκε χειροτερα κ απ'τον Al Pachino στο Scarface δεν βγαζει ματι;:P:p

Κονσερβοκουτι λεμε..:lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

The Saboteur gets dated

EA has revealed that Pandemic Studio’s The Saboteur will be released on December 8 in the US and December 4th in Europe.

The press release also points out that if you’re at ComicCon (we’re not…gutted) then you’ll be able to experience it for the first time, or something.

So. December 8th (and 4th!): 360, PS3 and PC. Got that?

Full PR after the break.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...