Προς το περιεχόμενο

Eξαιρέσεις αντικαπνιστικού νόμου

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα starbucks θα λεει

---------- Post added at 13:19 ----------

γιατι δεν εχουν αυτοκινητα με ειδικη θηκη για χλωροφορμιο, σκοινι και γαντια? :(

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απορία

καπνίζεις gauloise caporal

(που τα βρίσκεις? νόμιζα ότι τα Brunes είναι η αντικατάσταση τους αλλα βλέπω στο net κυκλοφορούν caporal, αθηνα μονο Brunes βρίσκω :P)

και σκέφτεσαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο?

10 δόσεις με την μια θα πρέπει να παίρνεις για να νιώσεις :P

Οχι, δεν καπνιζω τα caporal, απλα αυτα βρηκα σαν Avatar.. κ γω τα brunes μονο βρισκω:P

βεβαια σε ενα χωριο περισυ που χα παει,ειχα βρει τα πιο παλια τα κοκκινα που χαν κυκλοφορησει στην Ελλαδα, στη συσκευασια των 25! Αλλη αισθηση αυτα.. κ ας ηταν κοκκινα (γιατι εγω κανω τα μπλε)

Παντως ψαξτο για εξωτερικο παραγγελια, κατι θα βρεις!

το ηλ. τσιγαρο το σκεφτομαι γιατι δεν κανει καλο στην υγεια μου το κανονικο..δεν το χω παρει κ καλα καλα ακομη αποφαση..γιατι μονο μαχαιρι κοβεται.

δε βλεπω μεχρι στιγμης κανενα απο δω μεσα να το χει δοκιμασει παντως..

α, κ εχεις δικιο, αλλα καν' τις 15 τζουρες για μενα :o

Δημοσ.
Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι με διαφορετικές συνήθειες από εμάς.

Ναι αλλά θα μπορούσε να είναι προαιρετικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου. Εγώ δεν το χρειάζομαι στο αμάξι μου, οπότε γιατί να υπάρχει;

Δημοσ.
Αυτό για την παραλία μ' άρεσε,η γόπα σε ενοχλεί περισσότερο απο αυτόν που κατουράει στη θάλασσα,μήπως λέω μήπως υπερβάλουμε λιγάκι;

Ναι ρε συ γιατί να έχει τασάκι το αυτοκίνητο,μήπως το πλήρωσε ο καπνιστής και θέλει να καπνίζει μέσα;Ή μήπως θα μπεις στο αμάξι ΤΟΥ και θα του πεις να μην καπνίζει;

Στο τέλος θα πας σπίτι του και θα του φωνάζεις επειδή βάζει τα πόδια στο τραπέζι.

Κάνε παραγγελία να σου ρθει χωρίς τασάκια,θήκη για καφέ να έχει;

Ρε συ elven πρέπει να καταλάβεις ότι το να καπνίζεις είναι δικαίωμα σου όταν δεν ενοχλείς τον περίγυρο σου.

Το κατούρημα στη θάλασσα δεν έχει καμία συνέπεια στην υγεία των συν-κολυμβητών σου.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τη γόπα στην παραλία. Πολλές φορές σκάβω και φτιάχνω διάφορα σχέδια και κατασκευές στην άμμο αλλά ποτέ σε πολυσύχναστες παραλίες λόγω των πιθανών γοπών που υποβόσκουν.

Δημοσ.

Γιατί θα πρέπει να ανεχθώ τα αποτσίγαρα τη στάχτη και τον καπνό, στη παραλία στο πεζοδρόμιο στο τραπέζι που κάθομαι να φάω;

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα αυτοκίνητα έχουν σταχτοδοχείο, και γιατί θα πρέπει να υπάρχει χώρος καπνιστών σε μαγαζιά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:08 ----------

Ποιά είναι αυτά τα καφέ, για να τα προτιμήσουμε;

Λοιπον, οκ με την ίδια λογική, γιατί εγώ να πρέπει να ανεχθώ τους ρύπους που παράγεις (οχι εσύ - γενικά μιλάω) οταν κάνεις χρήση του Ι.Χ σου, την ηχορύπανση που κάνει η "μπούκα" του παπιού σου, τα λήματα που "ξερνάει" το εργοστάσιό σου (στην αγαπημένη μου λίμνη) κ.ο.κ. Δεν θα βρούμε άκρη έτσι.

Σταχτοδοχείο στο αμάξι έχει γιατί ο ιδιοκτήτης του, ενδεχομένως να θέλει να καπνίσει. Ο μη καπνιστής ιδιοκτήτης μπορεί να θέλει να πετάξει την τσίχλα του (δεν πιστεύω να είσαι απο αυτούς που πετάνε την τσίχλα κάτω και κολλάει στο παπούτσι μου - δεν θα το ανεχτώ :-) )

Δεν θα σου πω ποια αλυσίδα είναι (γιατί την σιχαίνομαι), είναι πάντως η μοναδική αλυσίδα καφέ, που σερβίρει ένα κάρο μαλακίες - εκτός απο καφέ ;-)

Δημοσ.
Ρε συ elven πρέπει να καταλάβεις ότι το να καπνίζεις είναι δικαίωμα σου όταν δεν ενοχλείς τον περίγυρο σου.

Το κατούρημα στη θάλασσα δεν έχει καμία συνέπεια στην υγεία των συν-κολυμβητών σου.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τη γόπα στην παραλία. Πολλές φορές σκάβω και φτιάχνω διάφορα σχέδια και κατασκευές στην άμμο αλλά ποτέ σε πολυσύχναστες παραλίες λόγω των πιθανών γοπών που υποβόσκουν.

Γιατί έχει συνέπεια στην υγεία σου αν καπνίζει ο άλλος στην παραλία;

Θα τρελαθούμε;

Αντιαισθητική είναι η κατάσταση με τις γόπες,καθόλου λιγότερο απο τα μπουκάλια που πετάνε ή μη καπνιστές.

Στην παραλία πάντα είχα μπουκαλάκι με λίγο νερό και πετούσα τις γόπες εκεί,το θέμα είναι να μην είσαι κάφρος,αν του κάφρου του απαγορεύσεις το κάπνισμα στην παραλία θα πετάει μπουκάλια,κουτάκια,σπόρια,χαρτιά κτλ κτλ

ιατι δεν εχουν αυτοκινητα με ειδικη θηκη για χλωροφορμιο, σκοινι και γαντια? :(

Γιατί έχουν θήκη για καφέ;

Πωωωω ενοχλεί τώρα το τασάκι στο αυτοκίνητο,έλεος,βάλε τσίχλες μέσα

Δημοσ.
Γιατί έχει συνέπεια στην υγεία σου αν καπνίζει ο άλλος στην παραλία;

Θα τρελαθούμε;

Αντιαισθητική είναι η κατάσταση με τις γόπες,καθόλου λιγότερο απο τα μπουκάλια που πετάνε ή μη καπνιστές.

Στην παραλία πάντα είχα μπουκαλάκι με λίγο νερό και πετούσα τις γόπες εκεί,το θέμα είναι να μην είσαι κάφρος,αν του κάφρου του απαγορεύσεις το κάπνισμα στην παραλία θα πετάει μπουκάλια,κουτάκια,σπόρια,χαρτιά κτλ κτλ

Συνέπεια έχει στην υγεία μου κατά πρώτον και κατα δεύτερον το να εισπνέεις καπνό (έστω και λίγο) είναι αντιαισθητικό όταν έχεις πάει στην παραλία για να χαλαρώσεις. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την παραλία αλλά αφού μίλησες συγκεκριμένα.....

Το μπουκάλι φαίνεται από 1 Km απόσταση. Δεν γίνεται ένα με την άμμο όπου παίζουν παιδιά.

Αυτοί που πετούν χαρτιά, μπουκάλια, σπόρια κτλ πρέπει να απομονώνονται. Τώρα, αν γίνεται συνήθως αυτό ή όχι έχει να κάνει με την ανοχή του παρατηρητή στην ανοησία.

Μην καταδικάζεις μια καλή αρχή που έγινε για να συμμορφωθούμε επιτέλους και να μπει μια τάξη. Είναι βασική ανάγκη για την Ελλάδα.

Δημοσ.
Σταχτοδοχείο στο αμάξι έχει γιατί ο ιδιοκτήτης του, ενδεχομένως να θέλει να καπνίσει.

Εισαι σιγουρος? :whistle:

Κανενα λινκ εχεις γι'αυτη την τραβηγμενη αποψη??? :rolleyes:

Ο αντικαπνιστης οδηγος παντως,

μπορει να το γεμισει με γιαουρτι

και να το φυσαει μεχρι να κρυωσει,

ενω θα μελεταει τις εξαιρεσεις του αντικαπνιστικου νoμου. :-)

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά σε αυτό φταίει η παρέα, όχι ο καπνιστής. Ας επιμείνετε οι υπόλοιποι επτά και ας πάτε στους μη καπνιστές. Στο κάτω-κάτω πλειοψηφία είστε. Όταν πήγαινα σε σπίτια μη καπνιστών και μου ζητούσαν να μην καπνίσω μέσα, δεν επέμενα ούτε τους επέβαλα την άποψή μου. Είτε δεν κάπνιζα καθόλου είτε έβγαινα στο μπαλκόνι.

Εσυ και λιγοι ακομα μπορει να σεβονται τους συνανθρωπους τους

Ομως η μεγαλη πλειοψηφια δεν το κανει γιατι ειναι ατομα εξαρτημενα

Απο οσο ξερω εγω παντα οι μη καπνιστες υποχωρουν μεσα απο παρακαλια κλπ

Οταν πχ στην παρεα ειναι ενα ηλικιωμενος καπνιστης απο σεβασμο οι υπολοιποι μπορει να τον αφησουν ή 2 γονεις καπνιστες που πανε με τα παιδια τους και φυσικα θα κατσουν σε χωρο καπνιστων κλπ......

Ουτε μπορεις να τσακωθεις ουτε να επιβαλεις ουτε να κατσει καποιος χωρια

Ενω αν υπαρχει νομος κανεις δεν μπορει να τον αρνηθει και δε χρειαζεται ουτε να ζητας χαρες και υποχωρησεις

Γιαυτο καμια εξαιρεση κανενας διαχωρισμος

Δημοσ.

Teaser υπερβάλεις,ο καπνός σε ανοιχτό χώρο και ειδικά σε υπερανοιχτό όπως η παραλία δεν φτάνει σε σένα,ο άλλος πρέπει να ναι στο μισό μέτρο μη πω πιο κοντά.

Επίσης και τα σπασμένα γυαλιά δεν φαίνονται,είπαμε δεν είναι κάφροι οι καπνιστές και άγιοι οι μη.

BLISS οι μη καπνιστές όταν οδηγούν πετάνε τα σκουπίδια στη φύση,γιατί είναι γ@μώ τα παιδιά,δεν θέλουν τασάκια,θήκες για σχοινιά και ειδικούς χώρους για κρεμάλες

Δημοσ.
Αν έχω ως συνήθεια να τρώω φασόλια και μετά να <<αερίζομαι>> όπου βρεθώ και όπου σταθώ, πως θα με χαρακτήριζαν;

Αν μένω άπλυτος για ένα μήνα το καλοκαίρι, και δεν αλλάζω ρούχα πόσο θα με ανεχόντουσαν στη παρέα και στη δουλειά;

Αν έχω τη συνήθεια να φυσάω τη μύτη μου στο πάτωμα, είναι πρέπον να το κάνω όπου θέλω;

Μπορουν να σε χαρακτηρισουν με τους χειροτερους χαρακτηρισμους, αλλα δεν μπορει κανεις να σου κοψει προστιμο, ουτε απαγορευεται με νομο, ο "αερισμος" η απλυσια και το φυσιμα της μυτης. Οταν δινετε παραδειγματα, τουλαχιστον να ειναι καπως παρομοια.

Δημοσ.

Mάλλον δεν κατάλαβε η πλειοψηφία, την ρητορική ερώτηση <<γιατί τα αυτοκίνητα έχουν <<σταχτοδοχεία>>.

Έχουν, γιατί υπάρχει μια διαστροφική ανάγκη να ικανοποιηθεί αυτή η γελοία αηδιαστική και ανθιυγειηνή συνήθεια, απλά και μόνο επειδή την επιθυμούν πολλοί..

Γιατί δηλαδή να μην υπάρχει ψυγείο με νερό, που είναι πρώτης ανάγκης;

Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τα μαγαζιά.

Δημοσ.
Mάλλον δεν κατάλαβε η πλειοψηφία, την ρητορική ερώτηση <<γιατί τα αυτοκίνητα έχουν <<σταχτοδοχεία>>.

Έχουν, γιατί υπάρχει μια διαστροφική ανάγκη να ικανοποιηθεί αυτή η γελοία αηδιαστική και ανθιυγειηνή συνήθεια, απλά και μόνο επειδή την επιθυμούν πολλοί..

Γιατί δηλαδή να μην υπάρχει ψυγείο με νερό, που είναι πρώτης ανάγκης;

Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τα μαγαζιά.

Στο ξαναείπαν κι άλλοι ρήτορα,τα σκουπιδάκια που τα πετάς αν όχι στο τασάκι;

Δημοσ.

Δε κάνω σκουπίδια στο αυτοκίνητο.Αν τυχόν έχω μαζί μου κανα φραπέ περιμένω τον πρώτο κάδο,σταματώ και το πετάω μέσα.Αλλά το σταχτοδοχείο το χρησιμοποιώ για κάτι πανάκια που τα έχω για καθάρισμα κουτσουλιών από πουλιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...