Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Για όσους επιθυμούν να το κόψουν κι εγώ προτείνω το ίδιο. Μετά από 23 χρόνια, έκοψα το κάπνισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποίησα τα αυτοκόλλητα Nicorette (και όχι τις τσίχλες). Χμ...Κι εγω ειχα βαλει φαρμακευτικα αυτοκολητα πριν απο χρονια και ...αυξησα το καπνισμα !!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Χμ...Κι εγω ειχα βαλει φαρμακευτικα αυτοκολητα πριν απο χρονια και ...αυξησα το καπνισμα !!!! Εντάξει, είσαι ιδιάζουσα περίπτωση. Ο έμφυτος βαζελισμός σου, δεν σε αφήνει να προοδεύσεις ως άνθρωπος. Απετάξω βαζελισμόν και παραφυάδας αυτού!
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εντάξει, είσαι ιδιάζουσα περίπτωση. Ο έμφυτος βαζελισμός σου, δεν σε αφήνει να προοδεύσεις ως άνθρωπος. Απετάξω βαζελισμόν και παραφυάδας αυτού! Αργησες...Καποιοι/ες λενε οτι εισαι πιο ετυμολογος !!!
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι μην καταλήξεις να καπνίζεις,μασώντας ταυτόχρονα τσίχλα και έχοντας κ κολλημένα τα αυτοκόλλητα...Αυτό κι αν είναι πόρωση...
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 nikos21aek, το ερώτημα για το τασάκι ήταν ρητορικό... Ξαναρωτάω: Αν έχω την συνήθεια να τρώω φασόλια και να αερίζομαι στη δουλειά στη παρέα και σε οποιοδήποτε χώρο... Αν πλένομαι μια φορά το μήνα και βρωμάω... Αν πετάω τα σκουπίδια μου όπου βρω... Έχει δικαίωμα ο άμεσος περίγυρος να μου παραπονεθεί; Το πως θα σε χαρακτηρισει ο περιγυρος και το αν θα σου παραπονεθει, ελαχιστο ενδιαφερον εχει, και ειδικα σε μεγαλουπολεις οπως η Αθηνα οπου εισαι τελειως αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Αν ο περιγυρος σου σου παραπονεθει, εγκειται στην διακριτικη σου ευχερεια το αν θα συνεχισεις η οχι να αεριζεσαι διπλα τους, χωρις ομως (αν συνεχισεις) να εχεις καποια επιπτωση (προστιμο, συλληψη κλπ), παρα μονο την αντιπαθεια των γυρω σου. Αν βγει νομος οπου θα απαγορευει τον αερισμο, βρωμα κλπ, σε δημοσιους χωρους πχ, τοτε το ξανασυζηταμε. Και καμμια σχεση δεν εχει με τα σκουπιδια. Τα σκουπιδια, σαφως και απαγορευεται να τα πετας οπου ναναι, και αν συλληφθεις εχεις προστιμο, αλλα παρολα αυτα εχεις δεκαδες δημοσιους χωρους οπου μπορεις να τα εναποθεσεις, εν αντιθεσι με την περιπτωση μας, που σε σημοσιους χωρους δεν εχεις ουτε τετραγωνικο εκατοστο. Δεν το πες όλο Αυτό που μπορείτε να κάνετε για το μέτρο είναι αυτό που έσωσε και μένα Ρωτάμε γιατρό πρώτα εννοείτε Για όσους επιθυμούν να το κόψουν κι εγώ προτείνω το ίδιο. Μετά από 23 χρόνια, έκοψα το κάπνισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποίησα τα αυτοκόλλητα Nicorette (και όχι τις τσίχλες). Χμ...Κι εγω ειχα βαλει φαρμακευτικα αυτοκολητα πριν απο χρονια και ...αυξησα το καπνισμα !!!! Κι εγω με τα αυτοκολλητα το περασα το λουκι, και εκαναν πολυ καλη δουλεια. Βεβαια ολα ειναι στο μυαλο, γιατι χωρις θεληση βαλε και ολοκληρο το κουτι, τιποτε δε θα κανεις (για σενα λεω Γιαννη ). Τα αυτοκολλητα απλα βοηθουσαν στο να παιρνει ο οργανισμος νικοτινη, και να μην εχεις αυτα τα τεντωμενα νευρα και να σου φταινε ολα γυρω σου, τιποτε αλλο. Η χρηση που εκανα, επειδη ηξερα απο την αρχη οτι δεν υπηρχε πειπτωση να κρατησω τη "συνταγη" που εχουν (ειναι 3 βαθμιδες και πας απο τη βαρια στην ελαφρια), εκανα μια δικη μου συνταγη . Πηρα απο την πρωτη μερα τη μεσαια βαθμιδα, και καθε αυτοκολλητο το εκοβα στη μεση (καλοκαιρι γαρ, να μην ειναι και υπερβολικα εμφανες), και συνεχισα ετσι καθημερινα, μεχρι που αρχισα να ξεχναω να βαλω. Ε και καποια στιγμη (μετα 2 μηνες) περασε μια ολοκληρη βδομαδα, και τοτε καταλαβα οτι δεν ειχα πανω μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 pournaras, το ό,τι δεν υπάρχει νόμος ή καταβολή προτιμών να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου, τι σημασία έχει; Θα πρέπει να επιδίδομαι σε αυτό το...χόμπυ γράφοντας τους γύρω μου κανονικά; Και βέβαια τα σκουπίδια έχουν σχέση. Τα αποτσίγαρα που βλέπεις όλο το χρόνο να στολίζουν κάθε μέρος, αλλά και αυτά που θα συναντήσεις προσεχώς στις παραλίες, ελπίζω να σε πείσουν...
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 pournaras, το ό,τι δεν υπάρχει νόμος ή καταβολή προτιμών να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου, τι σημασία έχει;Θα πρέπει να επιδίδομαι σε αυτό το...χόμπυ γράφοντας τους γύρω μου κανονικά; Και βέβαια τα σκουπίδια έχουν σχέση. Τα αποτσίγαρα που βλέπεις όλο το χρόνο να στολίζουν κάθε μέρος, αλλά και αυτά που θα συναντήσεις προσεχώς στις παραλίες, ελπίζω να σε πείσουν... Μα δεν ειπα οτι ειναι σωστο, αλλα δεν παυει να μην ειναι και παρανομο. Αν εισαι καφρος (χαρην του παραδειγματος), μπορεις να κατσεις και να φας οτι χειροτερο υπαρχει για την περισταση, και να πας στην πιο χλιδατη καφετερια στο κεντρο και να τις "αμολας". Καφρος θα εισαι, παρανομος οχι. Το θεμα με τα σκουπιδια, εννοουσα οτι δεν εχει σχεση με τα αλλα 2 σου παραδειγματα ("αερισμος" - βρωμα) τα οποια δεν ειναι παρανομα. Τα αποτσιγαρα, κι αυτα, σαφως και ειναι παρανομα να πετιουνται οπου ναναι, οπως παρανομα ομως ειναι και τα μπουκαλακια του νερου, τα κυπελακια του καφε κλπ. δεν ειναι μονο τα αποτσιγαρα, επειδη ειναι αποτελσμα του καπνισματος. Κι εκει, ο καφρος ειναι καφρος σε ολη του την κοινωνικη ζωη. Αλλα δυστυχως οπως εγραψε ο Manuel στο υπεροχο μηνυμα του http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2749789&postcount=57 κανεις δεν θα ασχλοληθει με το να τον "καρφωσει" γιατι εχουμε μαθει οτι οτιδηποτε το παρανομο χτυπαει αλυπητα τον κακο επιχειρηματια, το συστημα και το κρατος, και με το να μην το καταγγελουμε κανουμε κακο στο κρατος και τους εφαρμοστες των νομων.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, εγω πρωτος πρωτος θα αρχιζω τα τηλεφωνα στην αστυνομια αν πετυχω καποιον να παρανομει στο νομο κατα του καπνισματος. Και χωρις προειδοποιηση, ετσι ξερα, τηλεφωνακι, και προστημο...αυτος ειναι πιαστε τον , περαστε του χειροπεδες Και ταυτοχρονα βιντεακι και youtube.. Οι πιθανοτητες να ερθει η αμεση δραση πριν σβησει το τσιγαρο ειναι ελαχιστες βεβαια, αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε..
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οι πιθανοτητες να ερθει η αμεση δραση πριν σβησει το τσιγαρο ειναι ελαχιστες βεβαια, αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε.. Τς τς τς τς. Θα είναι undercover στις καφετέριες,θα πινουν την φράπα τους,θα αράζουν και αμα λάχει μπορεί να επέμβουν(αν δεν βαριούντε) Και τώρα αυτό κάνουν,αλλά μετά θα έχουν και δικαιολογία. Μυστικοί φραπεδοπότες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.