Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δικαίωμα σαν κάποιος που σέβεται τους γύρω του δεν το έχεις, κατά την γνώμη μου πάντα. ποιος μου το αφαιρεί όμως δεν μου λες τόσην ώρα...
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Και για την ακρίβεια, εσωτερικός χώρος μη καπνιστών, γιατί καπνιστών υπάρχει ήδη... Τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο,καλά πάει
Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Όταν καταλάβετε ότι το κάπνισμα δεν είναι αναγκαίο κ χρήσιμο τα ξαναλέμε μέχρι τότε,καλά καβούρια(sic). Ούτε το αλκοόλ είναι αναγκαίο και χρήσιμο, να το κόψουμε και αυτό? Την κοκα κόλα? Τα γλυκά?
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ούτε το αλκοόλ είναι αναγκαίο και χρήσιμο, να το κόψουμε και αυτό? Την κοκα κόλα? Τα γλυκά? Τώρα σοβαρά,αν κάποτε τα απαγορεύσουν θα πέσεις απ τα σύννεφα; Εδώ απαγόρευσαν το κοκορέτσι(λέμε) Πρέπει να σαι υγιής,για το καλό σου ρε συ Δεν έπινε,δεν κάπνιζε-πέθανε υγιέστατος
anterovgaltis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ούτε το αλκοόλ είναι αναγκαίο και χρήσιμο, να το κόψουμε και αυτό? Την κοκα κόλα? Τα γλυκά? H κοκα κόλα, τα γλυκά και το αλκοόλ δεν εχοχλούν κάποιον.
Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 H κοκα κόλα, τα γλυκά και το αλκοόλ δεν εχοχλούν κάποιον. Αν πιεις, γίνεις λιάρδα ή μειώσεις έστω και 0,1% τα αντανακλαστικά σου και πέσεις πάνω μου οδηγόντας,τότε ενοχλείς αφάνταστα!
anterovgaltis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν πιεις, γίνεις λιάρδα ή έστω μειώσεις έστω και 0,1% τα αντανακλαστικά σου και πέσεις πάνω μου οδηγόντας,τότε ενοχλείς αφάνταστα! Το να οδηγείς πιωμένος ενοχλείς. Το να πίνεις... σκέτο όχι.
Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το να οδηγείς πιωμένος ενοχλείς. Το να πίνεις... σκέτο όχι. Το να πίνεις να χάνεις τις αναστολές σου, και να έρχεσαι να ενοχλείς την γκόμενά μου πάλι ενοχλεί. Μπορώ να γίνω εξίσου παράλογος με τους αντικαπνιστές και να σου φέρω 1000 διαφορετικά παραδείγματα για το πόσο με ενοχλεί το αλκοόλ. P.S και καπνίζω και αλκοόλ πίνω, απλά προσπαθώ να σας δείξω οτι όσο παράλογο είναι να απαγορεύσεις το αλκοόλ άλλο τόσο είναι να απαγορεύσεις και το τσιγάρο. Δεν είμαι απο τα άτομα που καπνίζουν αν νιώθουν οτι ενοχλούν, και στο προσωπικό μου I.X να είμαι και να μου πει κάποιος απο τους συνεπιβάτες οτι τους ενοχλεί θα το σβήσω χωρίς δεύτερη κουβέντα, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ενοχλώ. Αν όμως δεν ενοχλώ δεν βρίσκω τον λόγο να μην καπνίζω. Αν πάλι είμαι σε μια παραλία (και έχω πάει πρώτος) και καπνίζω, έρθει κάποιος και κάτσει δίπλα μου και μου πει με ενοχλεί το τσιγάρο, θα του πω να πάει σε κάποια άλλη θέση (εκτός της εμβέλειας του καπνού) για να μην ενοχλείται (όπως φυσικά δεν θα του την πω εγώ επειδή "Βαφτίζεται" με το αντιηλιακό -το οποίο μου μυρίζει αφάνταστα άσχημα + οτι ρυπαίνει την θάλασσα που κάνω το μπάνιο μου). Στο ταξί (που γενικότερα απαγορεύεται το τσιγάρο) αν δω οτι ο ταξιτζής καπνίζει τότε θα καπνίσω και γω (και για να πω και την αλήθεια, χαλιέμαι οταν ο ταρίφας ανάψει τσιγάρο χωρίς να με ρωτήσει αν με ενοχλεί). Καταλαβαίνετε (οι φίλοι που κάνουν αντίλογο) τι εννοώ?
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έχουμε δικαίωμα να σπέρνουμε καρκίνο είτε το θέλεις είτε δεν το θέλεις... Fixed Σταρχιδισμός στο φουλ 10 χαρακτήρες
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @De@th L0rd Σε παρακαλώ να αλλάξεις το Quote, γιατί δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο και με προσβάλει. Το ότι έχεις γράψει "fixed" δεν σημαίνει κάτι. Το original Post μου είναι αυτό. Ευχαριστώ. Συνεχίζοντας επί του θέματος, θα πω για άλλη μια φορά ότι δεν θα σου έρχεται καπνός, ούτε δείγμα από τη στιγμή που θα υπάρχουν χώροι και για τους δύο.
Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @De@th L0rdΣε παρακαλώ να αλλάξεις το Quote, γιατί δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο και με προσβάλει. Το ότι έχεις γράψει "fixed" δεν σημαίνει κάτι. Το original Post μου είναι αυτό. Ευχαριστώ. Μην αγχώνεσαι φίλε μου, έχει γίνει πλέον κλασικό να καταφεύγει κάποιος σε τετοιου είδους χαριτωμενιές, αν έχει έλλειψη επιχειρημάτων....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @De@th L0rdΣε παρακαλώ να αλλάξεις το Quote, γιατί δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο και με προσβάλει. μέχρι στιγμής οι διαχωρισμοί για τους οποίους γράφεις, ώστε να είναι "δίκαιο" και για τις 2 πλευρές, δεν υπάρχουν...άρα το ότι δεν το έχεις γράψει δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εμείς εδώ δεν λέμε τι υπάρχει, κάνουμε κουβέντα γύρω από το νόμο που θέλουν να περάσουν. Θα το πω και άλλη μια φορά ότι δεν είναι δίκαιο να απαγορεύσεις στον καπνιστή να καπνίζει και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν χώρους και για τους δύο. Το αν θα γίνει ή τι θα γίνει ή αν υπάρξουν παραθυράκια με κάτι τέτοιο, δεν θα πρέπει να είναι κατά των καπνιστών, γιατί και με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε, παντού καπνιστές και τέρμα και πάει κατά των μη καπνιστών. Θα πρέπει και οι καπνιστές και οι μη καπνιστές να αγωνίζονται για έναν κοινό αγώνα και όχι να υπάρχει αντιπαλότητα για το ποιος τελικά θα πάρει τη θέση. Σέβεσαι το δικαίωμα μου να καπνίζω και σέβομαι το δικαίωμα σου να μη σ' ενοχλώ κάνοντας κακό στην υγεία σου καπνίζοντας μαζί με σένα. Είμαστε όλοι άνθρωποι έχουμε ίσα δικαιώματα και κάποιοι έχουμε δυστυχώς ίσως κάποιες κακές συνήθειες που δυστυχώς τόσα χρόνια έχουν γίνει πάγιες και αποδεκτές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ωραία όλα αυτά, αλλά μέχρι στιγμής μπορείς να παραδεχτείς τι συμβαίνει στην πραγματικότητα? πως περιμένεις με αυτά που γίνονται μέχρι τώρα να σέβεται ο μη καπνιστής το δικαίωμα του καπνιστή (γενικώς) να καπνίζει? ο σεβασμός κερδίζεται, δεν δίνεται τσάμπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.