Προς το περιεχόμενο

Grub error 17

dakangr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παλικάρια παίζει τρελό άγχος. Εχω λάπτοπ, είχα Ubuntu 8.0.4 και επειδη ήθελα να βαλω τα καινουργια 904, δεν μου εβρισκε τα partitions στην εγκατασταση(τα χω κανει λιγο χαλια στα partitions). Ειχα λοιπον την φαεινή ιδεα να σβήσω το partition του Ubuntu με αποτελεσμα με το που εκανα επανεκινηση να μου πεταξει grub error 17. Τωρα μπαινω απο το live cd Ubuntu, και επαναλαμβανω δεν μπορω να κανω εγκατασταση τα Ubuntu γιατι μου βλεπει ενα σκληρο ολοκληρο, ενω εχω 3 κομματια (ενα WIndows, ενα κοινο Ntfs και ενα Ext3). Εβαλα το cd των XP για recovery mode, αλλα μου λεει πως δεν βλεπει κανενα σκληρο!!! Βοηθεια μαγκες, ειμαι ενα βημα απο το ολικο φορματ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα δεν την παλεψα και πηγα για ολικο φορματ. Δεν εμπαινε παντως WIndows με τιποτα, και απο το live cd Ubuntu εβλεπε ενα σκληρο, ενω τον ειχα κοψει στα 5(μαζι με τα partitions). Ευχαριστώ πάντως.

ΥΓ. Μετά απο 2 χρόνια απουσίας, βλέπω δραματική βελτίωση στα Ubuntu...:)

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, θα πω την λύση που δούλεψε για εμένα μήπως και την χρηαστεί κάποιος, λοιπόν αυτό το error μου το έβγαλε όταν πλέων είχα σβήσει τα linux και το computer λογικά γύρευε να φορτώσει τον bootloader των linux, έτσι κατέβασα το super grub disk, το βάζεις σε ένα cd, το κάνεις boot και μπορείς να επιλέξεις τα πάντα σχετικά με biootloader των windows και linux, και έτσι έβαλα να δουλεύει o bootloader των windows και ήταν όλα καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...