Προς το περιεχόμενο

Μπερδευτηκα μεταξυ πολλών κινητων

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπερδευτηκα, το παραδεχομαι, μπερδευτηκα

Λοιπον, ας το πιασουμε μαθηματικα

Δεδομενα

1. 380Ε επιδοτηση, δινω μεχρι 500Ε μαξιμουμ για κατι εξαιρετικο και αν

2. Vodafone. Λογω επιδοτησης.

Τι με ενδιαφερει

1. wi-fi, IMAP, POP3

2. Mεγεθος

3. Αναλυση

4. Μπαταρια

5. word processor-organizer

6. συνδεσιμοτητα με Blue tooth για μεταφορα δεδομενων

Τι δεν με νοιαζει καθολου

1. gps

2. μουσικη/παιχνιδια/ραδιοφωνο

3. applications περαν των πραγματικα χρησιμων. Επομενως, χαρτες, παιχνιδακια, σκατουλακια, κοκοκοψαρα, να κι αν εχει, να κιαν δεν εχει

4. Συνδεσεις τυπου Tvout. MA KAΘΟΛΟΥ

Tι θα ηθελα ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεν τρεχει και τιποτα

1. Φωτογραφικη καλη

2. touch screen

Yποψηφιοι

1. Νοκια 5800->Αρχικος υποψηφιος αλλα παιζει τοσο πολυ που εχει αρχισει να μου την σπαει και ψαχνω εναλλακτικη

2. LG Arena-> Aυτο ειχα βαλει σαν στοχο αλλα σημερα διαβασα πολυ κακες κριτικες για το πως λειτουργει(ειναι αργο, τα virtual κουμπια δεν παιζουν καλα, καποια χαρακτηριστικα αργουν να παρουν μπρος κτλ)

3. Blackberry 8900 Curve->Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με την Blackberry και το λογισμικο της. Θα εχω περιορισμους τυπου Apple?Tι ακριβως μειονεκτηματα εχουν τα blackberry?

4. HTC Diamond-> Bγαινει το 2 που μουπαν θα ειναι ισαξιο του Τοuch HD. Aπλα δεν ξερω ΠΟΣΟ θα κανει και ΑΝ θα το φερει η Vodafone. Kατα τα αλλα μεχρι πριν μιση ωρα ειχα αποφασισει αυτο

Οποιοσδηποτε εχει να μου προσφερει εναλλακτικη θα το εκτιμουσα, επισης επειδη αποτι εχω καταλαβει και το iPhone ειναι εντος μπατζετ, ΤΙ κακο εχετε βρει στο iPhone?Θυμαμαι τα καλα, τα κακα του δεν ξερω(προφανως οχι το flash ετσι, κατι πιο σοβαρο)

Δημοσ.

Από αυτά που γραφεις θα σου πρότεινα iphone..Πολύ καλή οθόνη, καλή διάρκεια μπαταρίας..Πολύ καλο touch σχετικά με τα αλλα..Στον ήλιο είναι ανώτερο από όλα..Επειδή θες και wifi, το iphone έχει πολύ καλή οθόνη και browser για internet..Το πρόβλημα με το bluetooth λύθηκε και θα βγει και νέο επίσημο firmware σε έναν περίπου μηνα.. Κακά του είναι το gps ουσιαστικά που δεν χρειάζεσαι και κάτι λεπτομέρειες του τύπου δεν υποστηρίζει mms, greek keyboard, αναφορές παραδοσης κτλ...αυτά όμως λύνονται με λίγο ψάξιμο...Αλλα αυτά όπως είπα θα λυθούν στο νέο firmware..

Αν μπορείς περίμενε να βγει επίσημα και το diamond 2 γιατί από τα specs του φαίνεται πολύ καλο και συνδυάζει σχεδόν τα πάντα..και αυτά που θες και αυτά που δεν θες(ποτε δεν ξέρεις, κάτι μπορεί να χρειαστεί)..

Δημοσ.

Το iphone είναι πολύ όμορφο αλλά ακόμα (!) δεν έχει λύσει βασικά χαρακτηριστικά τηλεφώνου όπως αυτά που είπε ο φίλος πιό πάνω.... mms και delivery reports έχουν τα κινητά των 60 ευρώ πλέον.....

Κοίταξες το νέο Samsung που μας διαφημίζουν συνέχεια από την Vodafone? Δείχνει ενδιαφέρον, όπως σίγουρα ακούγεται πολύ καλό το diamond 2.

Και μια τρίτη επιλογή: αν όντως θέλεις απλό αξιόπιστο τηλέφωνο με wifi, σκέψου μήπως "πουλήσεις" την επιδότησή σου σε κάποιον και πάρεις ένα Νοκια Ε51, το οποίο είναι πολύ καλός συνδυασμός κομψότητας και λειτουργιών (και τιμής βεβαίως, που παίζει γύρω στα 180Ε), με wifi, HSPDA μέχρι και voip....

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά, ψηφίζω diamond 2 στα 460ευρο με αγγλική ρομ

(καλά αυτό μου την δίνη)

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=179083

όταν το βρούμε με ελληνική ρομ το βλέπω 550ευρο

Γιατί να μην το πάρεις με αγγλική rom..??

Μόλις βγει η ελληνική σίγουρα θα τη βρείς....

Δημοσ.

Kλεινω προς 8900

1. Οσοι το εχετε, εχει καποιο προβλημα που πρεπει να προσεξω?

2. Αποτι βλεπω ακουω καλα για το diamond 2. Ξερει κανεις αν θα το φερει η vodafone?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...