odytsak Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε τα κολλήματά μας.
FarCry Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 δεν υπάρχει καλύτερη οθόνη. οι glossy έχουν καλύτερη απόδοση χρωμάτων γιατί είναι glossy, οι matte βγαίνουν έξω στη λιακάδα και δεν φοβούνται. ότι αρέσκεται ο καθένας kti που δεν αναφέρθηκε είναι ότι το D150 έχει το μικρότερο πληκτρολόγιο από τα 3
@topos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για ριξε μια ματια κ σε αυτο που τα εχει ολα με 355ευρω...
gtsamour Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Τοτε τι θα λεγες για... Advent με 300€, και 50 για 6cell (+ τη 3cell που φοραει μαμα την οποια θα κρατησεις as well) + 10€ για 1GB ram? Ντάξει δε θα έλεγα και όχι ΑΛΛΑ.... για RAM είναι +20-25ευρώ γιατί τα περισσότερα έχουν 1 ram slot οπότε υποχρεώνεσαι να πετάξεις έξω την προηγούμενη και να βάλεις μια των 2GB. Ακόμα και δύο που έχει κάποιο είναι ήδη πιασμένα με 2χ512kb καρτάκια (άλλη βλακεία και αυτή). Οπότε στο σύνολο.... 300 + 50 + 20 = 370ευρώ δηλαδή μια απ΄τα ίδια με τα άλλα... Πως μπορώ να καταλάβω ποιό έχει καλύτερη οθόνη ρε παιδιά, όλα LED backlight δεν έχουν? Αυτό το Crystalbright της Acer λέει τίποτα? Για ριξε μια ματια κ σε αυτο που τα εχει ολα με 355ευρω... Μα είναι ήδη ένα από τα τρία που έχω βάλει..... και δεν τα έχει όλα γιατί μπαταρία 6cell δεν έχει και άρα μόνο 2 ώρες αυτονομία. Επίσης στο link σου λέει ότι έχει wireless n αλλά αλλού που το είδα δεν έχει, κάποιο από τα δύο κάνει λάθος.
GnG Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ντάξει δε θα έλεγα και όχι ΑΛΛΑ.... για RAM είναι +20-25ευρώ γιατί τα περισσότερα έχουν 1 ram slot οπότε υποχρεώνεσαι να πετάξεις έξω την προηγούμενη και να βάλεις μια των 2GB. Ακόμα και δύο που έχει κάποιο είναι ήδη πιασμένα με 2χ512kb καρτάκια (άλλη βλακεία και αυτή). Οπότε στο σύνολο.... 300 + 50 + 20 = 370ευρώ δηλαδή μια απ΄τα ίδια με τα άλλα... Πως μπορώ να καταλάβω ποιό έχει καλύτερη οθόνη ρε παιδιά, όλα LED backlight δεν έχουν? Αυτό το Crystalbright της Acer λέει τίποτα? Μα είναι ήδη ένα από τα τρία που έχω βάλει..... και δεν τα έχει όλα γιατί μπαταρία 6cell δεν έχει και άρα μόνο 2 ώρες αυτονομία. Επίσης στο link σου λέει ότι έχει wireless n αλλά αλλού που το είδα δεν έχει, κάποιο από τα δύο κάνει λάθος. Ο φίλος πολύ σωστά σου είπε. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι με 2gb , με n wireless και 6 cell μπαταρία. Το λέει άλλωστε καθαρά. Δεν υπάρχει μόνο μία έκδοση msi wind.
gtsamour Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ουπς, ναι όντως δεν το πρόσεξα.... αν είναι έτσι τα πράγματα είναι όντως ΠΟΛΥ καλο για τα λεφτά του. Θα το ψάξω μήπως το βρώ πουθενά που θα μπορώ να περάσω ο ίδιος να το πάρω...
FatMellonMike Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μετά από έρευνα και διάβασμα, κατέληξα στα εξής τρία μηχανήματα... MSI WIND U100 WHITE 160GB 2048MB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904129 ASUS EEE PC1000H WINDOWS XP WHITE http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908078 ACER ASPIRE ONE D150X BLACK 6CELL http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906679 Kάθε ένα από τα τρία έχει κάποια υπέρ και κάποια κατά έναντι των άλλων, πχ το MSI έχει 2GB από τη μάνα του αλλά 3CELL μπαταρία, τα άλλα δύο έχουν 1GB ram αλλά 6CELL μπαταρία και άρα διπλάσια σχεδόν αυτονομία. Το ACER είναι το μόνο που έχει 1.66Ghz επεξεργαστή και μνήμη στα 667Mhz, τα άλλα δύο έχουν 533Mhz μνήμη. Μόνο το ASUS έχει wireless n, τα άλλα δύο έχουν μόνο b/g. Το ASUS επίσης έχει καλύτερη ενσωματωμένη κάμερα ΑΛΛΑ δεν αναφέρει πουθενά αν είναι LED backlight η οθόνη του.... Στα χρώματα μη δίνετε σημασία, είναι τυχαία.... ποιό από τα τρία αυτά να διαλέξω, έχω μπερδευτεί... Εννοείται πως ότι και να πάρω, αν δεν έχει ήδη 2GB ram, θα την αναβαθμίσω γιατί έτσι και αλλιώς ένα do dimm των 2GB πάει κοντά στα 20 ευρώ. Mε τις κάρτες γραφικών που έχουν ρε παιδιά τι παίζεται? Ας μου πεί κάποιος σχετικός... όλες παίρνουν μνήμη από τη γενική ram του μηχανήματος? Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του MSI Wind είναι η καταπληκτική ψύξη της CPU, που του επιτρέπει να δουλεύει άνετα στα 2 GHz (FSB 166 MHz), με τις ευλογίες του κατασκευαστή μάλιστα. .
gtsamour Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Με πείσατε παλιόπαιδα MSI WIND U100-052GR Black
spid_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Με πείσατε παλιόπαιδα MSI WIND U100-052GR Black Για ποιους απο ολους τους λογους που αναφερθηκαν?
hpapagigr Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Με πείσατε παλιόπαιδα MSI WIND U100-052GR Black Μπορούμε να εχουμε κ μια κριτική για την 6αρα μπαταρία κ οτι εσυ σκεφτεσαι οτι σου αρεσε ή οχι (πληκτρολογιο, βαρος κλπ) ευχαριστω!!
arkas2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Με πείσατε παλιόπαιδα MSI WIND U100-052GR Black http://www.1-click.gr/apps/gr/EnTrID/993403/stem/product_details.html
danaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μόνο το ASUS έχει wireless n, τα άλλα δύο έχουν μόνο b/g. Το ASUS επίσης έχει καλύτερη ενσωματωμένη κάμερα ΑΛΛΑ δεν αναφέρει πουθενά αν είναι LED backlight η οθόνη του.... ====================================== Γιατί, το MSI δεν έχει wireless;
smilefreeware Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εγώ αγόρασα αυτό http://www.image.gr/products/?Pid=1261 MSI U100 2Gb + 6CELL + WIFI n 367€. Πέρασα και το πήρα. Επαιξα λιγάκι και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Το πληκτρολόγιο μου φαίνεται αρκετά καλό. Τα 2Gb τα ήθελα γιατί πέρασα VirtualBox και VISTA, σε full οθόνη μια χαρά παίζουν. (Ολα είναι σχετικά). Θέλω να περάσω και άλλα λειτουργικά. Εχει και θήκη μεταφοράς ενισχυμένη όχι σκέτο πλαστικό Και εγγύηση 2 χρόνια, το ACER έχει 1. Ενα από τα προβληματάκια που έχω είναι αν σε ένα παράθυρο με μεγαλύτερη κάθετη διάσταση από 600 , αν πρέπει να πατήσω ΟΚ. Δεν φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.