Προς το περιεχόμενο

LF Punk/Alternative/Hardcore/Emotional/Post-Pop Punk Rock Bands!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σου προτεινω να ακουσεις οπωσδηποτε Tool και In Flames ειναι τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.

Επισης πολυ καλοι σε death metal ειναι οι Ελληνες Inactive Messiah και επισης κατι φιλαρακια μου που παιζουν στυλ σαν Funeral for a friend και βγηκαν πρωτοι στο Battle of the bands '09 στο An Club και λεγονται Fall of man ισως να σαρεσουν αλλα ειναι πιο "light" ξερω γω...αν θελεις ακου μερικα τραγουδια τους εδω: http://www.myspace.com/fallofman.

Απο ξενα συγκροτηματα παλι, και επειδη λες θες να ακοθσεις πιτσιρικαδες μπορεις να ακουσεις απο death metal: Between the buried and me,sonic syndicate,Neaera, και σου προτεινω και Despised icon (deathcore). Eπισης σε στυλ σαν τους Funeral for a friend και τους Silverstein που ειπες οτι σαρεσουνε ειναι Alexisonfire,Boysetsfire,Chiodos,From first to last,Red Jumsuit apparatus,Underoath. Ακομα θα σου πω και μερικες metalcore μπαντες που μαρεσουν δεν ξερω αν θα σαρεσουν: lamb of god και parkway drive οι αγαπημενες μου και 36 crazyfists,all that remains,as I lay dying,trivium,unearth,august burns red,bullet for my valentine,caliban,chimaira,heaven shall burn. Tελος, αν σαρεσουν οι Tool να ακουσεις και A perfect circle που ειναι καπως alternative rock αλλα ειναι φοβεροι τραγουδαει ο James Maynard των Tool, και Isis που ειναι παρομοια φαση με Tool.

αυτα...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...