Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Όπως λέει και το Title αναζητώ περισσότερες Bands των Genre Punk/Alternative/Hardcore/Emotional/Post-Pop Punk Rock.. Θαρρώ πως δεν υπάρχει καλή (και όχι μόνο) Band των παραπάνω Genre που να μην την έχω λιώσει.. Άρα αμφιβάλλω λίγο αν θα μου προτείνετε κάτι που θα με ξετρελάνει, διότι απλά έχω ακούσει τόνους ROCK από πιτσιρίκα μέχρι και σήμερα και δεν νομίζω να μου ξέφυγε κάτι.. ΌΜΩΣ, σε ένα περσινό Topic ένας τυπάκος πετάχτηκε και μας πρότεινε μια Post-hardcore μπάντα εν ονόματι SILVERSTEIN, την οποία δεν γνώριζα.. και ΛΑΤΡΕΨΑ σε επίπεδα πιασίματος λαιμού από headbangin' για 1-2 βδομάδες (Μερικά τραγούδια τους τα βγάζω και στην ηλεκτρική και...). Είναι, πια, από τις αγαπημένες μου (Στα Favourites τοποθετώ τις μπάντες που δεν έχουν τραγούδι που να μη μου αρέσει).. Άρα ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω? Δεν θα σας γράψω ποιες μπάντες ακούω, γιατί είναι troublesome.. (Βλ. Edit) Απλά μου λέτε τι ακούτε, και μόλις ακούσω μπάντα που δεν γνωρίζω θα την checkάρω και θα σας πω! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Μακάρι να με βοηθήσετε.. Ανησυχώ, η καλή Rock αρχίζει και σπανίζει.. Edit: Βαριόμουνα και είπα να γράψω ποιες μπάντες από τα παραπάνω Genre ακούω πάνω-κάτω.. Fall Out Boy - Placebo - Sum41 - OffSpring - SoaD - Blink 182 3 Doors Down - Zebrahead - Linkin Park - Goldfinger - Yellowcard 12 Stones - Blink182 - Red Hot Chilli Peppers - Static-X - KoRn - Flyleaf Good Charlotte - Green Day - Lostprophets - Muse - Simple Plan - Three Days Grace Rasmus - Blindside - Arctic Monkeys - Godsmack - My Chemical Romance Funeral For A Friend - Crossfade - Foo Fighters - Adema - Bad Religion Katatonia - Breaking Benjamin - Bad Brains - Oasis - Klaxons - Fuel AFI - Scars of Life - Rise Against - Dead Poetic - Hoobastank - Rancid Story of the Year - Weezer - The Used - Thrice - Billy Talent - Alien Ant Farm Anti-Flag - NoFX - Dead Kennedys - Jimmy Eat World - Papa Roach - Social Distortion Plain White T's - Matchbox 20 - Reel big Fish - Jack's Mannequin - Coldplay Ότι μου ήρθε στο μυαλό, έχω και άθλια μνήμη.. /Koritsi_Gia_PC
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Έχεις ακούσει τόνους rock και κατέληξες στο συμπέρασμα πως οι Silverstein είναι αξιόλογη μπάντα;Yeah right.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αυτά είναι Hertz. Κάθε αφτί έχει τα δικά του Hertz, και θεωρώ πως δεν υπάρχει κακό Genre μουσικής και φυσικά μια μπάντα σαν τους Silverstein (Πρώτες μούρες στην Post-hardcore) δεν θεωρούνται "κακοί" σε καμιά περίπτωση. Το δικό μου αφτί λοιπόν, υποστηρίζει τόσα Genre που το πρωί ξεκινάω με Trance, μεσημέρι Lowbap, απόγευμα Hard Rock, και βραδάκι χορεύω στο Ανάκτορο. Την άλλη μέρα αυτά τα Genre δεν εμπεριέχονται στο πρόγραμμα.. Οι άνθρωποι έχουν τα hertz (γούστα) τους στη μουσική, και τα πάντα επιτρέπονται. (Εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που αγαπούν ΤΟΣΟ τη μουσική, που δεν ξεχωρίζουν ούτε καν τα Genre.. απλά ακούν τα ΠΑΝΤΑ στη σωστή στιγμή ) Άρα, άσε τις κριτικές κριτικέ και πες καμιά καλή να αρχίσω να χτυπιέμαι. Merci.. /Koritsi_Gia_PC
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Κοπελια, οι Silverstein ειναι σκετο post. Βεβαια μπορουμε να τους πουμε και emocore και οτι αλλο θες αλλα ντροπη να τους βαζουμε τον χαρακτηρισμο hardcore (και ας εχει και το -post μπροστα). Ειναι σαν τις αμερικανικες (και μη) χαζομπαντες που την ειδαν post-punk και βγαινουν στις συνεντευξεις και μας δειχνουν ποσο γαματο, cool και μοδατο ειναι να εισαι φρικιο. Ουστ.. Γενικα ολοι αυτοι οι κοραδες, μαλκοραδες, χαρντοκοραδες και κουραδες που εχουν μαζευτει ας τα να πανε. Εντιτ: Αλλα να σου προτεινω και εγω καμια μπαντα (απο τις καινουργιες ε, μην πεις κανεις γιατι δεν προτεινεις Dead Kennedies η τιποτα τετοιο) Punk, Punk-Rock: NoFx, Propagandhi αντε και οι ποζεραδες οι Anti-Flag. Αυτοι μαζι με αλλες 2-3 γνωστες μπαντες προσπαθουν να σωσουν οτι εχει απομεινει απο το γνησιο αμερικανικο punk στο mainstream κοινο. Δεν θα ριξω χολη για τις υπολοιπες του "ειδους", το εκανα πριν. Επισης για καποιο περιεργο λογο μου αρεσουν και οι Rancid αλλα δεν ξερω γιατι. Hardcore: Λογικα θα εννοεις τιποτα post-hardcore μπαντες και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μιλαμε καν για hardcore. Υπαρχει βεβαια και η ερωτηση, τι εννοεις οταν λες hardcore γιατι εμενα παει στο μυαλο σε exploited, discharge.. Αν εννοεις την metal επανεκδοση του τοτε ανοιγουμε αλλο κεφαλαιο βγαζοντας φυσικα απο αυτο την αμερικανικη νεοσαβουρα που παιζει το ιδιο κομματι απλα με διαφορετικο ονομα μπαντας, τραγουδιου και χρωμα φραντζας του εκαστοτε frontman. Για τα αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι τωρα αν και εχω πιασει τον εαυτο μου πολλες φορες να τα ακουει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Skitsystem.Καλό χτύπημα. Μιλάμε για Discore ή μου φάνηκε? Ποτέ δεν ήμουν της Crust Punk είναι η αλήθεια.. Death Metal ΠΟΛΥ, άλλα όχι Crust Punk, μου σκάει κάπως too much στο αφτί.. Thanks slygeo! Εντιτ: Αλλα να σου προτεινω και εγω καμια μπαντα (απο τις καινουργιες ε, μην πεις κανεις γιατι δεν προτεινεις Dead Kennedies η τιποτα τετοιο) Μα μετά από αυτά που είπα, περιμένεις να μην έχω λιώσει τους Kennedys? Ας μην μπαίνουμε στον κόπο να αναφέρουμε τόσο obvious bands.. Punk, Punk-Rock: NoFx, Propagandhi αντε και οι ποζεραδες οι Anti-Flag. Κατέβασα Propagandhi, μου άρεσαν πολύ! Btw, Vocalist σαν να άκουγα Goldfinger.. φτυστός όμως! ^^ Επισης για καποιο περιεργο λογο μου αρεσουν και οι Rancid αλλα δεν ξερω γιατι. Ο βασικότερος λόγος ΠΡΕΠΕΙ να είναι το OOC.. Λατρεία.. _\m/ Hardcore: Λογικα θα εννοεις τιποτα post-hardcore μπαντες και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μιλαμε καν για hardcore. Υπαρχει βεβαια και η ερωτηση, τι εννοεις οταν λες hardcore γιατι εμενα παει στο μυαλο σε exploited, discharge..Αν εννοεις την metal επανεκδοση του τοτε ανοιγουμε αλλο κεφαλαιο βγαζοντας φυσικα απο αυτο την αμερικανικη νεοσαβουρα που παιζει το ιδιο κομματι απλα με διαφορετικο ονομα μπαντας, τραγουδιου και χρωμα φραντζας του εκαστοτε frontman. Έλα μωρέ, έχεις καταλάβει τι γουστάρω δε μπορεί.. NoFX & Anti-flag που ανέφερες είναι 100% του στυλ που ψάχνω.. Propagandhi ως τώρα από το Topic.. Neeext! /Koritsi_Gia_PC
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για πλάκα στους πρότεινα ρε.Λοιπόν άντε επειδή ξύπνησα με κέφια άκουσε λίγο από Killing Joke.
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Scissorfight. Groovy πράματα. Αν ακούσετε το κομμάτι acid for blood και δεν γουστάρετε, δε σας έχω φίλους.
thanocaster Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μιλώντας για alternative κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες μπάντες και όχι όσο γνωστές θα έπρεπε να είναι: Soundtrack Of Our Lives (Mind the Gap, Nevermore, Infra Riot, Sister Surround) Super Furry Animals (Alternate Route to Vulcan Street, Run! Christian, Run!, Recepticle for the Respectable, Sidewalk Surfer Girl) Kula Shaker (Dance In Your Shadow, Shower Your Love, Tattva) Οι Έλληνες Transistor (So Bored, Follow Me, A Ghosty In Your Closet, For These Two)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μα μετά από αυτά που είπα, περιμένεις να μην έχω λιώσει τους Kennedys? Ας μην μπαίνουμε στον κόπο να αναφέρουμε τόσο obvious bands.. Δηλαδη να υποθεσω οτι εχεις ακουσει Black Flag, Circle Jerks, Bad Brains, Minor Threat, Descendents, 7 Seconds..... (Αμερικα μερια) ? Κατέβασα Propagandhi, μου άρεσαν πολύ! Btw, Vocalist σαν να άκουγα Goldfinger.. φτυστός όμως! ^^ Τοτε ακου και Pennywise και Black President. Να μην ρωτησω αν εχεις ακουμπησει Bad Religion, The Adolescents και Hasker Du. Οι Goldfinger καλοι ειναι. Εντιτ: Χτες βγηκε και ο νεος δισκος των Nofx.
livewire Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν έχετε πιάσει το νόημα παιδιά! Κορίτσι τσέκαρε εδώ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν έχετε πιάσει το νόημα παιδιά!Κορίτσι τσέκαρε εδώ. Ίσως το Blame on tomorrow να το έχω ακούσει πάνω από 1 φορά.. Όλα τα υπόλοιπα όμως.. Sorry livewire, αλλά imo είναι λίγο ΓΤΠ αυτά τα παιδιά Απορώ πως αρέσει (αντέχεται ουσιαστικά) στη νεολαία αυτή η συνεχόμενη, ενοχλητική και απαίσια κραυγή του τυπάκου.. Γούστα.. Pennywise και Black President, Hasker Du. On my way boss.. Εντιτ: Χτες βγηκε και ο νεος δισκος των Nofx. Να δούμε τι θα ακούσουμε.. Scissorfight. Groovy πράματα.Αν ακούσετε το κομμάτι acid for blood και δεν γουστάρετε, δε σας έχω φίλους. Κάφροι? Pliss no ban mee!! Neext neext! /Koritsi_Gia_PC
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Tην άκουσες ή μου φαίνεται;Θα σου λέμε μπάντες και θα τις απορρίπτεις;Χαλάρωσε, πάρε μια βαθειά αναπνοή και ψάξε εδώ: http://www.google.gr
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν έχετε πιάσει το νόημα παιδιά!Κορίτσι τσέκαρε εδώ. Βλεπεις τι συμβαινει οταν το metalcore γινεται mainstream. Σε λιγο θα βγει και η Βισση και θα τσιριζει σαν την Angela Gossow. Ίσως το Blame on tomorrow να το έχω ακούσει πάνω από 1 φορά.. Όλα τα υπόλοιπα όμως..Sorry livewire, αλλά imo είναι λίγο ΓΤΠ αυτά τα παιδιά Νομιζω οτι ειναι ευνοητο οτι το ποσταρε για πλακα ο ανθρωπος. Απλα ειδε τον τιτλο και προτεινε μια μπαντα που να τειρει ολα τα ειδη.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Επίσης ένα πολύ καλό Alternative συγκρότημα είναι οι Killers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.