adamakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ψαχνω ενα προγραμμα για να δημιουργω εξωφυλλα για dvd και cd αν υπαρχει προγραμμα που να κανει μονο αυτη τη δουλεια θα ηταν τελειο. αυτη η δυνατοτητα σιγουρα υπαρχει εγκατεστημενη σε αρκετα απο τα προγραμματα εγγραφης που κυκλοφορουν στην αγορα το θεμα ειναι οτι μου αρεσει να χρησιμοποιω ή αυθεντικο software ή freeware αυτη τη στιγμη εχω εγκατεστημενο το ashampoo burning studio 6 το οποιο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. any suggestions ???
adamakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 συμφωνουμε απολυτα σε αυτο το θεμα ειναι οτι κανει 60 δολλαρια. εγω θα το χρησιμοποιησω το πολυ 10 φορες το χρονο και θεωρω οτι δεν αξιζει να το αγορασω για τοσο λιγες χρησεις ανοιγοντας το θεμα ηλπιζα να μου πειτε κυριως για καποιο freeware. αν δεν υπαρχει θα καταφυγω στη λυση του Nero
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Φίλε μου ψάξε στο google για freeware cover designers.Κάτι θα βρεις.Δεν έχω κάτι υπόψην μου.
parsifal Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Για τσέκαρε μερικά από αυτά, τα περισσότερα είναι freeware...
marduc812 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εαν θέλεις μπορείς να δείς εδω... ελπιζω να σε βοηθησει γτ μ φανηκε πολυ απλο και ευκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.