nikos903 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 H mb σου έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών και ήχου (και ethernet) άρα με μία μνήμη και τον επεξεργαστή έχεις σύστημα, μετά θέλεις μόνο δίσκο για να μπείς σε σύστημα (και το κουμπι power_sw...). Καλύτερα να κάνεις φορμάτ στον δίσκο για να είσαι σίγουρος οτι δέν υπάρχει πρόβλημα και να αρχίσεις το pc απο την αρχή, μπορείς βέβαια να βάλεις και δεύτερο λειτουργικό στον ίδιο δίσκο χωρίς να χρειαστεί να σβήσεις το υπάρχων έτσι ώστε να πάρεις άμα θές κανένα αρχείο απο τον δίσκο. Το fixboot το δοκίμασες? Edit: Γατί δεν μπορείς να μπείς στο bios?
F33L Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Τελικά μόλις παρήγγειλα αυτήν την κάρτα. Για να δούμε.... περασε 1.5 βδομαδα κανα νεο?
georgep800 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 H mb σου έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών και ήχου (και ethernet) άρα με μία μνήμη και τον επεξεργαστή έχεις σύστημα, μετά θέλεις μόνο δίσκο για να μπείς σε σύστημα (και το κουμπι power_sw...).Καλύτερα να κάνεις φορμάτ στον δίσκο για να είσαι σίγουρος οτι δέν υπάρχει πρόβλημα και να αρχίσεις το pc απο την αρχή, μπορείς βέβαια να βάλεις και δεύτερο λειτουργικό στον ίδιο δίσκο χωρίς να χρειαστεί να σβήσεις το υπάρχων έτσι ώστε να πάρεις άμα θές κανένα αρχείο απο τον δίσκο. Το fixboot το δοκίμασες? Edit: Γατί δεν μπορείς να μπείς στο bios? Πρόβλημα στον δίσκο το αποκλείω καθώς στο servise τους το πήγα χωρίς αυτόν, μιας και νόμιζα πως εκεί οφειλόταν. Οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό. Πάντως το format στομ σκληρό δεν είναι λύση! Πρέπει απαραίτητα να τρέξω το λειτουργικό μιας και έχω εκεί πολύ σημαντικά δεδομένα. Το fixboot δεν το δοκίμασα καταρχήν γιατί πιστεύω ότι στην περίπτωση μου δεν γίνεται να το τρέξω... Στο bios δεν μπορώ να μπω καθώς το pc όταν ανοίξει, δείχνει κάποιες πληροφορίες στην οθόνη και πριν ακόμα φορτώσει τα windows, κλείνει μόνο του! περασε 1.5 βδομαδα κανα νεο? Με λίγα λόγια, το πρόβλημα παραμένει. Διάβασε αυτά που γράφω παραπάνω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.