slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Eίσαι σίγουρος ο,τι ήρθαμε με τη κιβωτό του Νώε στη γη και δεν είσαι σίγουρος για το αν όλα τα είδη που ζουν στο πλανήτη γη εξελίχθηκαν με το πέρασμα των χρόνων.Τεκμηριωμένα πράγματα δηλαδή.ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Κούλα μ' ακούς;
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καταλήψτε, καταλήψτε. Εγώ πιστεύω πως ο lucifer μας δημιούργησε επειδή βαριόταν.
afentiko7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 αλήθεια έχουν καταφέρει οι επιστήμονες να μας εξηγήσουν πως στο καλό στα 30 στη γερμανία μαζεύτηκαν τόσοι πυρηνικοί φυσικοί? Τους ευννούσε το κλίμα, τυχαία ή κάποιος τους μεταλαμπάδευσε γνώσεις. Γενικά όλη αυτή την πληθώρα τεχνολογίας, δε μου γεμίζει το μάτι ότι την δημιουργησε άνθρωπος.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 αρα ετσι οπως τα λες ολοι οι αλλοι που ειναι της εκλησιας και πιστευουν οτι μας εκανε ο θεος, ειναι μαλ...ες! ε? αυτο λες? Οχι, λέω ότι είναι πολύ μαλ...ες
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ρε δειτε κανενα ντοκυμαντερ του BBC για το διαστημα και μετα ελατε να τα πουμε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δώσε, βρε μοναχοφάη, μια χούφτα ποπκορν...
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δώσε, βρε μοναχοφάη, μια χούφτα ποπκορν...
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εχω αγωνια για την συνεχεια του τοπικ. Προβλέπω θεική παρέμβαση...
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και μιας και μαζευτικαμε ολοι οι επιστημονες εδω, ας μου εξηγησει καποιος. τη ειναι η βαρυτητα? τι ειναι αυτο που μας τραβαει προς τη γη? σε αυτο οι επιστημονες δεν εχουν καταληξει πουθενα.... μη πει κανεις για μαζα κτλ κτλ γιατι θα γελασω
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 αλήθεια έχουν καταφέρει οι επιστήμονες να μας εξηγήσουν πως στο καλό στα 30 στη γερμανία μαζεύτηκαν τόσοι πυρηνικοί φυσικοί? Τους ευννούσε το κλίμα, τυχαία ή κάποιος τους μεταλαμπάδευσε γνώσεις. Γενικά όλη αυτή την πληθώρα τεχνολογίας, δε μου γεμίζει το μάτι ότι την δημιουργησε άνθρωπος. Μπορεις να το κανεις πιο λιανα για να το καταλαβουμε και εμεις οι ανθρωποι ?
evabb Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και μιας και μαζευτικαμε ολοι οι επιστημονες εδω, ας μου εξηγησει καποιος. τη ειναι η βαρυτητα? τι ειναι αυτο που μας τραβαει προς τη γη? σε αυτο οι επιστημονες δεν εχουν καταληξει πουθενα.... μη πει κανεις για μαζα κτλ κτλ γιατι θα γελασω κοτζαμ cern τι το ανοιξαμε; για να απαντησουμε σε αυτο το ερωτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.