slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ωραία, άρα το point σου είναι ο,τι κάποιος μας πέταξε στη γη ως homo sapiens και μας έχτισε πυραμίδες κλπ;
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Κι εσύ δώσε λίγο βάση σε αυτά που σου λένε και δες και τα λινκ που σου ποστάρουν πριν απαντάς σε αυτά. Όσο και να εκτιμώ την διάθεση που δείχνεις για αμφισβήτηση σε αυτά που πολύς κόσμος θεωρεί δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα, το να αμφισβητείς την εξέλιξη των ειδών είναι λιγάκι... ξεπερασμένο να το πω? offtopic. χαιρομαι που το αναγνωριζεις αυτο. παντα ετσι ημουν και τα αμφισβητουσα σχεδον ολα. εχω κανει απειρες συζητησεις για διαφορα θεματα και κανεις ποτε δε μπορεσε να με βγαλει λαθος εστω και αν το εκανα επειτηδες λεγοντας πραγματα που δε στεκουν. ηθελα να αποδειξω οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, αλλα δε μπορουμε ΚΑΜΙΑ θεωρια να αποριψουμε αν δεν εχουμε αποδειξεις οτι ΔΕΝ ισχυει....
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μα υπάρχουν αποδείξεις τόσα κοκκαλάκια έχουν βρει ρε κουτό.
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ωραία, άρα το point σου είναι ο,τι κάποιος μας πέταξε στη γη ως homo sapiens και μας έχτισε πυραμίδες κλπ; το point μου ειναι οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο! δεν ειμαι εδω για να δωσω απαντησεις. ειμαι εδω για να κανω ερωτησεις για να αποδειξω οτι οι θεωριες-νομοι που πιστευουν πολλοι, δε μπορουν να απαντησουν στις ερωτησεις που κανω εγω. αρα αφου δε μπορουν να απαντησουν τοτε δεν ισχυουν! καπου αλλου ειναι η αληθεια αλλα δε ξερω που... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ---------- Μα υπάρχουν αποδείξεις τόσα κοκκαλάκια έχουν βρει ρε κουτό. και εξωγηινους ειπαν το βρηκαν.... αρα με αυτη τη λογικη τοτε υπαρχουν και εξωγηινοι
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 γιατι ψηλωσε? ποιος ο λογος να ψηλωσει? για να φτασει τον ηλιο? :lol: Δικαίωμα ψήφου λέει. Γινεσαι κακος.
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 γιατι ασχολεισε με τις τριχες?μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα δεν ειναι το θεμα μας. οπως ηταν ο ανθρωπος των σπηλαιων τοτε, ετσι ειναι και σημερα με μικρες διαφορες οπως λες αλλα η βασικη λειτουργια ειναι η ιδια. νερο επεινε τοτε, νερο και σημερα σεξ εκανε τοτε, σεξ και σημερα 1 καρδια ειχε τοτε, 1 και σημερα 2 αφτια ειχε τοτε, 2 και σημερα που ειναι η εξελιξη? και ποια είναι; Οι τρίχες είναι εξέλιξη σίγουρα.Επίσης και τα δόντια.Επίσης και το σχήμα του κρανίου.Επίσης και το ύψος.Επίσης και ο μέσος όρος ηλικίας.Επίσης.Επίσης.Επίσης.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ. Το ο,τι ο άνθρωπος (λέω εγώ τώρα χωρίς να ξέρω έτσι;προς θεού) είναι 1,80 και ο σκύλος 40 εκατοστά είναι επιλογή της φύσης.Είχαμε 10 οργανισμούς που αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν με τα δεδομένα που τα πρόσταξε η φύση να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο πλανήτη.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 aledjo τα πιο πολλα που λες απαντιούνται αλλά σου κόλλησε τώρα ότι όλες οι θεωρίες και οι νόμοι είναι αβάσιμοι. Η επιστήμη στηρίζεται στο πείραμα και την απόδειξη. Τώρα εσύ έπιασες και την προβληματική θεωρία της εξέλιξης αλλά γενικά τεκμηριωμένες απαντήσεις υπάρχουν για πολλα πράγματα και είναι βλακεία να ρωτάμε άσχετους για να αποδείξουμε πως δεν υπάρχουν απαντησεις. πχ αν με ρωτησεις γιατί το φως διαθλάται δεν θα ξέρω, αν ψάξεις όμως καμιά επιστημονική μελέτη θα έχει την απάντηση. Αλλά αν δεν πιστεύεις στην θεωρία της εξέλιξης σε τι πιστεύεις? Στον θεο? [Είμαστε offtopic ομαδικώς]
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 είναι επιλογή της φύσης. στα πουλια γιατι εδωσε φτερα για να πετανε? ηταν καποτε μικρα ζωακια που πηδαγανε απο τα δεντρα και πεφτανε κατω, και η εξελιξη της φυσης αποφασισε να τους δωσε φτερα για να μη πεφτουν και σκωτονονται? αν το παρουμε ετσι τοτε ας αρχισουμε ολοι μαζι να πεφτουμε απο τις ταρατσες μπας και εχουμε την εξελιξη της φυσης και μας δωσει φτερα....
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Άλλο είδος ο άνθρωπος, άλλο είδος το ζώο, άλλο είδος ο Στάθης Ψάλτης.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 στα πουλια γιατι εδωσε φτερα για να πετανε?ηταν καποτε μικρα ζωακια που πηδαγανε απο τα δεντρα και πεφτανε κατω, και η εξελιξη της φυσης αποφασισε να τους δωσε φτερα για να μη πεφτουν και σκωτονονται? αν το παρουμε ετσι τοτε ας αρχισουμε ολοι μαζι να πεφτουμε απο τις ταρατσες μπας και εχουμε την εξελιξη της φυσης και μας δωσει φτερα.... Έγινε κάποτε μια τυχαία μετάλλαξη και τα άκρα κάποιοων οργανισμών εξείχθηκαν σταδιακά μέσω και άλλων μεταλλάξεων σε φτερά. Το είδος πλεονεκτούσε, επιβίωσε και διαιωνίστηκε. Μετά μέσω άλλων τυχαίων μεταλλάξεων βγήκαν πολλά είδη πουλιών. Εντάξει καλύφθηκες?
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 aledjo τα πιο πολλα που λες απαντιούνται αλλά σου κόλλησε τώρα ότι όλες οι θεωρίες και οι νόμοι είναι αβάσιμοι. Η επιστήμη στηρίζεται στο πείραμα και την απόδειξη. Τώρα εσύ έπιασες και την προβληματική θεωρία της εξέλιξης αλλά γενικά τεκμηριωμένες απαντήσεις υπάρχουν για πολλα πράγματα και είναι βλακεία να ρωτάμε άσχετους για να αποδείξουμε πως δεν υπάρχουν απαντησεις. πχ αν με ρωτησεις γιατί το φως διαθλάται δεν θα ξέρω, αν ψάξεις όμως καμιά επιστημονική μελέτη θα έχει την απάντηση. Αλλά αν δεν πιστεύεις στην θεωρία της εξέλιξης σε τι πιστεύεις? Στον θεο? [Είμαστε offtopic ομαδικώς] δε πιστευω στη θεωρια τις εξελιξης. οσο για το θεο εχω και γι'αυτον μπολικες ερωτησεις που δε μπορει κανεις να απαντησει. εχω ενα προαισθημα οτι ειμαστε απο αλλου! so simple
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 δε πιστευω στη θεωρια τις εξελιξης.οσο για το θεο εχω και γι'αυτον μπολικες ερωτησεις που δε μπορει κανεις να απαντησει. εχω ενα προαισθημα οτι ειμαστε απο αλλου! so simple α λες δηλαδή ότι ήρθαμε από το διάστημα. Γιατί όμως το λες αυτό, απλή διαίσθηση ή για κάποιον λόγο? [αν δεν πιστεύεις στην θεωρία της εξέλιξης : 1.Τα ζώα ήρθαν και αυτά απο το διάστημα ή ξαφνικά φύτρωσαν στην γη 10000000 είδη οργανισμών? 2.Εκεί που ήμασταν πριν έρθουμε φυτρώσαμε αυτομάτως σε αυτή την μορφή, δεν εξελιχθήκαμε από κάτι άλλο?]
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Mα τι σχέση έχει αυτό;Μπορεί να είμαστε από αλλού αλλά σίγουρα εξελιχθήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.