Προς το περιεχόμενο

The truth is out there

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον πιστεύετε ή τον θεωρείτε τρελό?

Είναι εφικτό;

Ότι και να πούμε είναι εικασίες. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχουν πολιτισμοί περισσότερο ανεπτιγμένοι από τον δικό μας (ο οποίος είναι και σχετικά μικρός σε ηλικία) που έχουν και την τεχνολογία να μας επισκεφτούν. Ούτε βέβαια μπορεί κανείς να το αποδείξει, τουλάχιατον από αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Υπαρχει:

Για να την ακουμε στερεοφωνικα.

LOL

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτια και ματια;

Εγω απο τον ale θα περιμενα να ρωτησει κατι οπως...

γιατι οι ανδρες εχουν ρωγες, τι ρολο παιζουν και που χρειαζονται... :P

TIP: δεν ειναι για να κρεμαμε χαλκαδες. B)

Υπαρχει εξηγηση βεβαια.

Δημοσ.

Τimour + million voices: Ok, άμα υπάρχουν τρόποι που έχουν βρει οι εξωγήινοι (σκουληκότρυπες κλπ) για να ταξιδεύουν ταχύτερα στο χωροχρόνο τότε συμφωνώ.Απλά ήθελα να πω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουν εφεύρει όχημα που να ταξιδεύει με ταχύτητα μεγαλύτερη ή ίση της ταχύτητας του φωτός.Ακόμα και να το έχουν καταφέρει θα χρειαστούν δις. έτη φωτός για να φτάσουν στο πλανήτη μας αν η απόσταση είναι μεγάλη.Θα πεθάνουν στο δρόμο δηλαδή εκτός άμα βρήκαν το χάπι της αθανασίας.Πάντως πιο λογικό μου ακούγεται με τη κοινή ανθρώπινη λογική μου ΝΑΙ να υπάρχει και αλλού ζωή εκτός της γης και όχι μόνο σε μορφή μονοκύτταρου οργανισμού απλά θα είναι τρομερά δύσκολο να έρθει σε επαφή μαζί μας για τεχνικούς λόγους.

Δημοσ.

ΕΛΑΤΕ ρε παιδια!

ποια εξελιξη των ειδων?

ειναι εξελιξη το οτι η λεκανη της γυναικας ειναι φτιαχμενη ωστε ετσι να εχει πιο ευκολο ανοιγμα ποδιων απ'οτι ο αντρας?

πως εγινε αυτο? απο τη πολυ χρηση πετσικαρισε η λεκανη?

ο καθενας λεει της μα...ιες του! ολοι οι "επιστημονες" λενε κατι για να λενε.

εγω βαζω ερωτησεις που καμια απο τις θεωριες τους δε μπορει να εξηγησει....

εγω πιστευω οτι εχουμε ερθει απο αλλου και οχι στην εξελιξη.

Δημοσ.
Πες το κι έτσι.

και το επομενο μοντελο πως ηξερε οτι πρεπει γεννηθει με το ιδιο "ελατωμα"?

και αν ισχυει αυτο που λες τοτε γιατι το επομενο μοντελο βγαζει και αυτο τριχες στα ποδια αφου για μια ολοκληρη ζωη το προηγουμενο μοντελο τις ξυριζει?

Δημοσ.
Δεν εξαφανίζονται οι τρίχες απ' τη μια ώρα στην άλλη ρε.

τοτε γιατι δε βγαζουν στο προσωπο οπως οι αντρες?

Δημοσ.
Γιατί έχουν άλλες ορμόνες.

ελα ρε!

σοβαρα? τι λες τωρα?

εγω τι λεω εδω και τοσες σελιδες?

φυσικα εχουν αλλες ορμονες.... ειναι αλλιως φτιαχμενες

Δημοσ.

Ωραία...εσύ μίλησες για τρίχες και σου απάντησα.Τι προσπαθείς να μου πεις τώρα;

Δημοσ.
ΕΛΑΤΕ ρε παιδια!

ποια εξελιξη των ειδων?

ειναι εξελιξη το οτι η λεκανη της γυναικας ειναι φτιαχμενη ωστε ετσι να εχει πιο ευκολο ανοιγμα ποδιων απ'οτι ο αντρας?

πως εγινε αυτο? απο τη πολυ χρηση πετσικαρισε η λεκανη?

ο καθενας λεει της μα...ιες του! ολοι οι "επιστημονες" λενε κατι για να λενε.

εγω βαζω ερωτησεις που καμια απο τις θεωριες τους δε μπορει να εξηγησει....

εγω πιστευω οτι εχουμε ερθει απο αλλου και οχι στην εξελιξη.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εχουμε ερθει (λογικα θα εννοεις μονο τους ανθρωπους) απ' αλλου (απο που δηλαδη?) βασιζομενος στο οτι εχουμε 2 αυτια και οτι η λεκανη της γυναικας ειναι φτιαγμενη για πηδημα (και οχι κυοφορηση). Οκ.

Αν παντως ημουν τιποτα βιολογος ανθρωπολογος και μου ερχοσουν με ερωτησεις του στυλ "γιατι οι γυναικες δεν βγαζουν γενια" και "γιατι οι αντρες εχουν ρωγες" βγαζοντας σκαρτη την επιστημη και τις θεωρειες της (που δεν ειναι θεωρειες αλλα νομοι) θα σε χτυπαγα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...