Προς το περιεχόμενο

The truth is out there

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειμαι εδω για να κανω ερωτησεις για να αποδειξω οτι οι θεωριες-νομοι που πιστευουν πολλοι, δε μπορουν να απαντησουν στις ερωτησεις που κανω εγω.

αρα αφου δε μπορουν να απαντησουν τοτε δεν ισχυουν!

Σ' αυτό κάνεις λάθος. Μπορούν να απαντήσουν και πολύ ικανοποιητικά μάλιστα. Τώρα αν εσύ ψάχνεις αποδείξεις του τύπου 1+1=2 δε πρόκειται να τις βρεις.

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα ρε αλετζό σου απαντάνε τα παιδιά και λες άρες μάρες κουκουνάρες.

Δημοσ.
Μα ρε αλετζό σου απαντάνε τα παιδιά και λες άρες μάρες κουκουνάρες.

ποιος απαντησε και τι ειπε?

εγω δε βλεπω καμια απαντηση σε καμια ερωτηση, αντιθετο διαφωνουν!

Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις;

Γιατί η βαρυτική δύναμη δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα..
Δημοσ.

Νομίζω απαντήθηκαν ερωτήσεις σου οι οποίες με ένα μικρό διαβασμάτάκι στο internet ακόμα μπορούν να σου λυθούν.'Εχεις έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων.

Δηλαδή:

Στην Βιολογία με τον όρο εξέλιξη περιγράφεται η αλλαγή των κληρονομούμενων χαρακτηριστικών ενός πληθυσμού από γενεά σε γενιά. Τα χαρακτηριστικά καθορίζονται από την έκφραση των γονιδίων που αντιγράφονται και μεταφέρονται στην επόμενη γενιά κατά την αναπαραγωγή. Μεταλλάξεις και άλλες τυχαίες αλλαγές στα γονίδια έχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν την εμφάνιση νέων ή αλλαγμένων χαρακτηριστικών, διαφορών στο γενετικό υλικό, που κληρονομούνται στους οργανισμούς. Το φαινόμενο της εξέλιξης λαμβάνει χώρα όταν οι κληρονομούμενες διαφορές γίνονται πιο κοινές ή πιο σπάνιες σε έναν πληθυσμό, είτε μη τυχαία μέσω της φυσικής επιλογής είτε τυχαία μέσω γενετικής μετατόπισης (μεταλλάξεις).

Αυτό είναι ο ορισμός της εξέλιξης.Προφανώς δε τον έχεις διαβάσει καν και είσαι τόσο σίγουρος πως οι άνθρωποι ξαφνικάν πετάχθηκαν στη γη με τη μορφή που έχουν σήμερα από κάποιους εξωγήινους για να συνεχιστεί το συμπαντικής σημασίας είδος μας.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.Το αν πεταχθήκαμε όμως ή όχι σαν αστερόσκονη αυτό ναι είναι αμφισβητίσιμο και δέχομαι την οποιαδήποτε μπούρδα θέλει να προτείνει ο καθένας για να το εξηγήσει.Σωστά;

Δημοσ.

@slygeo87 αυτο που λες δεν απανταει σε τιποτα.

εγω σε ρωταω να μου απαντησεις βαση αυτου πως γινεται η λεκανη της γυναικας να ειναι διαφορετικη απο τον αντρα!

τυχαιο ηταν?

πως γινεται να υπαρχει ο αντρας και η γυναικα?

δηλαδη βαση του κειμενου σου, η γυναικα ηταν "Μεταλλάξεις και άλλες τυχαίες αλλαγές στα γονίδια" και απο αντρας εγινε γυναικα?

Δημοσ.
ξεχασες το πιο σημαντικο!

οι γυναικες μπορουν να κανουν σεξ ολη μερα ενω οι αντρες οχι!

ισοτητα σου λεει μετα!

...καλά τα λέει ο aledjo.

Υπάρχει ΚΑΙ γι' αυτό εξήγηση.

Για δείτε και κα'να φιλμ να ξεστραβωθείτε

Δημοσ.
εγω σε ρωταω να μου απαντησεις βαση αυτου πως γινεται η λεκανη της γυναικας να ειναι διαφορετικη απο τον αντρα!

τυχαιο ηταν?πως γινεται να υπαρχει ο αντρας και η γυναικα?

Τι πως γίνεται ρε παληκάρι μου.Κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στη γη δημιουργήθηκαν ο άντρας και η γυναίκα.Άλλα χαρακτηριστικά ο άντρας άλλα η γυναίκα.Ο βαλσαμομένος σου απάντησε στο συγκεκριμένο.Είπε πως έχει τέτοια λεκάνη γιατί προορίζεται απ' τη φύση της να κυοφορήσει.Να γίνει μητέρα.Να φέρει παιδί στο κόσμο.Τι στο διάολο δε καταλαβαίνεις;

Δημοσ.
Είπε πως έχει τέτοια λεκάνη γιατί προορίζεται απ' τη φύση της να κυοφορήσει.Να γίνει μητέρα.Να φέρει παιδί στο κόσμο.

...μόνο κατόπιν οργασμού, μη ξεχνιόμαστε

Δημοσ.
Τι πως γίνεται ρε παληκάρι μου.Κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στη γη δημιουργήθηκαν ο άντρας και η γυναίκα.Άλλα χαρακτηριστικά ο άντρας άλλα η γυναίκα.Ο βαλσαμομένος σου απάντησε στο συγκεκριμένο.Είπε πως έχει τέτοια λεκάνη γιατί προορίζεται απ' τη φύση της να κυοφορήσει.Να γίνει μητέρα.Να φέρει παιδί στο κόσμο.Τι στο διάολο δε καταλαβαίνεις;

ααα καλααα δε με καταλαβενεις!

"Κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στη γη δημιουργήθηκαν ο άντρας και η γυναίκα"

δεν ειναι εξηγηση αυτο...

και γιατι δεν υπαρχει μονη της η γυναικα να γεναει τα παιδια χωρις την αναγκη του αντρα?

πως εξηγεις την υπαρξη του αντρα? γιατι αυτος να εχει το σπερμα?

γιατι δεν υπαρχει και τριτο ατομο?

"Είπε πως έχει τέτοια λεκάνη γιατί προορίζεται απ' τη φύση της να κυοφορήσει.Να γίνει μητέρα.Να φέρει παιδί στο κόσμο"

πως το ηξερε η φυση οτι η γυναικα να γεναει παιδια ωστε ετσι να τη βοηθησει?

ποιος αποφασισε οτι μονο τα θυληκα θα γενανε και τα αρσενικα θα εχουν το σπερμα?

τυχαια μεταλλαξη ειναι αυτο σε ολα τα ζωα?

Δημοσ.

α και μη ξεχασουμε το ποιο σημαντικο που καμια επιστημη δε μπορεσε να εξηγησει!

ΤΑ συναισθηματα!

χαρα, λυπη, αγαπη, καψουρα κτλ κτλ

βιολογικη μεταλαξη ειναι και αυτο?

Δημοσ.

Όχι τα συναισθήματα μας τα έκαναν ένεση τα βρυλ.Oh, wait, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των έμβιων (γήινων in particular) όντων.

Δημοσ.

και γιατι δεν υπαρχει μονη της η γυναικα να γεναει τα παιδια χωρις την αναγκη του αντρα?

πως εξηγεις την υπαρξη του αντρα? γιατι αυτος να εχει το σπερμα?

γιατι δεν υπαρχει και τριτο ατομο?

πως το ηξερε η φυση οτι η γυναικα να γεναει παιδια ωστε ετσι να τη βοηθησει?

ποιος αποφασισε οτι μονο τα θυληκα θα γενανε και τα αρσενικα θα εχουν το σπερμα?

τυχαια μεταλλαξη ειναι αυτο σε ολα τα ζωα?

aledjo, o καθηγητής που σας έκανε βιολογία, ξέρεις μήπως αν ζει ;

Δημοσ.
μια γυναικα μπορει να κανει σεξ με 30 αντρες σε μια μερα.

εσυ μπορεις να κανεις σεξ με 30 γυναικες σε μια μερα?

...οταν έχει περίοδο όμως? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...