Προς το περιεχόμενο

The truth is out there

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ξερω οτι δεν ειμαστε μονοι οι ανθρωποι στο κοσμο αυτο.

καθημερινα βλεπω αντικειμενα σε διαφορα χρωματα, ξανθα, μελαχρινα, καστανα, κοκκινα, λαχανι, και καποιες φορες εχουν και ρουχα...

και στη τηλεοραση αυτα δειχνουν 24/24 ωρες.

μαλιστα το τελευταιο καιρο καποιο απο αυτα λεει και τη "προγνωση του καιρου" σε ελευθερη μεταφραση στην ανθρωπινη γλωσσα!

Δημοσ.

Οk θεωρόντας δεδομένο την ύπαρξη εξωγήινης ζωης έχω κάποιες απορίες:

α)Για ποιό λόγο οι κυβερνήσεις να προσπαθούν να το συγκαλύψουν;Δεν απαντάει ακριβώς ο ντόκτορ νομίζω.

β)Κατά πόσο είναι εφικτό να μας επισκεφθεί κάποιος και πόσα έτη φωτός ταξιδεύει για να φτάσει στο πλανήτη μας;WTF?Τόσο προηγμένη τεχνολογία έχουν;

γ)Γιατί δε προσπαθούν οι εξωγήινοι να έρθουν σε επαφή μαζί μας και απλά έρχονται μόνο για λίγο και φεύγουν;

δ)Υπάρχουν γυναίκες με 3 βυζιά τελικά;

ε)Η μυστική υπηρεσία MEN IN BLACK είναι αλήθεια ή μύθος;

• Super Moderators
Δημοσ.
Οk θεωρόντας δεδομένο την ύπαρξη εξωγήινης ζωης έχω κάποιες απορίες:

α)Για ποιό λόγο οι κυβερνήσεις να προσπαθούν να το συγκαλύψουν;Δεν απαντάει ακριβώς ο ντόκτορ νομίζω.

β)Κατά πόσο είναι εφικτό να μας επισκεφθεί κάποιος και πόσα έτη φωτός ταξιδεύει για να φτάσει στο πλανήτη μας;WTF?Τόσο προηγμένη τεχνολογία έχουν;

γ)Γιατί δε προσπαθούν οι εξωγήινοι να έρθουν σε επαφή μαζί μας και απλά έρχονται μόνο για λίγο και φεύγουν;

ε)Η μυστική υπηρεσία MEN IN BLACK είναι αλήθεια ή μύθος;

Στατιστικά και μόνο θεωρώ ότι η ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας είναι δεδομένη. Είτε είναι σε μορφή μονοκύτταρων οργανισμών είτε είναι σε μορφή πράσινων πλασμάτων με ακτίνες laser από τα μάτια.

Το ερώτημα για μένα είναι άλλο. ΟΚ, έχουν την τεχνολογία να ταξιδέψουν αρκετά έτη φωτός. Εδώ θα έρθουν; Να κάνουν τι, να πιούν το ρούμι μας; Αν έχουν τόση υπέροχη τεχνολογία, δεν πάνε να βρουν κανάν άλλο πλανήτη που θα'χει και κανά μπαρ της προκοπής να σερβίρει Pan Galactic Gargle Blaster;

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι μας έχουν επισκεφτεί και παλιότερα.Και μας έχουν δώσει ήδη την τεχνολογία τους.

Και πως μας άφησαν μόνους μας για να μάθουμε πώς δουλεύει η τεχνολογία τους.

Δημοσ.

Τελευταία, έχω την απορία, γιατί μόνο ο δικός μας πλανήτης να έχει τις συνθήκες για να αναπτύξει τέτοια χλωρίδα και πανίδα.

Δεν είναι αδικία;

Δημοσ.

Κατ'αρχάς είμαι εδώ και χρόνια πεπεισμένος πως η ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Το αν μας έχουν επισκεφτεί ήταν το ερώτημα στο οποίο θα κράταγα τις επιφυλάξεις μου, παρ'όλο που και αυτό το πιστεύω.

Αν το βίντεο είναι αυθεντικό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτά που πιστεύουμε απλώς επιβεβαιόνοντε. Είναι άλλο να το ακούς απο ένα αξιόπιστο πρόσωπο και άλλο από τον Χαρδαβέλα και την παρέα του.

...

Η γνώμη μου είναι πως όλη αυτή η συγκάληψη είναι συνειδητή επιλογή, αλλά όχι των κυβερνήσεων. Αλλιώς θα αντιμετώπιζε ο άνθρωπος του 1960 την αποκάλυψη πως ένας άγνωστος, και τεχνολογικά ανώτερος, πολιτισμός, και αλλιώς ο άνθρωπος του 2010, έχοντας φάει στη μάπα ταινίες με την ανάλογη θεματολογία. Έχει οριμάσει ο άνθρωπος πλέον με αυτή την ιδέα, και σε ενδεχόμενη αποκάλυψη της ύπαρξής τους θα αντιδράσει πιο ψύχραιμα.

Και που ξέρεις ότι δεν βρίσκοντε στη Γη εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια?

Όπως υπάρχουν και άντρες με δυο πέοι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειχα κρατησει την ειδηση και στο αρχειο μου:

alienasa.jpg

εντάξει αυτονόητα πράγματα...

Δημοσ.

Ποσο εγωιστικο και μικρομυαλο ειναι αραγε το να πιστευει κανεις οτι το χωρις ευκολα προσδιορισιμα ορια συμπαν εχει την τυχη να φιλοξενει μονο εμας?

Χμμμμμ ναι,οι αιωνες σκοταδισμου και χειραγωγησης ειναι πολυ δυσκολο να παραμεριστουν η μηπως τελικα η αληθεια ειναι δυσκολο πραγμα πολλες φορες?

Δημοσ.

on topic:

εγω πιστευω οτι εμεις δεν ειμαστε τυχαια εδω. δε εχουμε ολα αυτα που μας χρειαζονται τυχαια.

δηλαδη 2 ματια, 2 αφτια, 2 ποδια, μυαλο κτλ και επισης ολα τα αλλα ζωα που υπαρχουν δεν ειναι τυχαια.

καποιος καπου καποτε ηταν που μελετησε οτι ετσι πρεπει να ειμαστε.

ισως καποτε καπου ζουσαμε μακρια και επρεπε να μεταφερουμε την υπαρξη μας και αλλου.

ετσι βρηκαμε τη γη ως ενα απο τα σημεια που μπορουμε να ζησουμε και μεταφεραμε μερικα ειδη (κιβωτος του νωε).

ειμαι αναμεσα σε 2

1) ειμαστε εδω επειδη δε συνεχιζοταν η ζωη αλλου και αναγκαστικα βρικαμε μερος για να συνεχισουμε να ζουμε

2) μας στειλανε εδω ως πειραμα. μας σχεδιασανε και μας αφησαν εδω να δουνε τι μπορουν να κανουμε, μεχρι που μπορουμε να φτασουμε κτλ κτλ

ισως η ζωη να μην ειναι ετσι οπως εμεις νομιζουμε. μπορει και οι αλλοι πλανητες που εχουμε γυρω μας να υπαρχει ζωη αλλα οχι ετσι τη ξερουμε εμεις...

πχ. μπορει οι πετρες εκει να μιλανε, μπορει το χωμα να σκεφτεται...

λεμε τωρα... μπορει να ειναι κατι που εμεις δε βλεπουμε, μπορει οτιδηποτε!

Δημοσ.

Mπορεί και ο Ισπανός να βγάλει γένια κάποτε.Το θέμα είναι τι είναι τεκμηριωμένο για να έχουμε μια Α' άποψη.

Δημοσ.
Mπορεί και ο Ισπανός να βγάλει γένια κάποτε.Το θέμα είναι τι είναι τεκμηριωμένο για να έχουμε μια Α' άποψη.

αυτα τα πραγματα ειναι περισσοτερο θεμα επιλογης και γενικοτερης κοσμοθεωρησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...