thanisos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους... Ως γνωστόν το PS3 παίζει PAL και NTSC games. Σκέφτομαι να αγοράσω παιχνίδια απο το Ebay τα οποία ειναι κυρίως σε format NTSC. Αυτό που ρωτάω ειναι αν τα NTSC θα έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας με αυτα των PAL σε μια Full HDTV Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα παρακαλώ ας απαντήσει Ευχαριστώ
KleKoR Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Θα παίζουν καλύτερα και από τα PAL Θα παίζουν το ίδιο με τα PAL...
basilis5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εγω που χω παιχνδια απο αμερικα δεν εχω δει καμια διαφορα με αντιστοιχα ευρωπαικα ο φιλος γκερουντος μαλλον εννοει πως θα παιζουν καλυτερα δεδομενου πως θα χεις την τσεπη γιοματη απο ευρω ενω τα παιζεις, τα ευρω που θα χεις γλυτωσει! σαν διαφημιση του τζαμπο ακουγομαι
Antretng Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εγω που χω παιχνδια απο αμερικα δεν εχω δει καμια διαφορα με αντιστοιχα ευρωπαικα ο φιλος γκερουντος μαλλον εννοει πως θα παιζουν καλυτερα δεδομενου πως θα χεις την τσεπη γιοματη απο ευρω ενω τα παιζεις, τα ευρω που θα χεις γλυτωσει! σαν διαφημιση του τζαμπο ακουγομαι Μπαααα, μάλλον του factory outlet... τσαμπα-man
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το ίδιο θα είναι. Και τα PAL και τα NTSC τώρα πιά τρέχουν σε 60Hz.
Dr_Slump Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει PAL και NTSC όταν μιλάμε για σήματα 720p και 1080i/p.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει PAL και NTSC όταν μιλάμε για σήματα 720p και 1080i/p. Το ξέρω, απλά λέγοντας PAL εννούσα τα ευρωπαικά games, έχοντας στο νού μου τα παιχνίδια του X360 που είναι region locked.
gtaivpc Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Βασικα η μονη διαφορα που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα NTSC εχουν λιγο πιο βαθυ χρωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.