Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθhνού gps

gechro13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

είμαι νεότατο μέλος και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απλές απορίες

1) Αν αγοράσω ένα απλό κ φτηνό gps μπορώ να βάλω όποιο πρόγραμμα επιθυμώ?

2) Η αναβάθμιση χαρτών τελικά είναι δωρεάν από τις εταιρείες? Ρώτησα σε ένα πολυκατάστημα και δεν έβγαλα άκρη ομολογώ.

Δημοσ.

1) Φθηνο που βαζεις "σχεδον" οτι θελεις ειναι το Navigon 1200

2)Οι αναβαθμησεις δεν ειναι τσάμπα (κατα κανόνα) έκτος σε κάποια πιο ακριβότερα μοντέλα κ αυτο για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Δημοσ.

δεν ξερω που μενεις βεβαια,ποσο το χρειαζεσαι και αν προκειται για δουλεια αλλα οσο και να σου φανει παραξενο, το να πηγαινεις παντα με ακριβεια και ταχυτητα στον προορισμο δεν νομιζω οτι ειναι πραγματικα αυτο που θες

με λιγα λογια τα απροοπτα πολλες φορες ειναι ολα τα λ7,αν βεβαια μιλαμε για βολτες και ταξιδια

Δημοσ.

Νομιζω η πιο καλη φτηνη λυση συτη τη στιγμη ειναι το turboX με ginius driver (καινουργιο προγραμμμα) και χαρτες της GI.

Δεν βλεπω τον λογο να παρεις καποιο Rye traveler με τα ιδια λεφτα και να βαλεις παρανομο destinator.

Δημοσ.

σωστος ο Γιαννης αλλα άποψη μου ειναι οτι ειναι μονόδρομος να παρει καποιος Gps που θα το ξεκλειδώσει, γιατι δεν μπορείς να δινεις π.χ 90ευρα σε μια εταιρία μελλοντικά για αναβάθμιση οταν τοσο κοστίζει ενα καινούργιο το gps!

Δημοσ.
σωστος ο Γιαννης αλλα άποψη μου ειναι οτι ειναι μονόδρομος να παρει καποιος Gps που θα το ξεκλειδώσει, γιατι δεν μπορείς να δινεις π.χ 90ευρα σε μια εταιρία μελλοντικά για αναβάθμιση οταν τοσο κοστίζει ενα καινούργιο το gps!

Μεχρι τωρα τουλαχιστον οι αναβαθμισεις σε destinator κια χαρτες gi ειναι δωρεαν.

Δημοσ.

Για destinator δεν ξέρουμε, υπάρχει μια στασιμότητα ύποπτη, αλλά για giniusdriver σίγουρα 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Προτείνω Mio γιατί όταν ξεκλειδώνουν δέχονται περισσότερα απο Navigon. Επίσης προτείνω 4.5'' οθόνη απο 3''. Η διαφορά στην τιμή αξίζει και βγάζει τα λεφτά της. Βέβαια αν δεν διαθέτεις χρήματα και το navigon 1200 max θα σου κάνει τη δουλειά σου

Δημοσ.

κοιταξε αυτό εδω το mio

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926032

το έβαλαν σε προσφορά σήμερα. το είχαν 94 ευρώ και σήμερα το έχουν 78 ευρώ. 16 ευρω κάτω!!!!!! το πηρα πριν 3 μέρες σε ένα φίλο και είναι τέλειο. δεν θα χρειαστεί να το σπάσεις για να βάλεις καποιο άλλο προγραμμα γιατι αυτό είναι απλα φοβερό. δεν θα έχεις κανένα προβλημα πιστεψε με.

επίσης έχει και 2 χρόνια εγγύηση και ανανέωση χαρτων δωρεάν μέσω ιντερνετ. τσιμπα το όσο είναι καιρος. με για σου......

Δημοσ.

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα, κάποιοι μάλλον δεν παρακολουθείτε τα δρώμενα...

Δημοσ.
Δηλαδή?

ΥΓ. Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιου είδους ποστ με υπονούμενα αλλά χωρίς καμία πληροφορία

Νομιζα οτι μονο εγω δεν ειχα καταλαβει τον συμφοριτη πιο πανω...Ευτυχως δεν ειμαι μονος....

Δημοσ.
κοιταξε αυτό εδω το mio

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926032

το έβαλαν σε προσφορά σήμερα. το είχαν 94 ευρώ και σήμερα το έχουν 78 ευρώ. 16 ευρω κάτω!!!!!! το πηρα πριν 3 μέρες σε ένα φίλο και είναι τέλειο. δεν θα χρειαστεί να το σπάσεις για να βάλεις καποιο άλλο προγραμμα γιατι αυτό είναι απλα φοβερό. δεν θα έχεις κανένα προβλημα πιστεψε με.

επίσης έχει και 2 χρόνια εγγύηση και ανανέωση χαρτων δωρεάν μέσω ιντερνετ. τσιμπα το όσο είναι καιρος. με για σου......

Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ Μοον 200 και Μοον 150;

Δημοσ.
Δηλαδή?

ΥΓ. Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιου είδους ποστ με υπονούμενα αλλά χωρίς καμία πληροφορία

Ο μονόδρομος στην Ελλάδα ευτυχώς μας τελείωσε.

Συμβουλή προς νέους ναυτιλευόμενους...

Πάρτε τη συσκευή που ξεκλειδώνει πιο εύκολα και βάλτε πάνω όσα προγράμματα πλοήγησης μπορείτε.

Εσείς και ΜΟΝΟ εσείς θα κρίνετε ποιό πρόγραμμα πλοήγησης ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...