tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λες " Μυριζομαι μετρια δουλεια, αρπαχτη εκμεταλλευομενοι το ονομα, γι'αυτο και το protection." doom, fifa17, mirror's edge catalyst, just cause 3, sherlock holmes, inside, tf2 Σ ολα αυτα τα παιχνιδια που τα προηγουμενα τους δεν ειχαν ντενουβο δεν ειχες προβλημα να τα αγορασεις? To syberia σε πειραξε μονο δλδ? Δε καταλαβα πληρως την ερωτηση. Αναφερω πιο πανω μονο οσα εχω με denuvo drm. Πχ ειχα και αλλο Fifa παλαιοτερα. Ειχα και το mirror's edge το 1ο (γι'αυτο με ενδιεφερε και το 2ο - το περιμενα πως και πως, δε με ενοιαξε αν ειχε denuvo). Κλπ κλπ. Το σκεπτικο μου ειναι το εξης, οσο περιεργο και αν ακουστει. Ενα παιχνιδι που με ενδιαφερει, θα το αγορασω, συνηθως ανεξαρτητα με το protection , δε το κοιταζω καν. period Ενα παιχνιδι που δε με ενδιαφερει ή μπορει να ασχοληθω ελαχιστα, αν μπορω να το παρω απο το θειο, θα το κανω, αλλα κατα 99% θα διαγραφει τις επομενες ωρες/ημερες. Ενα παιχνιδι για το οποιο δεν εχω πληρη εικονα και θελω να δοκιμασω, εκτιμω οταν εχει υπαρξη Demo. Οταν δεν εχει , δε θα δωσω τα λεφτα μου για κατι που δεν εχω δει πιο πριν και οχι, τα βιντεο στο youtube δε μου λενε κατι. Πολλες φορες εκρινα απο αυτα, και την πατησα. Πριν 10-15 και περισσοτερα χρονια, δεν ειχαμε youtube, τι καναμε τοτε; Ειχαμε DEMOs. Πολυ συχνα και πολυ τακτικα , σχεδον σε καθε παιχνιδι. Πριν αγορασω το "The nomad Soul", ειχα παιξει το demo, πριν αγορασω το drakan,thief,fifa 2000, soldier of fortune , blahblah , το ιδιο με παρα πολλα παιχνιιδια που εχω στην κατοχη μου. Τα πρωτα DRM (securom κλπ), δεν αργησαν , αλλα αυτα δε με ενοχλησαν. Και ναι , οπως αγοραζα κατα κορον, πειρατευα κιολας, δε το αρνουμαι. Τι σχεση εχουν τα παραπανω με το Syberia 3 ? Ειναι ενα παιχνιδι ξεχωριστο για μενα. Τα 2 πρωτα τουλαχιστον. Θα το ηθελα οπως τα προηγουμενα. Δε θελω να το παρω απο το θειο. Nope. Οπως ειπα και στο πρωτο μηνυμα, ειναι κατι που το εκαναν , imho, γιατι θελουν να καλυψουν τη μετριοτητα του. Το πιστευω. Οποτε αυτος ειναι ο λογος που με ενοχλει περισσοτερο. Ισως αν διαψευστω να αλλαξω αποψη. Δε θα πληρωσω την μετριοτητα του λοιπον υπο αυτες τις συνθηκες , θα την πληρωνα αν με σεβοταν ως λατρη της σειρας. That's my thought, οσο περιεργο και αν φαινεται και συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο!
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γτ δεν καταλαβαινεις την ερωτηση. Θα προσπαθησω να το πω οσο πιο απλα γινεται. Ειχες το πρωτο το mirrors edge. Βγαινει το 2ο με DENUVO και το παιρνεις χωρις κανενα προβλημα. Ειχες το 1ο και 2ο syberia. Βγαινει το 3ο μερος με DENUVO και ξαφνικα εχεις προβλημα. ΓΤ? Το ιδιο και για τα υπολοιπα παιχνιδια που πηρες, ενω τα παλαιοτερα τους δεν ειχαν denuvo Λες οτι ειχες και παλαιοτερο φιφα (το οποιο δεν ειχε denuvo) και αγοραζεις το φιφα 17 το οποιο εχει. ΓΤ? και παει λεγοντας
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ο λογος ειναι οτι στο μυαλο μου ειχα το syberia σαν ενα adventure, που δε χρειαζεται καμμια προστασια για να πουλησει (if you get what I mean). Οτι θα ειναι ενας τιτλος που θα πουλησει no matter what. Το denuvo ΔΕΝ το χρειαζεται. Για να το χρειαζεται, κατι δε παει καλα , ειμαι καχυποπτος , ισως λιγο περισσοτερο απ'οσο θα επρεπε, αλλα ειμαι. Το αναφερω 2 φορες, αυτος ειναι ο κυριος λογος που με χαλαει. Ενοχλουμαι απο το σκεπτικο τους. Ειμαι γερο-παραξενος , ειναι ενας ακομη λογος
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μαλιστα. Να σε πω την αληθεια ουτε γω πειστηκα ακομα απο αυτα που δειξανε. Τα γραφικα ηταν λιγο meh, αλλα ακομα χειροτερες μου φανηκαν οι ομιλιες. Αν ακουσεις αυτο το " I am fine, no time to lose" στο 0:54 ειναι σαν να λεει παιδακι της 1ης δημοτικου το ποιημα. Μακαρι να βγει καλο σε ολα παντως βασικα ξερει κανεις αν ειναι η ιδια ηθοποιος απο τα πρωτα 2? 1
GjokerR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 @tommybertsen η καχυποψία από μόνη της και ως ένα βαθμό δεν είναι κακή. Άλλα σε αυτά που λες πας απ το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή απ' το θα το προαγοράσω στο θα το πάρω όταν κάνει 5 και οι δύο επιλογές χωρίς να ξέρουμε πως θα είναι το τελικό προϊόν. Στο θέμα του denuvo τώρα δεν νομίζω ότι τα καθαρά adventures έχουν τόσο μεγάλο marketshare (δική μου υπόθεση αυτό) για να έχουν να πουν θα πουλήσω no matter what. Σε πόσους θα πουλήσει αν αυτοί είναι περιορισμένοι πρέπει να προσπαθήσει να περιορίσει και τα διαφυγόντα κέρδη αντίστοιχα. Κατά την γνώμη μου αφού είσαι καχύποπτος για το συγκεκριμένο περίμενε να βγει και να ακούσεις γνώμες γι αυτό. 1
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 θα διαφωνησω οτι θα πουλησει no matter what.ta adventures απευθυνονται σε μικρη κοινοτητα.απο εκει και περα απειρα ατομα που τους αρεσδι πολυ θα πανε να το κατεβασουν no matter what ακομα και αν εκανε 2 ευρω αυθεντικο.οποτε για μενα δεν βρισκω κατι κακο οτι οι δημιουργοι του το κλειδωσαν για τα καλα.στο χερι του καταναλωτη ειναι να μαθει πραγματα πριν παει να το παρει και αυτο ισχυει παντου.ειτε παρεις παιχνιδι ειτε τηλεοραση ειτε δεν ξερω τι.οτι καποια ατομα πανε και αγοραζουν κατι απο μονο μια διαφημιση σορρυ αλλα ουδεν σχολιο.τωρα αν ο κοσμος τον πειραζει οτι δεν μπορει να το βρει απο το τορρεντ και νευριαζει για αυτο εκει παμε αλλου.και εγω πολλες φορες δισφωνω που οι τιμες ειναι ακριβες αλλα δεν θα νευριασω επειδη ο αλλος βαζει καλο κλειδωμα.οοιος δεν θελει χεν το αγοραζει αν πιστευει οτι δεν τον καλυπτει η περιμενει να το παρουν αλλοι η να παιξει καποιο demo επισης το αν ενα παιχνιδι ειναι ωραιο ειναι υποκειμενικο.
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οτι το παω στα ακρα, το παω, μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εμενα και αρκετους αλλους,σχεδον με εχει χασει. Δεν εχω σχολιασει πουθενά αλλου για το συγκεκριμενο DRM (γενικα για κανενα DRM). Αποδειχτηκε μαλιστα οτι δεν ειναι ατρωτο (για αλλους ευτυχώς , για αλλους οχι). Ισως να ειναι τοσο καλο , που να αλλαξω μυαλα και να το παρω τελικα. Θα δειξει, εχεις δικιο οτι πρεπει να περιμενω μεχρι να δουμε τα πρωτα δειγματα γραφης. Αργα ή γρηγορα θα βγει στα τορρενταδικα κι αυτο Δεν ειναι εκει το point μου. Ουτε μπορω να το συγκρινω με αλλου ειδους αγορες. Φυσικα και ειναι στο χερι του καταναλωτη να μαθει πραγματα πριν παει να το παρει. Δε διαφωνω καθολου. Οι ενστασεις μου εχουν να κανουν με τον τροπο που φαινεται οτι αντιμετωπιζει την κυκλοφορια του η εταιρεια και σε συνδυασμο με τα πρωτα τρειλερ που ειδα, ενισχυουν την καχυποψια μου αυτη (γραφικα απο αλλη εποχη - που σιγουρα δε παιζουν τοσο ρολο σε ενα adventure- αλλα δες και το dreamfall chapters, που ειχε αριστα γραφικα και ιστορια ΚΑΙ voice acting , το οποιο στο syberia 3 μοιαζει καπως περιεργο απο το λιγο που ακουσαμε, δεν εχουμε δει καθαρo in-game video ακομη ουτε εχουμε ιδιαιτερη ιδεα για το story) Ειναι ενας τιτλος που δεν χρειαζεται ιδιαιτερη διαφημιση/προωθηση. Θα πουλησει no matter what , στους fan της σειρας, κυριως. Αν ειχε ενα περιθωριο να κερδισει νεους, το χανει imho. (καποιοι θα το κατεβαζαν ακομη και αν ειχε 0.50, καποιοι ομως θα το αγοραζαν στη συνεχεια - αυτο δε το ξερουμε - το'χω κανει με το Witcher 3 ). Μπορει να ακουγομαι υπερβολικος για το συγκεκριμενο παιχνιδι , αλλα that's my opinion. Εννοειται οτι ειναι υποκειμενικο το αν ειναι ωραιο. Συμφωνουμε ομως οτι ηταν τρομερα τα 2 πρωτα φανταζομαι
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ναι τα πρωτα 2 ηταν κορυφη.προσωπικα οσο χαλια και να ειναι το 3 με σχεση το ενα και το δυο παλι δεν θα με χαλαγε.θελω να δω σαν παιχνιδι ακομα και αν ειναι μαπα.οσο μαπα και να ειναι δεν νομιζω οτι δεν θα το χαρω γιατι ειναι ενα κομματι της ιστοριας.ειναι αυτο που λενε και με ταινιες.ξερεις οτι πχ εχει χαλασει αλλα λες πρεπει να την δω εστω για το τυπικο. 2
aliakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μην το λες θυμήσου και τι έγινε με τα broken sword
Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Απιστευτα παιχνιδια ειδικα το πρωτο.Το δευτερο το εχω αφησει αλλα θα το συνεχισω καποια στιγμη.Εχουν γινει πορτ στο android και παιζονται παρα πολυ ευχαριστα οπως τα broken sword και το καινουργιο the myst.
6xXx6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 η διάφορα εδώ ειναι ότι από πίσω βρίσκεται ο Benoît Sokal μην περιμένετε φοβερα γραφικά και εφέ δεν θα έχει... θα έχει ωραια ατμοσφαίρα συναίσθημα αφήγηση και μια πολύ όμορφη ιστορία 2
zvarthangalos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 η διάφορα εδώ ειναι ότι από πίσω βρίσκεται ο Benoît Sokal μην περιμένετε φοβερα γραφικά και εφέ δεν θα έχει... θα έχει ωραια ατμοσφαίρα συναίσθημα αφήγηση και μια πολύ όμορφη ιστορία Και προσθέτω.... έξυπνους γρίφους 1
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 μην το λες θυμήσου και τι έγινε με τα broken sword αν και δεν θυμαμαι τι εγινε με τα broken sword εν τουτοις πολλες φορες γινεται αυτο.το πρωτο να ειναι τελειο το δευτερο λιγοτερο καλο και παει λεγοντας.το ιδιο γινεται και σε ταινιες.πολλες φορες ειναι πραγματι πιο χαλια ενω αλλες φορες επειδη εχεις ηδη γευτει ενα κομματι της ιστοριας απλα δεν σε ενθουσιαζει τοσο.απλα προσωπικα για μενα οταν το 1 και το 2 τα θεωρω πολυ ωραια οσο χαλια και να ειναι το 3 μονο και μονο για την ιστορια θα το επαιζα και θα το τερματιζα.που δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ χαλια γιατι η ιστορια σιγουρα θα ειναι κατι ωραιο και ας εχει πχ προβληματα διαλογων κτλ.σιγουρα οπως ειπες τα λεφτα θα μπορουσαν να πηγαιναν στο παιχνιδι αντι για το Protection απλα και ο αλλος εφοσον ξερει τι γιενται με την πειρατεια εκει εξω προσπαθει να βρει μια λυση.ναι μια λυση θα ηταν παντα το παιχνιδι αυθεντικο να εκανε 10 ευρω οποτε να μην μπεις πολυ στον κοπο για να το κατεβασεις αλλα δυστυχως δεν γινεται.δηλαδη οσο και χαλια να ειναι δεν θα θελες να το δεις?επισης το τι γραφει ο καθενας στα review δεν το υπολογιζω ή να το πω καλυτεραα δεν το βλεπω.ειναι τελειως υποκειμενικο τι θεωρει ο καθενας καλο.πχ το Longest journey Ολοι λενε οτι ειναι απλα τελειο.δεν με τρελανε και παρα πολυ.ατελειωτοι διαλογοι που ελεγα απο μεσα μου σε βιβλιο θα ηταν καλυτερο
Aztec Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οπως ειπα και στο πρωτο μηνυμα, ειναι κατι που το εκαναν , imho, γιατι θελουν να καλυψουν τη μετριοτητα του. Το πιστευω. Οποτε αυτος ειναι ο λογος που με ενοχλει περισσοτερο. Ισως αν διαψευστω να αλλαξω αποψη. Δε θα πληρωσω την μετριοτητα του λοιπον υπο αυτες τις συνθηκες , θα την πληρωνα αν με σεβοταν ως λατρη της σειρας. That's my thought, οσο περιεργο και αν φαινεται και συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο! ή ίσως χρησιμοποιήσανε την καλύτερη προστασία που υπάρχει αυτη την στιγμή για να προστατεύσουν τη δουλειά ετών ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα