tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παντως αν αυτα που ακουγονται στο τρειλερ ειναι μεσα απο το παιχνιδι και τους διαλογους, το voice acting μου φαινεται καπως "φτωχο"... Πολυ λιγα ακουσα για να ξερω, αλλα ειναι μια πρωτη παρατηρηση, και ειναι εξισου σημαντικο σε αυτους τους τιτλους. 1
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 στα adventures συνηθως μικρη σημασια δινει καποιος στα γραφικα .και αυτος ειναι και ενας λογος που βλεπεις ακομα και καινουρια adventure να παιζουν σε Low end Μηχανηματα.συνηθως η ιστορια ειναι το παν και μετα οι γριφοι και το gameplay. πιστευω οτι αξιζει η αναμονη εστω και αν εχουν δυο φορες αλλαξει την ημερομηνια
aliakas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 λίγη από την μαγεία που μας προσέφερε το 1 να έχει μέσα και ας είναι και 16bit τα γραφικά
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 δεν νομιζω να μην την εχει.την ειχε το 1 την ειχε το 2 ειμαι σιγουρος με βαση οτι εχουν δειξει ως τωρα οτι θα την εχει και το 3.και οχι λιγο αλλα πολυ
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πωπω πόσα χρόνια με γυρίζετε πίσω! Cyberia 1 !!! Θα παίξουμε και το καινουργιο λοιπόν.
kakofonixx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αξίζει να κάνει κάποιος αγορά ένα key από τώρα ή να περιμένουμε το release του παιχνιδιού? Πάντως για ένα 20αρικο πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-syberia-3-cd-key-compare-prices/
CarbonFibre Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αξίζει να κάνει κάποιος αγορά ένα key από τώρα ή να περιμένουμε το release του παιχνιδιού? Πάντως για ένα 20αρικο πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-syberia-3-cd-key-compare-prices/ Γιατί να κάνεις προαγορά; Δεν αξίζει ένα digital artbook που δίνουν για preorder bonus. Περίμενε να δεις κανένα review μην τυχόν είναι χάλια το παιχνίδι και το αγοράζεις μετά. Θα το βρεις και τότε σίγουρα στην ίδια τιμή και ακόμη χαμηλότερη ίσως.
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Οταν κανει ενα sequel 13 χρονια να βγει, τοτε ναι το φοβουμαι και εγω
kakofonixx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εεε εντάξει είναι η αγωνία για ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια Αλλά εντάξει, ας περιμένουμε να βγει...
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αξίζει να κάνει κάποιος αγορά ένα key από τώρα ή να περιμένουμε το release του παιχνιδιού? Πάντως για ένα 20αρικο πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-syberia-3-cd-key-compare-prices/ εξαρτατε τι θες?το θες απλα σε Digital μορφη?θες την collector?θες απλα να παιξεις το παιχνιδι?εχεις τα αλλα δυο και θες και αυτο σε hard copy? Γιατί να κάνεις προαγορά; Δεν αξίζει ένα digital artbook που δίνουν για preorder bonus. Περίμενε να δεις κανένα review μην τυχόν είναι χάλια το παιχνίδι και το αγοράζεις μετά. Θα το βρεις και τότε σίγουρα στην ίδια τιμή και ακόμη χαμηλότερη ίσως. αν καποιος εχει παιξει το ενα και το δυο οσο χαλια και να ειναι μονο απο περιεργεια θα παιξεις.που δεν το κοβω για χαλια αλλα λεμε. Οταν κανει ενα sequel 13 χρονια να βγει, τοτε ναι το φοβουμαι και εγω οτι εκανε 13 χρονιανα βγει δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι.τοσες εταιρειες βγαζουν Sequel καθε χρονο και τα μισα ειναι χαλια. προσωπικα εχοντας παιξει αρκετα adventure ως τωρα δεν μπορω να πω οτι καποιο με απογοητεψε τοσο πολυ που να ειπα οτι ηταν χαμενος χρονος.σιγουρα καποια ηταν καλυτερα και καποια χειροτερα αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειχα παραπονο.αντιθετα πολλα adventure ηταν σταθμος οπως Phantasmagoria,sanitarium,black mirror,blackstone chronicles,nekronomicon,dracula 2
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ημουν ετοιμος για pre-order στο 20ρικο και ας εβγαινε πατατα. Για την συλλογη και μονο. Ειδα αυτο στη σελιδα του Steam: DRM τρίτων: Denuvo Anti-tamper Στα 5€, ΚΑΙ ΑΝ θα αγοραστει. Καλησπερα
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ημουν ετοιμος για pre-order στο 20ρικο και ας εβγαινε πατατα. Για την συλλογη και μονο. Ειδα αυτο στη σελιδα του Steam: DRM τρίτων: Denuvo Anti-tamper Στα 5€, ΚΑΙ ΑΝ θα αγοραστει. Καλησπερα δλδ δεν εχεις παιξει κανενα denuvo game?
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχω παιξει και εχω στην κατοχη μου denuvo τιτλους(doom, fifa17, mirror's edge catalyst, just cause 3, sherlock holmes, inside, unravel, tf2, just dance 17 και abzu η κοπελα μου). Απλα δε δεχομαι ενα απο τα πολυαγαπημενα μου games (τα 2 προηγουμενα δηλαδη), να ερχονται με DRM at all. Θα μπορουσαν να ειναι στο GOG και να τα αγοραζα με μεγαλη μου χαρα, εγω και αλλος ποσος κοσμος, που εχει αποδειξει οτι επιβραβευει την καλη προσπαθεια ενος developer, ποσο μαλλον οταν ενα παιχνιδι ειναι τοσο πολυαναμενομενο απο τους φαν της σειρας (και οχι μονο). Μυριζομαι μετρια δουλεια, αρπαχτη εκμεταλλευομενοι το ονομα, γι'αυτο και το protection. Ηδη αναφερω πιο πανω οτι απο τα τρειλερ, το voice acting μου φαινεται περιεργο και ελπιζω να διαψευστω για οοοολα αυτα. Οπότε οταν το παιχνιδι πεσει κατω απο το 10ρικο , και αν αφαιρεθει το DRM , ισως το αγορασω. Δε μπορω να πω το ιδιο για την κοπελα μου βεβαια, η οποια μπορει να μπει και να το παρει απο μονη της
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λες " Μυριζομαι μετρια δουλεια, αρπαχτη εκμεταλλευομενοι το ονομα, γι'αυτο και το protection." doom, fifa17, mirror's edge catalyst, just cause 3, sherlock holmes, inside, tf2 Σ ολα αυτα τα παιχνιδια που τα προηγουμενα τους δεν ειχαν ντενουβο δεν ειχες προβλημα να τα αγορασεις? To syberia σε πειραξε μονο δλδ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα