firepc Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Επαιξα σημερα ενα εξαωρο. Ειναι διαφορετικο απο τα προηγουμενα 2. Με gamepad το παιζω και οκ εχει καποια προβληματακια στο χειρισμο αλλα δεν αντιμετωπισα κατι το τραγικο. Το voice acting μια χαρα μου φαινεται. Πιο ολοκληρωμενη αποψη θα εχω οταν το τερματισω. Παντως οσοι το κραζουν, καλο θα ηταν να το παιξουν πρωτα.
tommybertsen Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δηλαδη ρε μαν να δωσουμε 20€ και μετα να το κραξουμε; Τα reviews βλεπουμε , οσων εδωσαν τα φραγκα! Στην πλειοψηφεια τους , αναφερουν προβληματα (ακομη και αυτοι με τις θετικες ψηφους).
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το τερματισα Ηταν ενα υπεροχο ταξιδι. Πολυ διαφορετικο στο gameplay του απο τα αλλα 2. Οι γριφοι του ηταν ευκολοι και η διαρκεια του αρκετα γεγαλη. (παιζει και ρολο ποσο θα κολλησεις στους γριφους). Ειχε καλο story και το τελος του!!!??? Αρε Benoit ... Στα αρνητικα του ειναι τα γραφικα και ο χειρισμος. Το δευτερο θα φτιαχτει σιγουρα με patches. Τα γραφικα του παντως δεν ειναι 2017. Α και κατι ακομα, παιξτε το οπωσδηποτε με χειριστηριο. Με πληκ/ντικι ειναι αδυνατον να παιχτει. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παίδες ερώτηση, αν δεν έχω παίξει τα προηγούμενα θα έχω τρελό θέμα με την ιστορία;
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παίδες ερώτηση, αν δεν έχω παίξει τα προηγούμενα θα έχω τρελό θέμα με την ιστορία; Τρελο θεμα δεν θα εχεις, αλλα καλο θα ηταν να παιξεις πρωτα τα προηγουμενα. Αν παιξεις σκετο το 3, δεν θα ξερεις πχ τι ηταν ο οσκαρ και το τι σημαινε για την Kate. (το δεσιμο τους κλπ.) 1
ektelion Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Παίδες ερώτηση, αν δεν έχω παίξει τα προηγούμενα θα έχω τρελό θέμα με την ιστορία; Έχω φτιάξει δύο βίντεο - ανακεφαλαιώσεις για τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Ίσως σε βολέψουν αν θες να εγκλιματιστείς στα γρήγορα. https://www.youtube.com/watch?v=6MOFIXQ5LGY https://www.youtube.com/watch?v=pjlZOEGZF-0 4
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Έχω φτιάξει δύο βίντεο - ανακεφαλαιώσεις για τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Ίσως σε βολέψουν αν θες να εγκλιματιστείς στα γρήγορα. https://www.youtube.com/watch?v=6MOFIXQ5LGY https://www.youtube.com/watch?v=pjlZOEGZF-0 Είσαι ωραίος, και ανακεφαλαίωση και στα Ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το τερματισα Ηταν ενα υπεροχο ταξιδι. Πολυ διαφορετικο στο gameplay του απο τα αλλα 2. Οι γριφοι του ηταν ευκολοι και η διαρκεια του αρκετα γεγαλη. (παιζει και ρολο ποσο θα κολλησεις στους γριφους). Ειχε καλο story και το τελος του!!!??? Αρε Benoit ... Στα αρνητικα του ειναι τα γραφικα και ο χειρισμος. Το δευτερο θα φτιαχτει σιγουρα με patches. Τα γραφικα του παντως δεν ειναι 2017. Α και κατι ακομα, παιξτε το οπωσδηποτε με χειριστηριο. Με πληκ/ντικι ειναι αδυνατον να παιχτει. Το ds4 εμενα μου το βλεπει αλλα αλλα παταω αλλα κανει,και με ποντικι απο τν πρωτο κιολας γριφο καταλαβα οτι ειναι κορυαστικο.Σκαταταταατα
firepc Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το ds4 εμενα μου το βλεπει αλλα αλλα παταω αλλα κανει,και με ποντικι απο τν πρωτο κιολας γριφο καταλαβα οτι ειναι κορυαστικο.Σκαταταταατα Προβληματα με controller? Το εχεις αυθεντικο ή πειρατικο?
6xXx6 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 και εγώ το ίδιο σε πειρατικό με xbox one gamepad αν και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία το ότι ειναι πειρατικό γενικά τα γραφικά του πάντως δεν ειναι και τραγικά όπως τα περιγράφουν μερική εμενα μια χαρα μου φανεικαν adventure ειναι αλλωστε
firepc Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 και εγώ το ίδιο σε πειρατικό με xbox one gamepad αν και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία το ότι ειναι πειρατικό γενικά τα γραφικά του πάντως δεν ειναι και τραγικά όπως τα περιγράφουν μερική εμενα μια χαρα μου φανεικαν adventure ειναι αλλωστε Τι εννοεις "αν και δεν θα πρεπε να εχει σημασια" ? Φυσικα και εχει σημασια, αφου το πειρατικο ειναι χαλασμενο και δεν δουλευει με χειριστηριο, λειπουν καποιοι διαλογοι και καποια μουσικα κομματια. Καποιοι ανεφεραν ακομα οτι λειπουν και αντικειμενα. Ελατε μετα παλι ολοι να κραξετε το παιχνιδι και να πειτε ποσο κακο ειναι, αφου παιξατε το χαλασμενο πειρατικο
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μη συνεχίζετε τη συζήτηση για πειρατικές εκδόσεις παρακαλώ.
nikoskon Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χειρισμός Θα το προτιμούσα point & click Δεν είναι δύσκολος απλά θέλει τον χρόνο του να τον συνηθίσεις με σύντομο learning curve Γραφικά Σε 2K ανάλυση που το τρέχω δεν έχω κανένα παράπονο. Καλύτερα από Syberia I & II και υπεραρκετά για adventure game Ήχος - Μουσική Πολύ καλό audio/speech quality Soundtrack που μόνο σε Syberia θα μπορούσε να ακούσει κανείς. Πανέμορφο. Ο συγχρονισμός διαλόγων σε ελάχιστες περιπτώσεις failάρει αλλά θα πρέπει να κοιτάς τα στόματα συνεχώς για να βρεις αν βρεις εκείνα τα λίγα σημεία που δεν συγχρονίζει ωστά η κίνηση του στόματος με το voice. Γρίφοι Για το δικό μου IQ και adventure gaming experience είναι σχετικά average δυσκολίας. Καλύπτουν όλα τα γούστα πιστεύω. Ποικιλία που δεν κουράζει και δύσκολα θα googlάρετε για walkthrough hint. Γενικά ο τίτλος για αυτούς που λάτρεψαν τα προηγούμενα 2 Syberia είναι must. Θα τους αρέσει πολύ και δεν τίθεται θέμα αν αξίζει να αγοραστεί ή όχι. Και το story για μια ακόμα φορά ΓΛΕΝΤΗΣΕ!!!!!!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα