poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ισως να μην ειναι η ποιοτητα αλλα ο ογκος των voice + images. 1
ektelion Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Έλαβα μία review έκδοση και θα ετοιμάσω video review μόλις το τελειώσω. Μέχρι τότε επιφυλάσσομαι να πω οτιδήποτε. Η πρώτη μου εμπειρία είναι θετική, αλλά το να κρίνεις adventure πριν το τελειώσεις είναι σαν να κρίνεις ταινία έχοντας δει τη μισή. Το σενάριο είναι τρομερά σημαντικό και το φινάλε είναι make or break υπόθεση. Για τα adventures μάλλον μόνο break, αφού αν το υπόλοιπο είναι μούφα, δεν το σώζει το φινάλε. Και πάλι όμως, απορώ πώς ορισμένοι βγάζουν συμπεράσματα πριν τελειώσουν το παιχνίδι. Ή εγώ είμαι υπερβολικά old school, ή οι νέοι gamers έχουν γίνει τρομερά ανυπόμονοι πια. Ο χειρισμός είναι - ας πούμε - "ασυνήθιστος" για adventure, αλλά κάπως πρέπει να περάσει κι αυτό το genre στο full 3d αν είναι να δούμε κάποτε ΑΑΑ παραγωγές. Το Syberia 3 δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά είπαμε, αν δεν το τελειώσω δεν μπορώ να ξέρω. Το voice acting φαίνεται όντως να υστερεί. Από την αρχή κιόλας μου δόθηκε η εντύπωση ότι οι ηθοποιοί δεν καταλάβαιναν ακριβώς τι έλεγαν ή ότι οι ηχογραφήσεις έγιναν με την πρώτη κι όπως κάτσει. Το ανύπαρκτο lip synching θυμίζει μεταγλωττισμένη σαπουνόπερα εκ λατινικής Αμερικής. Δεν ξέρω αν η πρώτη γλώσσα του παιχνιδιού είναι τα γαλλικά και ευθύνεται αυτό για αυτό. Αυτά σαν πρώτη εντύπωση, ελπίζω να έχω έτοιμο κάτι πιο πλήρες σε καμία δεκαριά μέρες το αργότερο... Τουλάχιστον έχω φρέσκα τα δύο πρώτα.
nikoskon Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εννοείται πως δεν είναι κάτι κακό (τουλάχιστον για όσους δεν έχουν περιορισμούς στα download, έχει και παροχούς με bandwidth caps), απλά αναφέρθηκε το μέγεθος σε σχέση με τα γραφικά. Στην Ελλάδα παίζει bandwidth cap;
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Στην Ελλάδα παίζει bandwidth cap;δορυφορικα και 3g 4g
Greygore Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Στην Ελλάδα παίζει bandwidth cap; Συζήτηση να γίνεται, που λέει ο λόγος, αλλά με πρόλαβε ο poulinos . Για σταθερές συνδέσεις φαντάζομαι πλέον όχι, αλλά πριν λίγα χρόνια είχα κάνει λόγω δουλείας κανένα εξάμηνο στο Λονδίνο και εκεί τουλάχιστον η ΒΤ cap-αρε κανονικά τις σταθερές συνδέσεις (θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει το Max Payne 3 εκείνο τον καιρό και ήθελε κάπου 30GB download, απαγορευτικό μέγεθος για το cap της σύνδεσης). 1
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 και στις δορυφορικες οταν πιανεις cap απλα κατεβαζει πιο αργα και επισης βραδινες ωρες δεν μετραει το cap 1
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το παιχνιδι οντως εχει θεματακια.. Υπαρχουν διαφορα στιγμαια κολληματα -frames drops , τα γραφικα σε σημεια ειναι καλα και σε αλλα θα μπορουσαν να ειναι ακομα και απο το 2.. Δεν ξερω αν εγινε επιτηδες να εχει μια retro κατασταση αλλα η αληθεια ειναι οτι περιμενα καλυτερα πραγματα για παιχνιδι του 2017 .. Ξεκινησα να το παιζω με mouse αλλα τελικα με gamepad ειναι καλυτερο ... Υπαρχει και προβλημα με την καμερα επισης που σε δυσκολευει στο να πας ακριβως εκει που θες ..Τα προσωπα οταν μιλανε ειναι ολιγον απογοητευση επισης... Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι παραξενο η περιεργο στους γριφους η στο τι πρεπει να κανεις ,... ολα λογικα και κραταει ομορφο feeling στο game play που εινα σημαντικο.. Νομιζω οτι οσο το παιζω θα ξεπερασω τα αρνητικα του και περιμενω την ιστορια και γενικα το gameplay σαν adventure τιτλος να υπερισχισει απο ολα τα αλλα... Παντως patch χρειαζεται στο θεμα καμερας και στο performance.. Για βελτιωση γραφικων το βλεπω χλωμοτατο...
tommybertsen Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το παιχνιδι οντως εχει θεματακια.. Υπαρχουν διαφορα στιγμαια κολληματα -frames drops , τα γραφικα σε σημεια ειναι καλα και σε αλλα θα μπορουσαν να ειναι ακομα και απο το 2.. Δεν ξερω αν εγινε επιτηδες να εχει μια retro κατασταση αλλα η αληθεια ειναι οτι περιμενα καλυτερα πραγματα για παιχνιδι του 2017 .. Ξεκινησα να το παιζω με mouse αλλα τελικα με gamepad ειναι καλυτερο ... Υπαρχει και προβλημα με την καμερα επισης που σε δυσκολευει στο να πας ακριβως εκει που θες ..Τα προσωπα οταν μιλανε ειναι ολιγον απογοητευση επισης... Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι παραξενο η περιεργο στους γριφους η στο τι πρεπει να κανεις ,... ολα λογικα και κραταει ομορφο feeling στο game play που εινα σημαντικο.. Νομιζω οτι οσο το παιζω θα ξεπερασω τα αρνητικα του και περιμενω την ιστορια και γενικα το gameplay σαν adventure τιτλος να υπερισχισει απο ολα τα αλλα... Παντως patch χρειαζεται στο θεμα καμερας και στο performance.. Για βελτιωση γραφικων το βλεπω χλωμοτατο... Adventure, στο pc, με gamepad (και οχι με mouse ή εστω WASD+mouse). Enough said... Δε το λεω επειδη παιζεις εσυ, το λεω επειδη λες οτι βολευει περισσοτερο 2
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το λεω επειδη οπως ειναι στημενο το παιχνιδι βολευει παρα πολυ καλυτερα επειδη δεν το εχουν κανει point and click .. Δηλαδη ενα παιχνιδι ( ακομα και adventure ) θα κριθει επειδη παιζεται καλυτερα με το gamepad η αν απλα ειναι καλο η οχι . Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη ... Το προβλημα του ειναι η κινηση και η καμερα .. και οχι το mouse η το gamepad..
tommybertsen Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ενα adventure ΣΤΟ PC , θα κριθει ΚΑΙ απο το αν παιζεται με Keyboard+mouse καλυτερα απο gamepad. Η μαλλον το αντιστροφο. Δε μιλαμε για κονσολες. Για pc μιλαμε ρε συ. Μπες λιγο στη λογικη και θα καταλαβεις. Ολα αυτα ασχετως με το αν ειναι point&click κλασικο. Δε μιλαμε για ποδοσφαιρακι. Το Dreamfall:Longest Journey του 2006 ενιγουει, ειχε καλυτερη κινηση, καμερα καθως και χειρισμο, απ'οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου (και πολλων αλλων). 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το Dreamfall:Longest Journey του 2006 ενιγουει, ειχε καλυτερη κινηση, καμερα καθως και χειρισμο, απ'οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου (και πολλων αλλων). Το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο. Θα ήταν κατόρθωμα βασικά να ξεπεράσουν εκείνο το έκτρωμα του Dreamfall (όσο αφορά το χειρισμό και το interaction με το περιβάλλον). 1
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για να δούμε ειπαν πάντως οι developers οτι θα βγάλουν patch για ολα αυτα τα προβλήματα , παντως απο οτι διαβάζω τα μόνα θέματα ειναι με τον χειρισμό την κάμερα κτλπ , δηλαδή απο θέμα ιστορίας και πλόκης δεν βλέπω να εχει κανενας παράπονο 1
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μεγαλωσα και εγω με τα κλασικα point and click adventure , αλλα πραγματικα συνεχιζει να μην με ενδιαφερει οτι τωρα ειναι πισι αρα και μονο mouse κλπ ... Με ενδιαφερει απλα το παιχνιδι να ειναι καλο με οτι αυτο συνεπαγεται ... Οχι δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερο απο το DreamFall απλα οπως ειναι τωρα χρειαζεται βελτιωση ...ειδικα σε σημεια που η καμερα χανει το γενικο πλανο .. Ειναι πολυ ποιο ευκολο και γρηγορο με το gamepad παρα με το mouse να ανοιξεις ενα συρταρι , να ξεφυλισεις ενα βιβλιο και γενικα οποιαδηποτε ενεργεια που χρειαζεται στο παιχνιδι ειναι πιο ομαλη με το pad.. Αυτο ειναι επειδη απλα ειναι φτιαγμενο με αυτο το τροπο και δεν θεωρω οτι επειδη θελει να παει και σε κονσολες αυτο να το κανει ασχημο,, Το θεμα ειναι το παχνιδι να αξιζει τελικα σαν συνολο και αυτο θα μπορω να το πω οταν εχω παιξει σε αρκετα μεγαλο βαθμο...και τοτε θα υπαρχει και μια γενικοτερη εικονα.. Καιρο ειχα να δω παντως παιχνιδι που δεν εχει καθολου ρυθμισεις να πειραξεις εκτος απο αναλυση ...αλλα και παλι αν σαν παιχνιδι αξιζει ολα τα αλλα ξεπερνιουνται Επεξ/σία 22 Απριλίου 2017 από enable_your_mind
tommybertsen Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δε λεω οτι επειδη "θελει να παει στις κονσολες" ειναι ασχημο. Το θεωρω ασχημο για το Genre. Μολις πεσει η τιμη του παντως, θα το σκεφτω! Αρκει να φτιαξουν τα θεματα που εχει!
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ενταξει ειναι και θεμα πως το ευχαριστιεται ο καθενας προφανως... Για νεο τιτλο το πηρα απο κλειδαδικο με 17 Ευρω οποτε ηδη θεωρω οτι το πηρα σε χαμηλη τιμη (μιση τιμη απο οτιδηποτε νεα κυκλοφορια γενικοτερα ) . Παντως ναι να το δοκιμασεις και ενοειται να φτιαχτουν και τα διαφορα θεματακια.. Παντως οσο το προχοραω νιωθω ξανα την χαρα που ειχα μικρος οταν το επαιζα .. Φερνει αναμνησεις το ατιμο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα